Şimdi Ara

GTX 970 li sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • i5 8400 6 çekirdek ve son çıkan nesil olduğundan , 4 çekirdek 4 thread i7 7700 den aşağı değil çok uygulamadada üstün , yani sıfır i5 8400 bile alsanız iyi edersiniz
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, teşekkür ederim. O zaman bu aldığım anakartı i5 8400 ile destekliyorum hem uyumluluk hem geleceğe yatırım için
  • Teşekkürler tavsiyeniz için. Sıfır i5 8400 de karar kıldım.
  • d41mon kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle hocam
  • Anakart 463 lira görünüyor sitede. Hb fiyatı bir anda yükseltti mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hop-e3 kullanıcısına yanıt
    GTX 970 li sistem tavsiyesi
    Buyrun hocam. Dediğiniz gibi fiyat arttırımı olmuş.
    Tam zamanında sipariş vermişsiniz

• hop-e3 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, dolar ve euro nun bu kadar arttığı bir zamanda iyi şansıma denk geldi :)

• sistemi gün itibariyle kullanmaya başladım, işlemci gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor

anakart açısından da bir sıkıntı olmadı internet, ses, mikrofon, hoparlör, hepsi sorunsuz çalıştı, herhangi bir driver da yüklemedim (sanırım windows kendi hallediyor)

sıcaklıklar çok iyi değerlerde. işlemci rahatlıkla 3.8e çıkıp oyun boyunca o civarlarda kalabiliyor

sanırım olabilecek en f/p işlemcilerden. nazar değmeye
  • Sistemde herhangi bir uyumsuzluk ve sıcaklık sorunu olmadığı için sevindim. Ne de olsa tavsiyeleri değerli DH üyelerinden alıyoruz. Şu ana kadar DH den sistem tavsiyesi alıp da pişman olanı görmedim. Uzun seneler performanslı bir şekilde kullanılır diye tahmin ediyorum. Ek olarak bir soru sormak istiyorum: işlemci için stock fan kullandınız değil mi? iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d41mon -- 18 Nisan 2018; 1:41:30 >
    evet, stock fandayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.