Şimdi Ara

GTX 970 Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız icin. Gigabyte GTX 970 Gaming G1 aldım. Kart muazzam bir kart. Ekran kartini bilgisayarıma taktım ve şimdilik bir sıkıntı yok gibi. CW var evet ama kulağımı karta yaklaştırdıgım zaman duyabiliyorum normal oyunlarda. Ama 3dmark ice storm deneyeyim dedim 1400 fps leri gördüm kart öttü fakat hiç 1400 fps de oyun oynamıyorum ki zaten büyük ihtimal bu fps lerde her kart ötecektir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onealss

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız icin. Gigabyte GTX 970 Gaming G1 aldım. Kart muazzam bir kart. Ekran kartini bilgisayarıma taktım ve şimdilik bir sıkıntı yok gibi. CW var evet ama kulağımı karta yaklaştırdıgım zaman duyabiliyorum normal oyunlarda. Ama 3dmark ice storm deneyeyim dedim 1400 fps leri gördüm kart öttü fakat hiç 1400 fps de oyun oynamıyorum ki zaten büyük ihtimal bu fps lerde her kart ötecektir diye dusunuyorum.

hayırlı olsun kardeşim ekran
    kartın güle güle kullan..
  • Keşke bir zotac gtx 970 amp extrem editiona da baksaydın... CW sorunu o kadar dert edilecek bişey değil tak 7.1 logitech kulaklığı, deri olsun ses mes duymuyorsun
  • 3 hafta önce asus gtx 970 aldım ses hiç yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.