Şimdi Ara

GTX 980 Sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sistem nasıl ?
    Eksik bir parça var mı ?
    Uzun ömürlü olur mu ?
    GTX 980 den tam performans alabilir miyim ?
    Darboğaz olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralnet88 -- 2 Kasım 2015; 11:40:02 >

• kralnet88 K kullanıcısına yanıt
    işlemciyi almışken i5-6600 veya -56500 al. kasada böyle iyi bi sistem için düşük kalmış açıkçası. corsair spec-02 gibi bi kasa bakabilirsiniz. gtx980 zorlamanızın özel bi sebebi var mı?
  • Evet var.Gtx 980 tercih etmemin nedeni 4 GB belleğin tamamen kullanabilmesi ve coil evine sorununun olmaması. Dediğiniz parçaları listeme ekledim teşekkürler. Dediğiniz işlemciyle ile Gtx 980 den tam performans alabilir miyim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  GTX 980 Sistem ?

İsterseniz alternatif olarak kasa ve güç kaynağını şu ikili ile değişebilirsiniz ;

GTX 980 Sistem ?

Her iki şekilde de yaklaşık 4100 lira tutuyor "inventus" sitesinden.Birçok parça vatana kıyasla daha uygun ve hizmeti sebebiyle oradan toplamanı tavsiye ederim eğer çok ciddi fiyat farkı söz konusu olsaydı bu sefer vatandan tercih etmeni isterdim hizmeti bir kenarı bırakırsan tabi

Arkadaşın söylediği gibi , Core i5 6400 , oyun sistemleri için fail bir işlemci , çok az bir meblağ daha ödeyip temel çalışma frekansı 0,5 Ghz daha hızlı 6500 e yatırım yapmak , oyun sistemi için çok daha akıllıca olacaktır.

Resmini paylaştığım iki kombinasyon da hemen hemen eşdeğerdir , bu arada bellekleri resimdeki 2400 mhz modelleriyle değişmemin sebebi CAS değerleri , zira 2666 modelde bu değerler 15-17-17 iken 2400 lük model de 15-15-15 ben daha alınabilir buldum oyun sistemi için...

Uzun ömürlü oyun sistemi yatırımı olarak düşünebilirsiniz.

Ve son olarak şunu sormak istiyorum ;

Monitör mü yoksa TV mi kullanacaksınız ?

Monitör ile kullanacaksanız çözünürlüğü ve diğer temel özellikleri nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 3 Kasım 2015; 2:20:18 >

• Para sorun değilse gtx980 ni yine alin ama 970 le aradaki fiyat farkına değecek bir performansı yok kartın.. bana kalırsa hem coil whine riskine girmemek hem de paradan tasaruf için r9 390i göz önünde bulundurun. DirectX 12 performansı da bonusu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: factorexh

işlemciyi almışken i5-6600 veya -56500 al. kasada böyle iyi bi sistem için düşük kalmış açıkçası. corsair spec-02 gibi bi kasa bakabilirsiniz. gtx980 zorlamanızın özel bi sebebi var mı?

Spec 02 tavsiye etmiyorum çok küçük kasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Praetorian*

quote:

Spec 02 tavsiye etmiyorum çok küçük kasa.

Kasanın boyutu ideal ne çok küçük ne de çok kaba.. montaj sırasında biraz zorluyor o kadar. Malzeme kalitesi, sağlamlığı, görünümü (göreceli), dayanikliligiyla forumda pek çok kişinin beğenisini kazandı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd 5600 rtx 4060ti sistem
    9 ay önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guzel sistem olmus.Darbogaz olmaz merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa çok küçük değil evet montaj sırasında zorluyor biraz ama kasa küçük değil kafa karışıklığı olmasın. yinede z3plustan büyük.
  • quote:

kasa çok küçük değil evet montaj sırasında zorluyor biraz ama kasa küçük değil kafa karışıklığı olmasın. yinede z3plustan büyük.

Kasa bende var, malzemesi vs. güzel ama boyu hayli kısa.Üstte 4 pin kablosu için delik var ama anakart deliğin üstüne geliyor kapatıyor orayı düşünün.Şahsen 980 alsam daha büyük bir kasa tercih ederim.Spec 02 basit kalıyor bence.

• hangi kasayı önerirsin peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.