Şimdi Ara

Gtx 970+i5 4440 darboğaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biyoonur

Selam arkadaşlar.Sistem yenilemeyi düşünüyorum.Fakat işlemci ve ekran kartı darboğazı konusunda soru işaretlerim var.
    Şimdi ben gtx 970 ekran kartını düşünüyorum.Ama işlemci olarak i5 4440 ile sorun yaşar mıyım?Çünkü bütcede parayı işlemciden kısıp ekran kartına aktarmayı düşündüm.sorun olucak ise gtx 770 alıp işlemciyi i7 seviyesine çekmeyi düşünüyorum.Ayrıca eğer bilgisi olan arkadaş var ise işlemci ekran kartı darboğazında hangi değerler önemli?Nerelere dikkat etmeliyim?Şimdiden teşekkürler.

i5 3570 k işlemcinin %90 kullanıyor bazen %90 da geçiyor 970 senin işlemcini ona göre karşılaştırırsın.

3570K 980'e de yeter mi dostum? 3DMark skoru umrumda değil, BF4, BF5 multi'de akmaya yeter mi?

Tabiki yeter hocam 100 fps ye yakın alıyorsun çok bile:D

yıllarca i7'den i7'ye gezdim ama i5 te gayet yeterli gördüğüm kadarıyla, gtx780'le kullanıyorum, gayet güzel gidiyor.

Aynen hocam 2 yıldır i5 3570 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama seneye ekran kartını değiştirdiğimde en son i7 hangisi varsa onu alıcam artık kısmet olursa.

inşallah, DDR4'e geçersin kısmetse

İnşallah hocam ozamana kadar fiyatlarda yerine oturur kısmet olur inşallah darısı sana

amin

• yakın tarihte ben de gtx970 almayı düşünüyorum.işlemcim i5 2500k.4,5ghzde kullanıyorum.herhangi bir darboğaz olmaz değil mi?bu arada darboğaz olabileceğini ne tür bir veriyle anlayabiliriz?
  • biyoonur B kullanıcısına yanıt
    Söz konusu kartın söylediğiniz işlemciye darboğaz oluşturacağını düşünmüyorum.
  • yeterli gelir tek karta yapıştır gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.