Şimdi Ara

GTX 970 VS R9 390 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merheba sistem topluyorum fakat ekran kartında kararsız kaldım gtx 970 mi r9 390 mı? bu arada amd ye sempatim vardır ve testlerdede biraz önde ama bi kaç kişi aklımı
    karıştırdı ve r9 390 alırsam msi veya sapphire almayı planlıyorum sempatim ve bütçem sapphire diyor ama kaç fps fark olur? ve gtx970 te cw sorunu varmış fakat cw ne demek?
    en cok oynayacağım oyun gta 5 ayrı olarak onu hangisi daha iyi oynatır ekleyin lütfen ve bu ekran kartlarına 4460 azmı kalır (bu arada yeni çıkan 6600k almayı planlıyordum fakat söle bişi duydum
    ddr 4 olmak zorundaymış ram oyuzden vazgeçtim ve 6600k mı 4690 k mı iyidir?)bütçemden dolayı soruyorum 4460 la o iki işlemcinin iyisi olanla kaç fps fark olur? şimdiden tşkrler

• Forumda bir cok ayni konu var. Ornegin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_106958040/tm.htm

Butceniz hangisine el veriyorsa alin. Ikiside es deger kartlardir. Ortalama 2-4 FPS farklar olabilir. PSU konusunda AMD R9390 icin 650W 80+ birsey oneriyor. Nvidia kart 500W PSU ile sorunsuz tam performansta calismakta.

Butce var ise DDR4 + buna uygun cpu alin. Yok ise 4460 fazlasi ile isinizi gorecektir. Oyunlarda tek vga ile kullanacagizni icin o aradaki cpu farkini anlamayacaksiniz. SLI veya CF yaparsaniz orda 6700k veya 4790k ve uzeri o CPU lar isinizi tam anlami ile gorecektir.
  • TREMİLA_ kullanıcısına yanıt
    İlk kısım doğru ama Nvidia daha fazla yazılım artısı sağlar bu tartışmasızdır, artı olarak daha uzun süre değer kaybetmeden gider, son olarak Nvidia reklamlı oyunları daha rahat ve stabil oynamanın keyfi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Eylül 2015; 23:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İlk kısım doğru ama Nvidia daha fazla yazılım artısı sağlar bu tartışmasızdır, artı olarak daha uzun süre değer kaybetmeden gider, son olarak Nvidia reklamlı oyunları daha rahat ve stabil oynamanın keyfi.

Nvidia yazilim olayina soz eden yok. Gayet stabil ve serin calisiyor. Iki urunde ULTRA 1920x1080 ayarlarda kimseyi uzmez.
  • Her iki kartın da birbirine avantajları var, r9 390 performans olarak oyununa ve uygulamasına göre %5-10 daha güçlü ve bellek avantajı var, gtx 970 in güç tüketimi ve marka değeri avantajı var, win 10 ile beraber ekran kartı bellek işini büyük oranda çözdüler gerçi ondan yana sıkıntın olmaz, vram yetmediği yerde performansa çokta etki etmeden sistem belleğinden güzelce takviye yapılıyor, güç tüketimi konusunda da powerın yetiyorsa alabilirsin, ikisi arasındaki güç tüketimi dişin kovuğunu doldurmaz, masaüstünde zaten bütün kartlar 3 aşağı 5 yukarı aynı gücü harcıyor, günde 3-4 saat oyun oynayan geri kalanında masaüstü uygulamaları ve nette gezinen biri için elektrik faturasına yansıyacak rakam iki kart arasında ayda en fazla 3-4tl belki o kadar bile değil, burda senin dikkat etmen gereken nokta soğutması sessiz ve serin bi model bakman, her iki kartı da yük altında 65 derece civarında sessiz şekilde soğutan modeller piyasada var, iyice araştırıp onlardan birini alırsan daha uzun ömürlü kullanırsın, iki kartta seni üzmez kesinlikle 3-4 sene orta-üst düzey oyun oynarsın rahatlıkla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.