Şimdi Ara

Gtx 970 Asus , Msi ve Zotac. Sizce Hangisi ? Zotac gtx 970 Aldım :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Extreme core modelini önermek için girmiştim zaten doğru olanı almışsınız.
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam eyvallah. Sizin detaylı yorumlarınız da etkili oldu kartı seçmem konusunda. Ürün zaten garantili hocam artık sistemi kuracağım zaman deneyeceğiz. Yurtdışından ramlerin gelmesini bekliyorum. Ekstra olarakta soğutucu seçmem lazım hala sipariş veremedim. Onlarda tamamlanın montaja geçeceğim.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Biraz geç kaldınız hocam Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Sağolun hocam eyvallah. Sizin detaylı yorumlarınız da etkili oldu kartı seçmem konusunda. Ürün zaten garantili hocam artık sistemi kuracağım zaman deneyeceğiz. Yurtdışından ramlerin gelmesini bekliyorum. Ekstra olarakta soğutucu seçmem lazım hala sipariş veremedim. Onlarda tamamlanın montaja geçeceğim.

Rica ederim, Bildiklerim doğrultusunda yardimci olabildiysem ne güzel...

İşlemci için kesinlikle su soğutma öneririm, Ancak hem sessiz hem Kaliteli bi hava soğutma alacağim dersen Akasa Venom Voodoo bu işin en iyilerinden, Performansindan çok çok memnun kalirsin..

Bu arada sistemin hangi Kasaya toplanacaği, tipi modeli büyüklüğüde önemli tabi ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Mart 2016; 22:47:03 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    İşlemci için sıvı soğutma düşünüyorum hocam. Kasa Dark N10 yeni aldım onu da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.