Şimdi Ara

Gtx 970 oc yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gtx 970 alcam ama aklıma takılan bir soru var ben bu karta bu sistemle oc yapabilirmiyim ?
    Anakart:asus p8h61-m le r2.0
    Power:750watt
    Kasa:z3 plus
    işlemci:intel i7 3770 lütfen cevap verirseniz sevinirim .
    Bu arada kartın markası asus strix.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kebabs -- 1 Ağustos 2015; 13:41:16 >

• OC hakkında pek bilgim yok ama başka bir tavsiye vermek istiyorum. Aynı işlemciyi bende kullanıyorum mutlaka soğutma sistemi eklemeni öneririm. Fazla ısınan bir işlemci 3770. OC yaparak 4.3 Ghz hıza çıkabiliyor 3770.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    İşlemciye oc yapmıycam bide kullandığınız soğutma sisteminin linkini atarmısınız.
  • Hyper t4 kullanıyorum detaylı marka model bulgisine sol taraftaki intel logosune tıklayarak bakabilirsin tüm bileşenlerim yazıyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa hariç her parçamız aynı anakart bile aynı
    o karta oc yapılabilir ben gtx 980 e yetiştirdim gtx 970 i oc sayesinde ama maalesef her zaman o değerlerde stabil değil :D
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Çok saolun hocam :D bu benim için önemliydi kartın en önemli özeliklerinden biri oc zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYUNSEVER4

Çok saolun hocam :D bu benim için önemliydi kartın en önemli özeliklerinden biri oc zaten.

bir tane site var pc ni her şeyiyle bench yapıp sana % lik üzerinden bir değer veriyor
    gtx 980 gpu larda tam %100 ben gtx 970 i %98.2 yapabildim +87 mV ile :D
    stabil olmadı tabi
    stabil olması için frekansları indiricem ama stabil bir oc ta yaklaşık %93 %94 birazdaha zorlasam %95 alabileceğimi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    4 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Site linki verirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OYUNSEVER4

Site linki verirsen çok sevinirim.

userbenchmark diye bir site
  • Yapma dedin yapmadım kardeş.
  • Hasikomen kullanıcısına yanıt
    Neyi ? :D HA ŞİMDİ DANK ETTİ .Ama komik değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kebabs -- 2 Ağustos 2015; 14:46:48 >
  • Yaparsınız zaten GTX 900 serisinin O.C kabiliyeti dillere destan diyebilirim.

O.C yapmak için afterburner ı tavsiye ederim.

Standard O.C:Boost Clock u 1400 , vram i 7500 , temp target 91 , power target 110.Oldukça basittir değerleri yazmanız yeterli %100 stabildir , aslında nvidia fabrika çıkış bu hızlarda ayarlıyabilirdi zira oldukça rahat ve serin çalışmakta..(R9 390X performansı alıcaksınız)

------------------------------------------

Daha ileri O.C a kart oldukça müsait lakin bios mod yapmanız gerekicektir voltaj limitinden dolayı.(1540-1550 mhz lere kadar çıkabilirisiniz hava soğutma ile.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 2 Ağustos 2015; 15:50:38 >

• Maxıs kullanıcısına yanıt
    Saolun oc yaptığım zaman alırım yardımınızı o zaman :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.