Turkcell Hotspot Paketleri
Öncelikle herkese merhabalar.
Turkcell’in sadece paylaşımla kullanılabilir diye satılan hotspot internet paketini, internet altyapımda problem olduğu için bir aylığına bilgisayarımda kullanmak istiyorum.
Yalnız bilgisayarım masaüstü ve wi-fi özelliği yok. USB ile bağlansam yine kullanılabilir mi bu paket soru işaretim bu. Yardımcı olabilecek olanlara şimdiden teşekkürler.
GTX 980 ile 1440p monitör kullanabilir miyim
Merhabalar,
Şu an kullandığım sistemimde GTX980 Gigabyte ekran kartı kullanmaktayım. Yeni monitör alacağım fakat 27" bir monitör tercih edeceğimden piksel saymamak adına 1440p bir monitör tercih etmem gerektiğini düşünüyorum. Fakat oyunlarda ekran kartım yeterli olur mu çok emin değilim.
Aslında çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde MMORPG ve hikayeli oyunları tercih ediyorum, bundan dolayı çok yüksek FPS almasam da olur.
Bir diğer handikapımda 1080p videoları 1440p monitörde can sıkıcı olmayacak şekilde izleyebilecek miyim? Çoğu içerik 1080p çözünürlükte, gerek Netflix'te, gerek YouTube'da, bu da önemli bir kriter benim için. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
3000 TL CİVARI MONİTÖR TAVSİYESİ
Merhabalar,
Minimum 27inc olmak kaydıyla monitör bakıyorum. 2k olsun istiyorum ama ekran kartımla alakalı problem yaşar mıyım çok arada kaldım açıkçası.
FPS oyunlarıyla çok aram yok, genelde hikaye oyunları oynuyorum ve film izliyorum.
Bu monitöre şu an çok yakınım ama dediğim gibi ekran kartım GTX 980. Çok büyük performans kaybı yaşar mıyım 2k da, 1080e mi yönelmeliyim bilemedim.
Bunun dışında da monitör öneriniz olursa bana çok yardımcı olur.
Ekran Kartı Tavsiye
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.796 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware