Şimdi Ara

GTX 970 ve i5 4690k için tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası ben olsam aradaki farka kıyar gaming 5 alırdım
  • Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama ben kendime bunu toplayacağım. Size de öneririm.
     GTX 970 ve i5 4690k için tavsiye
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Aslında 50 TL fazla bir fark sayılmaz fakat ben hala gaming 3 ile gaming 5 farkını anlayamadım
  • Buck Fuddy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sistem bana biraz fazla gelir. Ekran kartı ve işlemciyi de ucuza aldım ben değilse bu sistemi bile toplayamazdım. Monitor dahil 3200 TL gibi harcamayı planlıyorum toplamda.
  • Abi kusura bakmayında neden herkes kasaya üvey evlat gibi bakıyor ya ?

Herşey dört dörtlük beş yıldızlı son teknoloji kartlar canavar işlemciler çok iyi bileşen kombinasyonları paralar havada ucusuyor ...

eee Kasa ? R C K - 3 5 0 !

Yapmayın abi şunu artık ya :D Bakın ben 400R aldım , kaç senelik bir model yenide değil fakat inanın baktıkça gençleşiyorum

En kötü 200R al , Talon almadım ama methedilen bir kasa psu su dahil silver+ üstelik Talon alabilirsiniz , 300R alın olmadı hepsinin ortası , RC 600 III dü sanırım Master in bunu alın , veya budget bir kasa alın sade 200R gibi psu su güçlü bişe gerekiyosa ekstradan ekleyin , kısacası kül kedisi gözüyle bakmayın artık şu bileşene hiçbir parçayı görüp dokunup yüz göz olmayacaksınız KASA dan gayrı dikkatli seçin sonradan pişman olan birsürü arkadaşlar var forumlarda onları dinleyin en azından

• Provisioner kullanıcısına yanıt
    Corsair 300 r ye baktım da z5 plus daha güzel geldi gözüme. Genişlik olarak da çok farklı değil gibi sanki. Karar vermedim valla
  • e_taralom kullanıcısına yanıt
    msi gaming 5 e bulaşma

bende msi z87 g45 wardı çok sorunlu bi kart onu garantiye gönderirken ayak üstü biri ile karşılaştım onda da msi gaming 5 warmış aynı uyum sorunları onda da warmış onun söylediğine göre baya iade eden warmış o kartı

benim anakart da servisden dönmedi direk para iadesi yaptılar bende gittim msi gaming 7 aldım kagıt üstünde aynı gibi görünüyolar ama aralarında uçurum war

bir ürün alcaksan böyle forumlardan kagıt üstü bilgi cambazlarının tavsiyeleriyle değil kullanan insanların tavsiyelerini dikkat e almalısın
  • Msi gaming 5 alacağına 30 lira daha ver gigabyte gaming 5 al..

Kasanı beğenmedim dostum 600 wat yetersiz olmaz mı sence ilerideki updateler için ?
  • Dediginiz gibi msi yerine gigabyte aldum ama kasa olarak da corsair 300r alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.