Şimdi Ara

TürkNet'in yeni fiber tarifeleri yayınlandı fakat Upload limiti var! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
1
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10u aldında 1000ı beklıyor
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Beklentilerini her zaman en zirvede tutacaksın. Yoksa gelecekte en iyi internet hizmetini rüyanda bile göremezsin. Bu yüzden, hepimiz mutlaka en hızlısını ve en iyisini gelecekte elde etmek için, en zirvede düşünmeliyiz ve istemeliyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Beklentilerini her zaman en zirvede tutacaksın. Yoksa gelecekte en iyi internet hizmetini rüyanda bile göremezsin. Bu yüzden, hepimiz mutlaka en hızlısını ve en iyisini gelecekte elde etmek için, en zirvede düşünmeliyiz ve istemeliyiz.
    beklentılerı hayal dunyasında tutarsan alacagın sabah soguk bır dus olur.

beklentıler ulke ve ulke sartlarıyla orantılı olmalı.

%75 adsl kullanan ulkede 50mbps uploadı begenmemek de ne bıleyım...

%90da sende bu %75lık kesıme dahılsındır.
    TürkNet Fiber altyapısında olanlara 1000 Mbps Download veriyor! O zaman Upload'ıda 1000 Mbps verebilir! Bunu yapmaları için hiçbir engelleri yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

TürkNet Fiber altyapısında olanlara 1000 Mbps Download veriyor! O zaman Upload'ıda 1000 Mbps verebilir! Bunu yapmaları için hiçbir engelleri yok...
    verdıklerı abone sayısı kac?

1000 abone varmı? pek mumkun degıl. daha faydalı ısler ıcın kendını yor..

bende turknet kullanıcısıyım. FIBERININ gelmesı bıze IMKANSIZ.
    Tamam'da ben sırf TürkNet fiber için belki taşınacak ev arayacağım? O zaman 1000 Mbps simetrik isteyebilirim? Şimdiden paketleri güncelleseler iyi olur bence.

• Akşam akşam iyi güldüm. TurkNet 500Mbps verdi de 1Gbps simetrik kaldı.. Bana TurkNet Fiber abonesi olupta upload'ı geçtim, 500Mbps hatta 300Mbps download hızı alan birini gösterin? Ping olayına hiç girmiyorum. Taşıyıcılarının kapasitesi belli. Yurtdışına stabil ping ve yüksek hızı taşıyamadıktan sonra zaten tırt.
  • Azıcık mantıklı düşünün... TürkNet kendi fiber altyapısında bireysellere 1000 Mbps Download verebiliyorsa, altyapıları o hızı kaldırıyor demektir. O zaman 1000 Mbps Upload'ta verebilir. Bir sorun olmaz.

• Çok merak ediyorum bilen yazabilir mi? Nerede var turknet fiber altyapı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki o hızı alabileceğizde 150 upload limitine takılmışsınız sanki çok altyapıları mevcut fiberde
  • 10Gbps'de verir. Ona birşey diyen yok. Verir ama 5000 daireye belki. Tutup 1 milyon daireye versin de görelim. Zaten o rezidans'lar da oturanların çoğu emin ol 7/24 TurkNet'in yüksek hızda İnternetini sömürecek insanlar değiller. Reklamlarında gösterdiği hızları verdiği de meçhul ya, o ayrı gerçi. Ben kendim 100Mbps kullanıyorum. Hızım fena olmamasına rağmen sömürecek birşey bulamıyorum. 35Mbps paketimle aynı işlemleri yapıyorum. Önemli olan diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi stabilite'dir.

TürkNet'in yeni fiber tarifeleri yayınlandı fakat Upload limiti var!

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhaba. TürkNet Fiber, Istanbul Beşiktaş'ta mevcut. Şu sokaklarda TürkNet Fiber altyapısı var;

"Eğriçınar,Müvezzi Caddesi, Yeşilfıstık Sokak, Asmalısalkım, Asariye Caddesi, Asariye Cami Çıkmazı, Kement Çıkmazı, Salçıklar Sokak, Alim Kadın Çıkmazı, Şerefli Veli Sokak, Konak Sokak, Sinanpaşa Mescidi Sokak, Hasırcı Veli Sokak, Buket Çıkmazı, Balçiçeği Sokak, Şair Nafi Sokak, Serencebey Yokuşu, Çitlenbik Sokak, Mazharpaşa Sokak, Mehmet Ali Bey Sokak, Cihannuma Sokak, Bostancıbaşı Sokak, Muhtar Evvel Sokak, Barbaros Bulvarı"

• Bana 10 Gbps Upload verilse, 1 günde 10 TB'ı geçerdi Upload kotam... Download ise 50 TB görebilirdi. Neden mi?

Şuan ben ADSL2+ kullanıyorum. Aldığım Download hızı 12 Mbps. 1.6 MB/s Download yapabiliyorum. Bu hız ile bile her ay ortalama 500 GB veri indiriyorum. Upload hızım ise 0.6 Mbps ve her ay ortalama 30 GB veri yüklüyorum. Eğer bana 10 Gbps simetrik internet verilirse, kapasiteyi full kullanırım. Hatta size şunu diyim, 10 Gbps simetrik interneti bilgisayarınızın kaldırabilmesi için, M.2 SSD bulunmalı ve bilgisayarda 10 Gbps destekli ethernet kartı bulunmalı. Ki eğer TürkNet bana ayda 259 TL'ye 10 Gbps simetrik sunarsa, parasını seve seve öderim. 10 Gbps simetrik diyoruz sonuçta. O hıza 259 TL ideal bir para olurdu. 10 Gbps ethernet kartı ve 10 Gbps destekli fiber modem bile alabilirim evime. Orası bana kalmış. Yeter ki TürkNet o hızı sağlayabilsin. :)

• Vakti zamanında türkneti yere göğe sığdıramadınız şimdide yerin dibine sokuyorsunuz. Belliydi bu firmanın böyle olacağı.
  • Hayır yerin dibine sokmuyorum. TürkNet'i hala destekliyorum fakat, TürkNet Fiber tarifeleri yanlış ve düzeltilmesi gerekiyor. Fiber'in olayı simetrik olmasıdır. Simetrik olmayana ben fiber demem.

• TT'nin 100 Mbps Simetriğine ₺12.235 ödeyeceğime :

Gittim Ulus'ta ₺10.000 daire kiraladım Türknet 1Gbps hızım oldu. :) Hem istanbul'da bir dairem olmuş oldu hem de daha ucuza geldi

• kardeşim senin burada takıntılı bir şekilde konu açman inan kimsenin umrunda değil boşuna yorma kendini, tartışmak için aç tabi ama sanki bir şeyleri değiştireceğine inanıyorsun gibi o kötü, yaşadığın ülkenin gerçeği bu, telekom binasının önünde kendini yak kimsenin umrunda olmaz ayrıca türknet isterse 10 katını versin adamların müşteri hizmetleri yok arıza olduğu zaman işin zor türknet kumar gibi.

şu an telefon numarama göre 16mbs adresime göre 50mbs alıyor gözüküyorum böyle tutarsız bir şirkete neden güveneyim? hangi doğru diye adamların forumdaki hesabına yazdım cevap bile vermediler, reklam yüzü küfürbaz ergenin teki merak edip baktım adamın evine cihaz koymuşlar bir arıza olsa anında çözülür ama sen arıza alsan robotla uğraşırsın

şu şartlarda stabil bağlantıya şükredin, bu ekonomik ortamda daha bizlere fiber gelmez.

• Bu forum'da ekonomist bir tanıdık varsa, onunla konuşmak isterim. Sadece internet değil, birçok almak isteyipte alamadığım ürünler var. Dolar 7'yi geçti...

• Alakasız konulara girmeye gerek yok. Ben soru sordum yanıt veremediniz. Hani 1 kişi yok mu o hızı alabilen? O sitelerin/rezidansların neredeyse her birinde 500'ü gecik daire sayısı var.

Bizim burayı TT aldı, ama şu coronavirus geçtiğinde site yönetimine soracağım. Belki oralardan birinin yönetimini üstleniyorlardır. Bakalım ne diyecekler. İlk mesajımda da belirttiğim gibi TurkNet'in o hızları verdiğini hiç zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.