Şimdi Ara

TürkNet'in yeni fiber tarifeleri yayınlandı fakat Upload limiti var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
1
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya oy verin, konuyu üste çıkaralım ve sesimizi duyuralım. Limitlemeler TürkNet'e yakışmadı...

Merhaba. TürkNet'te bi' ara fiber tarifeler vardı fakat kaldırılmıştı. Ancak tekrar fiber tarife yayınlamışlar fakat bir önceki tarifeyle birebir aynı... Ayrıca hızlar simetrik değil! Gerçek fiber'de Download ve Upload aynı olur!

TürkNet Fiber (FTTH) kullanan birisi, kendi hız testi sonuçlarını paylaştı! Sonuç muazzam ama Upload hızınında 1 Gbps olması gerekirdi... Fiber'i fiber yapan en büyük şeylerden biriside "Simetrik" olmasıdır...

TürkNet Fiber kullanan arkadaşın açtığı konu:
    https://forum.donanimhaber.com/turk-net-ftth-1000-mbps-1gbps-fiber-internet-baglantisi-kurulum-inceleme-ve-kullanim-tecrubesi--143836068

Ayrıca 1 Gbps olan tarifede Upload 150 Mbps vermişler! Hani TürkNet limitlemelere tamamen karşıydı? TürkNet kendi ADSL ve VDSL YAPA Altyapısında altyapınızın desteklediği kadar Upload'ı hiç limitleden verirken, niye TürkNet kendi fiber altyapısında Upload'ı limitli veriyor? Sesimizi çıkaralım! Bu kabul edilemez!

TürkNet'in fiber tarifeleri şu şekildedir;

TürkNet'in fiber tarifelerinin olduğu link:
    TurkNet
    TurkNet- Beşiktaş'a Fiber İnternet ile Geldik — TurkNet
    https://turk.net/mahallenizde/besiktas-fiber

TürkNet'in bu hatasını en kısa sürede düzeltmesini rica ediyorum. TürkNet Genel Müdürü Cem bey'inde bu konuyu okuyup, değerlendireceğini umuyorum. TürkNet Kullanıcısıyım ve onların gelişmesini, daha iyi yerlere gelmesini istiyorum. Böylece bize en iyi hizmeti sunabilirler.

TürkNet'in kendi fiber paketlerinde yapması gereken güncelleme şöyle olmalı bence;

100 Mbps Simetrik Fiber paket; 75,99 TL
    200 Mbps Simetrik Fiber paket; 129,99 TL
    1000 Mbps Simetrik Fiber paket; 199,99 TL
    10.000 Mbps Simetrik Fiber paket; 259,99 TL

Ayrıca, "Kampanya" ??? Bu tarifeler veya fiyatlar kalıcı değil mi yani? Kabul edilemez!

Güncelleme: TürkNet, sonunda bizi dinledi ve tek paket GigaFiber paketi satmaya başladı. Artık ayda sadece 99,90 TL'ye 1000 Mbps simetrik paket satıyorlar! Umarız yakında 10.000 Mbps simetrik paketide görürüz... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 24 Şubat 2022; 21:6:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Usta senin derdinde bir bitmedi, 8-12mbps adsl kullanıyorsun ama fiberdeki upload sınırına takılmışsın? Hani turknetin kendi altyapısında yapada yada fiberde olsan anlayacağım da, vae de adsl 12mbps anca alırken, kalmış fiber için konu açıyorsun, başka işin yokmu senin Allah aşkına! İnan fiber ve yapada olanlar senin kadar dert etmiyor bunu!

Bunlarla uğraşacağına bölgendeki telekoma git, planlamaya git ne bileyim ilgili yerlere başvur en azından VDSL hizmet almaya çalış.
  • Bu devirde artık TürkNet'ten hizmet alan da yada almak isteyen de ne bileyim. Çok sorunları olan çözüm odaklı çalışmayan her sorunda suçu kullanıcıya atan bir ISS'den hayır gelmez. İsterlerse 100 Mbps fiber'i 30₺'ye versinler yine bunlardan hizmet almam. Telefona bile bakan yok.
  • TürkNet Gelişecektir. Buna inanıyoruz ama bunu yapmak, bizim elimizde. Destek olalım!

• 2 yıllık aboneliğimi arkama bakmadan sonlandırdım TT'ye döndüm geçen hafta. Kendi fiber altyapısı için şans verilebilir mahalleme gelse denerim. Ama VAE altyapısında bir daha asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

TürkNet Gelişecektir. Buna inanıyoruz ama bunu yapmak, bizim elimizde. Destek olalım!
    Gelişir evet çok bekleyin daha siz. Jahrein gibilerine para vermesinler alt yapı ve hizmet için harcasınlar belki binde bir ihtimal düzelirler.
  • Lütfen negatif düşünmeyelim.

• quote:

Lütfen negatif düşünmeyelim.
    Jahrein gibi sana da para vermişler anlaşılan. Bu ülke de TürkNet hakkında olumlu ve böyle senin gibi cevap verenlerin aklından şüphe ederim açık ve net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Upload'ı limitsiz veren tek firma şuan TürkNet. ADSL ve VDSL'de öyle en azından. Fiber'de de Upload limitleri kalkacak.

• quote:

Upload'ı limitsiz veren tek firma şuan TürkNet. ADSL ve VDSL'de öyle en azından. Fiber'de de Upload limitleri kalkacak.
    Yahu bırak hocam kaç dakika da bağlanıyorsun müşteri hizmetlerine onu söyle. İsterse 100 Mbps Upload versin adamlara ulaşamıyorsun bir sorun olsa yalnızsın.
  • Az işçi çalıştırarak daha az para harcamak için öyle yapıyorlar çünkü altyapıya daha çok yatırım yapmak için. Eğer TürkNet'in kazancı Türk Telekom kadar olsaydı, şuan TürkNet'in hertürlü hizmeti olurdu zaten. Ama maddi açıdan sıkıntılı bir ülkedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 9 Mayıs 2020; 3:46:35 >
  • ADSL ve VDSL'de upload limitlerini Türk Telekom belirler. İstese de üzerini veremez. Türk Telekom tarifelerine paralel olarak Turknet de 35/3 ve 75/4 şeklinde veriyor VAE altyapıda.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben VAE'den bahsetmiyorum ki? YAPA'dan bahsediyorum.

• 35 mbit portu 16 liradan 75 mbit portu 20 liradan alıyor toptan olarak. %10 kârla çalışıyormuş piyasada tutunmaya çalışıyormuş gibi savunmayın lütfen burda.
  • 3 tane mahallede fiber veriyolar diye konu açmaya gerek yok ülkenin %99,99'unda olmayan şey kimin umrunda
  • Ucu açık bir cümle kurmuşsunuz. Ben öyle anladım.
  • Saha dolabındaki regletimde oksitlenme vardı hallettiremediler. TT her seferinde müşteri sorumluluğunda arıza diye kaydı kapattı. TT'ye geçtim 48 saatte düzelttiler ve arayıp bilgi verdiler. Şimdi burda Türk Telekom'un da hatası büyük ama ben fiziksel bir arıza durumunda bu duruma düşüceksem gider altyapı sahibinden alırım hizmeti mecbur olarak, daha pahalıya.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Hayır bak olay şu; Türk Telekom, TürkNet'e az ayrıcalık tanıyor. Türk Telekom abonesiysen, Türk Telekom sana en iyi fiziksel bakım hizmetini verir. Arıza varsa ilgilenme şansı daha yüksek. Ama sen TürkNet'liysen ve altyapın Türk Telekom ise, pek yardımcı olmak işlerine gelmiyor.

Bak mesela ben Türk Telekom abonesiyken bana en fazla 6-7 Mbps Download veriliyordu. Onlara sorduğumda daha yüksek desteklemiyor diyorlardı. Koca bir yalandı.

2018'de TürkNet'e geçince Download limiti kalktı ve 12 Mbps görüyoruz.

Türk Telekom, yüksek hız alanların arızalarıyla pek ilgilenmiyor. TürkNet, Türk Telekom'dan en iyi şekilde faydalandırmaya çalışıyor diye bizd gıcıklık yapıyor Türk Telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 9 Mayıs 2020; 4:3:38 >
  • Beyler buna istediğiniz kadar laf anlatın bu yine türknet türküsü çalacak size hiç uğraşmayın salın gitsin. Kendisi türknet kullanıyor babasının malı gibi savunuyor Allah bilir bu yorumlar için para da alıyordur bu kod ile bedava kullandığı için belki de bu kadar çok savunuyor. Türknet savunan kişi varsa eğer kaçarak uzaklaşın. O kadar şikayet var o kadar sıkıntı var hala türknet diyorsanız sizde de var.
  • TürkNet, ADSL/VDSL'de kendi altyapısında Upload'ı limitsiz veriyor. Fiber'de bile baya yüksek. TürkNet dışında böyle Upload'ları bu kadar uygun fiyata hangi firma satıyor? Hiçbiri. Sadece TürkNet. Ben zorunda mıyım çöp Telekom'u ve çöp kazık Turkcell Superonline'ı desteklemeyi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.