Şimdi Ara

GTX 970 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTX 970 almayı düşünüyorum. Forumda cogu kisi Coil Whine sorunundan muzdaripmis. Alırsam bu sorunla karşılaşma durumum nedir acaba ? ayrıca serin calışma ve performans bakımından hangi marka modeli tavsiye edersiniz?

• Cw sorunu galiba hepsinde var ama kiminde az ses kiminde fazla ses var, genelleme yapilamaz. Sogutma olarak gigabyte g1 gtx 970 g1, performans olarak evga gtx 970 ftw acx 2.0. 2 kartta seni uzmez, cw yi bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onealss

Merhabalar,
    GTX 970 almayı düşünüyorum. Forumda cogu kisi Coil Whine sorunundan muzdaripmis. Alırsam bu sorunla karşılaşma durumum nedir acaba ? ayrıca serin calışma ve performans bakımından hangi marka modeli tavsiye edersiniz?

en az ihtimal ASUS STRIX' te. performans konusunda yoruma kapalı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Merhabalar,

Kim kapattı yoruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Merhabalar,

Kim kapattı yoruma

Alıntıları Göster
    dostum alıcaksan 970 asus'un strix modeli çok iyi belli bir sıcaklık olmadığı sürece fanlarda çalışmıyor hemde performansı aralarında bence en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

dostum alıcaksan 970 asus'un strix modeli çok iyi belli bir sıcaklık olmadığı sürece fanlarda çalışmıyor hemde performansı aralarında bence en iyisi

Gigabyte g1 falan strixten daha performanslı performansı aralarında en iyisi demenin hiç bir mantığı yok strix'e çok az oc yapılmış o kadar. Bende strix, g1 ikilisinden birini satın alıcam ayrıca msı g4 de başarılı olmuş.

http://www.youtube.com/watch?v=z438GjyWOYI&list=UUFIHrIGT0MBMRHzQtmzOWlQ

• Msi hepsinden iyi Ve ucuz
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şimdi kafam çok karıştı aslına bakarsanız. Fanın durup durmaması benim için önemli değil fan sesi beni rahatsız etmiyor ama videolarda gördüğüm o CW sesi beni rahatsız eder yani ince ve tiz bir ses çoğu insan rahatsız olur. Şimdi Asus en az CW a sahip ama performans olarak Gigabyte ve msi dan düşük diyorsunuz ayrıca soğutma olarakta. Siz olsanız ne yapardınız Asus alıp CW sesinden uzaklaşmak için çabalamaya mi yoksa Performans ve soğutmaya mi ? Suda var artık servislerle ugrasmak istemiyorum önceki ekran Kartım arızalandiktan sonra iki ay kartsiz kaldım servis sağlam sağlam deyip deyip gonderip gonderip durdu.birde msi ve Gigabyte markalarında sorunsuzlari var mı ?
  • quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler şimdi kafam çok karıştı aslına bakarsanız. Fanın durup durmaması benim için önemli değil fan sesi beni rahatsız etmiyor ama videolarda gördüğüm o CW sesi beni rahatsız eder yani ince ve tiz bir ses çoğu insan rahatsız olur. Şimdi Asus en az CW a sahip ama performans olarak Gigabyte ve msi dan düşük diyorsunuz ayrıca soğutma olarakta. Siz olsanız ne yapardınız Asus alıp CW sesinden uzaklaşmak için çabalamaya mi yoksa Performans ve soğutmaya mi ? Suda var artık servislerle ugrasmak istemiyorum önceki ekran Kartım arızalandiktan sonra iki ay kartsiz kaldım servis sağlam sağlam deyip deyip gonderip gonderip durdu.birde msi ve Gigabyte markalarında sorunsuzlari var mı ?
    Buyrun hocam yabancı bir sayfadan

http://www.poll-maker.com/results168835x93a244c1-7#tab-2

en az asus da demek zor. En çok satılan 3 marka da haliyle en fazla CW sorununu görüyoruz.

Şahsi fikrim hepsinde CW var bazılarında az bazılarında çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

Buyrun hocam yabancı bir sayfadan

http://www.poll-maker.com/results168835x93a244c1-7#tab-2

en az asus da demek zor. En çok satılan 3 marka da haliyle en fazla CW sorununu görüyoruz.

Şahsi fikrim hepsinde CW var bazılarında az bazılarında çok.

Alıntıları Göster
    Aradığın cevap en az şu markada coil whine var ise öle bi cevap yok tamamen şans işi

• Herkese teşekkürler o zaman ne almalıyım ya kafam çok karıştı 980 ile 970 arasında makul bir fiyat farkı olsaydı alınırdi ama en az 500 tl fark var :(
  • quote:

Herkese teşekkürler o zaman ne almalıyım ya kafam çok karıştı 980 ile 970 arasında makul bir fiyat farkı olsaydı alınırdi ama en az 500 tl fark var :(
    asus kullanıcısı olarak tavsiye ederim cf sorunu azda olsa var ama diger kartlardan az oldugunu bi çok kullanıcı bazı konularda belirtmiş
  • onealss kullanıcısına yanıt
    ALLAH yardımcın olsun

alırken mutlaka test et öyle al.. cw siz bulmak zor çoğunda cw sorunu var

bende en iyisi msı gtx970 idi ısı ve ses olarak ta o.c olarak ta

şansına kardeş umarım cw çıkmaz

alırsan da hayırlı olsun

bekle mini gtx 970 modelleri gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 10 Aralık 2014; 5:19:20 >
  • Gigabyte gtx 970 g1 gaming kullanıyorum hocam ben ;
    Cw ile karşılaşmadım ama sanş işi forumda diğer markalarda cw sorunu var gigabyte kullanan bir kaç kişi daha var onlar benim gibi cw sorunu yaşamıyor yinede bak derim testlere incelemelere sanş işi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

ALLAH yardımcın olsun

alırken mutlaka test et öyle al.. cw siz bulmak zor çoğunda cw sorunu var

bende en iyisi msı gtx970 idi ısı ve ses olarak ta o.c olarak ta

şansına kardeş umarım cw çıkmaz

alırsan da hayırlı olsun

bekle mini gtx 970 modelleri gelecek

dün asus gtx 970 aldim ve ses cok cok az bagzen duyulmucak seviyede ve mukemmel bir durum söz konusu...kesinlikle asus öneriyorum...
  • Tekrar Merhaba arkadaşlar,
    anladigim kadari ile marka ile alakası yok bu durumun bu yüzden soğutma performans olarak en iyi Gigabyte 970 G1 Gaming duruyor. Guru3d sitesindeki testlere baktığımda msi ile arasında yükte 8 derece olduğunu gördüm. Aldıktan sonra durumu sizlere iletirim. Tekrardan Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Tekrar Merhaba arkadaşlar,
    anladigim kadari ile marka ile alakası yok bu durumun bu yüzden soğutma performans olarak en iyi Gigabyte 970 G1 Gaming duruyor. Guru3d sitesindeki testlere baktığımda msi ile arasında yükte 8 derece olduğunu gördüm. Aldıktan sonra durumu sizlere iletirim. Tekrardan Teşekkürler arkadaşlar.

hocam bence 1-2fps için( hatta hiç sanmıyorum o kadar bile olacagını farkın) gidip msi gigabyte alacagına ASUS SITRIX e yönelmelisin.
    Ben alalı 1 ay oluyor hiçbir şekilde ne testlerde nede güncel oyunlarda cw izine rastlamadım bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

hocam bence 1-2fps için( hatta hiç sanmıyorum o kadar bile olacagını farkın) gidip msi gigabyte alacagına ASUS SITRIX e yönelmelisin.
    Ben alalı 1 ay oluyor hiçbir şekilde ne testlerde nede güncel oyunlarda cw izine rastlamadım bilginiz olsun.

Tavsiyen icin çok teşekkür ederim hocam. Aslında ilk Aklımda ASUS vardı. Yeni servis çok kötü iki aydır kartsiz kaldım iki defa Kartımı servise gönderdim yasal sure aşımından eski kartim icin değişim kuponu gönderecekler. Servisi iyi olsaydı ASUS tan başka kart almazdım. Ama hala Aklımda ASUS yok değil. Peki vatan da Karti test etme gibi bir şansım var mi ? Test ettiren oldu mu daha önce ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Tavsiyen icin çok teşekkür ederim hocam. Aslında ilk Aklımda ASUS vardı. Yeni servis çok kötü iki aydır kartsiz kaldım iki defa Kartımı servise gönderdim yasal sure aşımından eski kartim icin değişim kuponu gönderecekler. Servisi iyi olsaydı ASUS tan başka kart almazdım. Ama hala Aklımda ASUS yok değil. Peki vatan da Karti test etme gibi bir şansım var mi ? Test ettiren oldu mu daha önce ?

test etme gibi bir durumun olacagını sanmıyorum.Ama yine de oranın yetkili merciği ile görüşüp kasanıda alır gider ve testini yaparsın.ben de vatan dan aldım ve eve gelince kendim kurudmtest ettim.hiçbir ses yok kartta.birazda şans işi ancak ASUS en az coil whine görülen ya da hiç görülmeyen marka gtx970 de..
    Asus GTX970 TEK GÜÇ GİRİŞLİdir.OC ye çok fazla abanmana izin vermez. ancak zaten kartın bu oc li hali bile yeter artar

• quote:

Merhabalar,

Açık söyleyeyim eğer cw'den rahatsız olacaksanız hiçbiri Bu kartı satın almak istiyorsanız kuvvetle muhtemel Evga'nın classified , Asus'un Rog Matrix , Msi'ın Lightning , Galax'ın HOF serisi modelllerinde bu sorunla karşılaşmayabiliriz Eğer cw'den rahatsız olurum veya oluyorum derseniz Bu kartlardan birini beklemeniz tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.