Şimdi Ara

Gtx 970 vs R9 390 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvidya her zaman radeondan iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: akanor

quote:

Orijinalden alıntı: UberJager90

Hocam bende ayni sonuca vardım. Coil whine sende oldu mu? Ben OC yapmayacagim olmaz diye dusunuyorum sizce? Olur mu

Hocam daha almadım. Ama Coil whine dert edilecek bir sorun değil...
    Anladığım kadarıyla bazı ürünlerde bu sorun gözüküyormuş o da "dert" edilecek kadar değil
    Bir çok forumda bu konu mevcut sadece bazı modellerde geçerli olan bi durum.
    Ayrıca böyle bir sorun oluşursa aldığın mağazaya geri garanti kapsamında verebilirsin diye biliyorum.
    Yarın alacağım elime ne zaman ulaşır bilemem gelince detaylı bilgi veririm :)

Coil Whine sorununu hiç yaşamadığın belli ayrıca şimdi övüyorsunuz nvidia sürücülerini ama yarın pascal mimarili ekran kartları çıkınca nvidia,GTX900 serisinin performansını düşürür GTX700 serisine yaptığı gibi.

• Hocam aslında haklısınız ama overclok olayı bende hep bi antipati oluşturur.

bu yüzden 970 i sıfır alıp overclok edip riske girmektense sıfır 970 fiyatına biraz daha ekleyip forumdan şöyle 15-20 ay garantisi kalmış tertemiz bir 980 almak daha cazip geliyor.

ama tercih sizin tabii
  • benim bildiğim overclok işlemciye yapılabiliyor ekran kartında overclok nasıl5 yapılıyor

• akanor kullanıcısına yanıt
    r9 390 alınır gtx 970 tam 4gb olsa onu derdim
  • Gtx 970 nedeni ikisi de aynı seviyede ama gtx 970'in ömrü daha uzun.
  • Bazı oyunlarda R9 390 önde bazı oyunlarda GTX 970 önde tabiki ufak farklarla. İkiside aynı düzey kartlar ikisinide alsan asla pişman olmayacaksın. Hangisine daha yakın hissediyosan kendini onu seç ve kuşkusuz al
  • Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
    Bugün 970 sipariş ediyorum :)
  • quote:

Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
    Bugün 970 sipariş ediyorum :)

En iyi kararı vermiş olursun.
  • gtx her türlü basar
  • 1-)gtx970 msi 4 gb amazonda 1270 TL herşey dahil. Vergi iadesi yatma ihtimali ile 1100 liraya kadar iniyor. Türkiye'de sinerjide 'de 1390 TL .

2-)msi r9 390 amazonda 1170 TL herşey dahil. Vergi iadesi yatma ihtimali ile 1000 liraya kadar iniyor. Türkiye'de sinerjide 1360 TL

işlemci i5-6500, 750 watt 80+ güç kaynağı ve msi h110 . 1080p mönitör ile açık dünya online oyunlar için ve garanti süreçlerinide düşünerek nereden almak mantıklı?
  • gkslslf G kullanıcısına yanıt
    120tl için garantiden vazgeçilirmi hiç.

• Bence bu konuyu açan arkadaşın amacı gtx970 alırken içini rahatlatmak başka bir şey değil. r9 390 diyen arkadaşların belirttiği sebeplere bakıyorum adamın açıkladığı sebeplerle alakasız şeyler falan demiş. Tercih meselesi biraz ve fiyata göre değerlendirmek lazım gtx970le r9 390ı rakip görüyoruz ama gtx970 alırsan ne kadara alıcan r9 390ı ne kadara alıcaksın bunları da göz önüne almak lazım. Ve dendiği gibi oynanan oyunlar da çok önemli. Ve son olarak da amdnin alt ve orta segmentlerde f/p olmasının sebebinin nvidianın çıkardığı yazılımlarla eski kartların performansını düşürmesi mi? Eğer böyleyse uzun vadeli olarak amdnin belli kartları seçilebilir mi? Kartların arasında ahım şahım bir fark yok açıkçası biraz hangisine için ısındıysa onu alma meselesi. Yüzlerce konuyu okuduktan sonra buraya bu konuyu açmanın tek sebebi vicdanını rahatlatmak ki r9 390 almadım diye pişman olmıyım bence.

• Coilwhine sorunu olanlar ya kartlarını iade etti yada değiştirdi ben 15 aydır 970 kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım ayrıca oyunların büyük bölümü nvidia destekli geliyor gta 5 çıktığında aylarca amd

kartları süründü neden yazılım desteği ve oyunun nvidia destekli çıkmasından ve nvidia nin daha bir çok eksta teknolıjisi de cabası. Nvidia yazılım yönünden de amd den çok üstün o yüzden pazar payının %80 nvidia da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Bence bu konuyu açan arkadaşın amacı gtx970 alırken içini rahatlatmak başka bir şey değil. r9 390 diyen arkadaşların belirttiği sebeplere bakıyorum adamın açıkladığı sebeplerle alakasız şeyler falan demiş. Tercih meselesi biraz ve fiyata göre değerlendirmek lazım gtx970le r9 390ı rakip görüyoruz ama gtx970 alırsan ne kadara alıcan r9 390ı ne kadara alıcaksın bunları da göz önüne almak lazım. Ve dendiği gibi oynanan oyunlar da çok önemli. Ve son olarak da amdnin alt ve orta segmentlerde f/p olmasının sebebinin nvidianın çıkardığı yazılımlarla eski kartların performansını düşürmesi mi? Eğer böyleyse uzun vadeli olarak amdnin belli kartları seçilebilir mi? Kartların arasında ahım şahım bir fark yok açıkçası biraz hangisine için ısındıysa onu alma meselesi. Yüzlerce konuyu okuduktan sonra buraya bu konuyu açmanın tek sebebi vicdanını rahatlatmak ki r9 390 almadım diye pişman olmıyım bence.

Biraz da öyle...
    İçimi rahatlatmaktan çok aklımdaki soruları gidermek için açtım.
    Dediğim gibi çok araştırdım 970 daha mantıklı geldi ek olarak sormak istedim

•  Gtx 970 vs R9 390
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Bence bu konuyu açan arkadaşın amacı gtx970 alırken içini rahatlatmak başka bir şey değil. r9 390 diyen arkadaşların belirttiği sebeplere bakıyorum adamın açıkladığı sebeplerle alakasız şeyler falan demiş. Tercih meselesi biraz ve fiyata göre değerlendirmek lazım gtx970le r9 390ı rakip görüyoruz ama gtx970 alırsan ne kadara alıcan r9 390ı ne kadara alıcaksın bunları da göz önüne almak lazım. Ve dendiği gibi oynanan oyunlar da çok önemli. Ve son olarak da amdnin alt ve orta segmentlerde f/p olmasının sebebinin nvidianın çıkardığı yazılımlarla eski kartların performansını düşürmesi mi? Eğer böyleyse uzun vadeli olarak amdnin belli kartları seçilebilir mi? Kartların arasında ahım şahım bir fark yok açıkçası biraz hangisine için ısındıysa onu alma meselesi. Yüzlerce konuyu okuduktan sonra buraya bu konuyu açmanın tek sebebi vicdanını rahatlatmak ki r9 390 almadım diye pişman olmıyım bence.

Biraz da öyle...
    İçimi rahatlatmaktan çok aklımdaki soruları gidermek için açtım.
    Dediğim gibi çok araştırdım 970 daha mantıklı geldi ek olarak sormak istedim

GTX970 veya R9 390 alıcam demişsin ama ne sistem özelliklerini ne psu nun kaç W olduğunu yazmışsın ?

• Coilwhine ve 3+5gb ve daha fazla para ödemek istersen seni tutan yok gtx 970 alabilirsin.

• suddenly30 kullanıcısına yanıt
    bu yorum tam olmuş :) +
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.