Şimdi Ara

GTX 970 bellek sorunu vs r9 390 ısınma sorunu hangisi alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle GTX 970 alacaktım ama 4 Gb ekran kartı 3.5 Gb'tan başka kullanmıyor, R9 390'da 87 dereceye kadar ısınıyor. Sizce uzun süreli kullanım için hangisi tercih edilir? Lütfen yardımcı olun.

• Öncelik sessizlik ise strix gtx970 öneririm.

Yükte 65 derece civarı.
  • Sessizlik için değil uzun süre idare etsin ve oyunları son gücüyle kaldırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga gürbüzz

Sessizlik için değil uzun süre idare etsin ve oyunları son gücüyle kaldırsın.
    390'nın 87 derece olduğu bilgisini nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

390'nın 87 derece olduğu bilgisini nereden aldınız?

Alıntıları Göster
    390 Sapphire Trix alırsanız öyle bir sıcaklık görmezsiniz rahat olun.
  • Başka bir sitenin inceleme video'sunda, oyun oynarken ekran kartı 87 dereceye çıktı. Ama o r9 390x di(soğutma sistemleri aynı) Ve başka kullanıcılarda r9 390 ın 85 dereceye çıktığını söyledi.
  • tolga gürbüzz T kullanıcısına yanıt
    Uzun süre kullanım için 8gb Vram 390 ve o kadar ısınan bir kart değil.Bir de hangi marka almayı düşünüyorsun ya da bütçen nedir (eğer 1400-1500 ise 390x öneririm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göksu Şalcı -- 8 Mart 2016; 19:58:05 >
  • Göksu bey güvenilir yerden vatan yada hepsiburadadan başka yerden almam. Bu arada 87 dereceye çıkan kart asus strix r9 390X direct III

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga gürbüzz -- 8 Mart 2016; 20:01:09 >
  • quote:

Göksu bey güvenilir yerden vatan yada hepsiburadadan başka yerden almam. Bu arada 87 dereceye çıkan kart asus strix r9 390X direct III
    https://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/R9_390_Nitro/27.html

GTX 970 bellek sorunu vs r9 390 ısınma sorunu hangisi alınır.

• quote:

Göksu bey güvenilir yerden vatan yada hepsiburadadan başka yerden almam. Bu arada 87 dereceye çıkan kart asus strix r9 390X direct III
    87 derece olunca ne oluyor kart mı yanıyor? Böyle şeyleri kafaya takmayın.
    Hocam asla o derecelere çıkmaz fanı %30a getirirsin 70dereceyi geçmez
  • Sapphire düşünmüyorum :( kusurabakmayın ama Asus yada Msi olursa sevinirim.
  • quote:

Sapphire düşünmüyorum :( kusurabakmayın ama Asus yada Msi olursa sevinirim.

İyi siz bu kafayla 87 derecede kullanın o zaman, AMD'nin GPU'da ki ana partneri sapphire'dir. Nvidiada EVGA neyse, AMD'de de Sapphire odur.
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    Başka sitenin inceleme videosunda gördüm birdaha izledim cidden 87°. Bu arada bir arkadaşım 87 derece olsun ne olacak yazmış, uzun süre kullanımda kartın ömrü azalır.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Ögrenmişler bi asus msi illede asus illede msi... arkadaşında dediği gibi amdde sapphire
  • Asus strix 970
    Arkadaşımsenin aklında sorular var galiba ben genel olarak yanıtlıyayım.

İlk olarak kart güçlü bir kart nekadar yüksek watt okadar yüksek ısı demek ancak tüm markalar ısınma konusunda kendilerini bir tık geliştirdiler ASUS Strix gibi. Tamam fanı kendi haline bırakırsan o dereceleri rahat görür çünkü bende fanı birkere 0 da unuttum 93 derece oldu kart ama merak etme dediğimgibiçözdüler bu sorunları

İkinci olarak evet sapphire eskiden beri kötü izlenim bıraktı ama merak etme çünkü Sapphire de bu sorunları çözdü ve TRİ-X modelinin ASUS Strix ve MSİ Twinfrozr gibi modellerden hiçte aşağı kalır yanı yok kafan rahat olsun, başka sorun varsa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSkill fN -- 8 Mart 2016; 20:26:28 >
    Vatan bilgisayarda "Sapphire R9 390x Nitro" sadece 1480tl (yanlış hatırlamıyorsam) bakmanızı öneririm. Saygılar
    Sapphire alabilirsiniz gayet güvenilirdir bir de nitro modeli... İçiniz rahat olsun gayet iyidir
  • Haklısınız arkadaşlar 1400-1500 Tl yi kimse kolay bulmuyo almışken en iyisini alayım dedim. Biraz geç cevapladım kusurabakmayın.Bilgisayarı topladım tek ekran kartı kaldı. Yani herkez r9 390 öneriyo değilmi ? Gtx 970 öneren varmı 3.5 gb kullanması dahilinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga gürbüzz -- 8 Mart 2016; 21:18:20 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.