Şimdi Ara

Turknet’in kademeli olarak hızı düşürmesi! (Gizli AKN içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İnternetimi 6 gün önce TurkNet'e taşıdım. İlk bağlantı sağlandığında 12mbps internet kullanıyordum. Kullandıkça hızım düşmeye başladı. İlk 3 gün sonrasında 9mbps ye düşürüldü ve teknik destek kaydı açtım. Gerekli kontrollerin yapıldığını ve sorunun çözüldüğünü (! ) söylediler destek kaydını kapattılar. Sonuç ne mi; hızımı 4mbps ye düşürdüler. Yeni destek kaydı açmama rağmen de 3 gündür dönüş yapılmadı.

Şimdi bizde akn yok diyorsunuz, fakat kullandıkça internet hızının sebepsizce düşürülmesi ve bu hıza sabitlenmesinin akn’den hiçbir farkı yok.

Abone numaram : 2124173941
    Umarım artık yardımcı olursunuz.
    Turknet’in kademeli olarak hızı düşürmesi! (Gizli AKN içerir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:32:33 >
  • Kötü dediğiniz altyapıyla 12mpbs alıyordum ben sorunsuz bir şekilde yıllardır. AKN yok diye turknete geçtiğim günden bu yana da bi hafta bile olmadı geçeli. Bu sürede zayıflamış olamaz altyapı sanırım?

• isteseler öyle güzel kısarlar ki ruhun duymaz bu kısma değil bölgedeki altyapının kötü firmanın da ilgisiz oluşu pm at altyapı kontrol için bir site önereyim sana ordan kontrol et buradan reklam olmasın
  • emir93han E kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:32:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.