Bildirim
Gtx 970 düşük gpu kullanımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bir fundmark testi yapin orda %100 oluyorsa karta değil oyundadir problem bazi oyunlarda optimizasyonla alakali olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tüm oyunlarda yaşıyorum bunu ama indirip deniyim -
Islemci ne ?
hocam %98 gpu kullanımı var 68 fps ama ben bütün gün bench mark yapmak için almadım ki sistemi. Oyunlarda kullanım hep %20-%60 arası. Arma 3 %20 rust &50 öyle düşünün bide hocam -
amd 8320e -
Vsync kapatin
kapalı hocam -
Korsamı Kulanıyorsunuz Oyunları ? -
çözğnürlün 13xx aşası ve grafikler medium ve altıysa işlemci oyunda çok etki eder
bu değerlerin üstünde ekran kartı etkilidir.%80 -70 arasıysa sorun yok kartın oyuna göre güç verimliliği uyguluyo-frekansını optimize ediyo. -
350,12 driverla deneyin -
denerim hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzBalık
çözğnürlün 13xx aşası ve grafikler medium ve altıysa işlemci oyunda çok etki eder
bu değerlerin üstünde ekran kartı etkilidir.%80 -70 arasıysa sorun yok kartın oyuna göre güç verimliliği uyguluyo-frekansını optimize ediyo.
Çözünürlük 16:10 1920x1200 hocam böyle birşey imkansız arkadaş genelde bunları arma 3, rust , infestation, gibi oyunlarda deniyor rust daha alpha. ama genel olarak bir sorun var. -
1920x1200 çözünürlük ve ultra-high ayarlar -
korsana her zaman karşıyım -
gpu z programını sağ tarafa çek sensörlerden gpu z izle
sol taraftan furmark programını düşük çözünürlükte full detayda aç
furmark işlem yaparken gpu z den değerlere bak en fazla 5 dk içinde düşüş olmassa ,sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzBalık
gpu z programını sağ tarafa çek sensörlerden gpu z izle
sol taraftan furmark programını düşük çözünürlükte full detayda aç
furmark işlem yaparken gpu z den değerlere bak en fazla 5 dk içinde düşüş olmassa ,sorun yok
furmark full ayarlarda 10 dakika 1920x1200 yaptım zaten sorun olmadı sıkıntı oyun performansında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X