Şimdi Ara

GTX 970 ve i5 4690k için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde MSI GTX 970 ve i5 4690K var. Bunlara uygun oyun amaçlı bir sistem topladım fikirleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum.

Anakart: Z97 gigabyte gaming 3 veya z97 msi gaming 5.
    Ram: GSKILL 8GB (2x4 GB) RipjawsX DDR3 1600 Mhz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    HDD: Seagate 3.5' 1TB Barracuda Sata 3.0 64 MB Cache 7200 rpm Harddisk
    Kasa: Cooler Master RC-K350 600W MidT ATX Pencereli Siyah Kasa
    Monitor: Asus Vn247hn

• e_taralom kullanıcısına yanıt
    Kasa hariç herşey güzel bence,120 gb de SSD eklersen çok daha iyi olur sisteme,tabi bütçen el verirse
  • Hocam peki bu iki anakart arasinda hangisini secmeliyim. Ve kasa olarak ne onerirsiniz.
    Ssd de bir sonraki ay dusunuyorum malum butceyi baya bir zorladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_taralom -- 28 Kasım 2014; 16:05:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSİ z97 gaming 5 olurdu benım tercihim
    Kasa 1 : COOLER MASTER RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    Kasa 2 : CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
    kasa olarak bu 2sinden birisini al,2 side iyidir ama tabi corsair'in şekli felan daha güzel

• Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Aynen corsair cok daha şık duruyor
    Son birsey daha soracagim. Sence islemcinin stock fani yeterli midir yoksa bi evo 212 alayimmi?

sistemi al,tak parçaları çalıştır yeterli gelirse stok soğutucu evo 212 almana gerek yok
    ama beğenmessen yada sesli çalışıyo vb ısınıyo tarzı şeyler düşünürsen evo 212 alırsın olur biter
  • msi gaming 5 yerine gigabyte gaming 5 alınız zira uc yıl garanti dual bios daha kaliteli bir karttır 212 evo gibi bir sogutucu gibi ekler yapınız

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-z97x-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html anakart

http://www.vatanbilgisayar.com/hyper-212-evo-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Haklisin denyip gormek daha mantikli.

• gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Peki gigabyte gaming 3 hakkinda ne dusunuyorsunuz. Gaming 5 ile aralarindaki 50 tl farka deger mi?

gaming 3 te olur bn gaming 5 kullanıyorum arada uc bes ozellik var hepsi aynı cok aman aman bir performans farkı bence
  • Eyvallah beyler tesekkurler.

• Hocam o kadar para veriyorsunuz kasayı ucuz almayın derim. O corsair'a 2. ekran kartı sığmıyor ve işlemci soğutuclarda popüler olan hyper 212x-212evo modelleri falan sığmıyor. Hem ferah bir kasa her zaman daha avantajlıdır. Cooler master ondan beter, hava akışı düzgün değil ve kalitesi düşük, biraz arttırın kasa-psu ikilisi için düşündüğünüz bütçeyi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 28 Kasım 2014; 18:02:38 >
  • GIGABYTE Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - 496TL

AOC 23.6" i2476Vw GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR -439 TL

THERMALTAKE COMMANDER 700W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA - 316TL

Buyrun.
  • XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    389 tl ben bunu alıcak gibiyim aynı işlemci ekran kartı bendede var
  • hocam anakartı asus almada. her nekadar msi ve gigabytedan daha kaliteli ürünler yapsada teknik servisi tam bir rezalet.yeni serviste fiyasko.hatta çizgiyi aratacaklar gibi görünüyor.
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Haklısın galiba hocam bugün vatandan gittim baktım harbiden çok ufak (ama tipi güzel )

Arkadaşlar XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA ve THERMALTAKE COMMANDER 700W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA önermişler bunlar nasıl sizce?
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Anakart olarak Gigabyte in g3 modelini alacağım galiba eksende 416 liraya geliyor.

Önerdiğiniz monitörün gecikme süresi 6 ms diyor bu çok etkilemiyor değil mi?
    İkisi arasından Xigmatek alınmalı, Thermaltake içerisindeki hava akışı değerleri nispeten daha az ve içerisindeki PSU 80+ değil yani kalitesiz diyebileceğimiz seviyelerde. Verdiği güç çıkışı da yeterli değil. Xigmatek kablo düzeni açısından biraz daha üstün. Ve 240'lık su soğutma radyatörleri sığıyor üzerine Thermaltake'te bu imkan malesef yok.
  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    Bir de şöyle bir şey yapsam nasıl olur sizce. Zalman z5 ve xigmatek 600 Watt 80+ psu yu ayrı alsam. Fiyat yine makul seviyelerde kalıyor.
    Zalman konuştuğumuz kasa markalarından kalite açısından daha üstün bir markadır. Ancak z5 yine ufak bir modelidir. Tek ekran kartı için yeterli boyutlara ve hava akışına sahip. 2. Ekran kartını sığdırmada problem yaşatabilir eğer öyle bir planınız var ise 1-2 yıl içerisinde.

600w seviyesinde çok bilgili değilim güç kaynağı konusunda. Vatan bilgisayar dışında daha kaliteli markaların satıldığını biliyorum ama başka arakdaşlar yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.