Şimdi Ara

GTX 980 ile 1440p monitör kullanabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an kullandığım sistemimde GTX980 Gigabyte ekran kartı kullanmaktayım. Yeni monitör alacağım fakat 27" bir monitör tercih edeceğimden piksel saymamak adına 1440p bir monitör tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Fakat oyunlarda ekran kartım yeterli olur mu çok emin değilim.

Aslında çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde MMORPG ve hikayeli oyunları tercih ediyorum, bundan dolayı çok yüksek FPS almasam da olur.

Bir diğer handikapımda 1080p videoları 1440p monitörde can sıkıcı olmayacak şekilde izleyebilecek miyim? Çoğu içerik 1080p çözünürlükte, gerek Netflix'te, gerek YouTube'da, bu da önemli bir kriter benim için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Bende 2k monitör ve gtx 980 kullanıyorum. Oyundan oyuna farklılık gösteriyor. Mesela Farcry 5'de yetmiyor ayar kısmak zorunda kalıyorum. Cs Go'da yeterken Pubg'de fps kayıpları yaşıyorum. Cyberpunk 2077'de hiç yetmiyor ve bundan sonraki oyunlarda yetmeyecek öyle görünüyor.

• MMORPG ve hikayeli oyunlar için 2K monitör tercih edebilirsin hocam. Özellilke Netflix ve Youtube'da film-video izlemek için de 2K panelde çok daha fazla keyif alırsın.

https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2758-2kp-mhd-1ms-144hz-freesync-hdmi-dp-gaming-monitor.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.