Şimdi Ara

GTX 970 yerine ne alabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • R9 290 ın özel soğutmalı bir modeli.Tavsiyem MSI veya Sapphire AMD tarafında bu markalar başı çekiyor.

Asus almayın soğutucuları sıkıntılı AMD tarafında.Gpu ve vram sıcaklık testlerine bakarsanız görebilirsiniz.

X modeli ile arasında fiyat farkı kadar performans farkı yok 6-7 fps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Mart 2015; 11:52:05 >
  • Sapphire R9-290x kullaniyorum . Pismanlik duymadim bu gune kadar . Gtx970 ile oyun bazinda pek bir eksisi yok. Youtube da fps karsilastirmalarina bakarsan gorursun . GTX970 almayi dusunuyordum bir ara ama cw riski yuksek . Ugrasmak istemedim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

Performans olarak çok bir fark olcağını sanmıyorum. Amd yi bu yönden seviyorum. İşine ucuza yapıyor ama GTX 970 e kafa tutabiliyor. Gtx 970 performans olarak daha iyi olsada soğutma, görünüm bakımından R9 290 diyorum ve kesinlikle AMD fanboyluğu yamıyorum. Birde bişey söyleyeceğim hocam. R9 290 1000 lira en ucuzu, GTX 970 1300. Simdi mantıklı dusunun. arada 300 tl fiyat farkı neden olabilir ? tabiki AMD biryerlerden kısmak zorunda. ZATEN AMD R9 290'ı 1300 lira fiyatla üretseydi NVDİA kadar kaliteli olurdu. Adam Fiyat performans ürünü yapıor tabiki Nvdia gibi iyi Olamaz. Son Olarak;

GTX 970 yerine ne alabilirim?

Resim sesi gülmemesebep oldu ( 4gb means 4gb )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.