Şimdi Ara

gtx 980 ti i7 6700k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir şey var ben şimdi amerikadan sistem toplattırdım getirtcem şuan almayı planladığım sıstem 980ti kingpin li olan ama ln2 öneriyorlar kingpin için kingpin i ln2 modundan kullanmayacağım sadece oyun için istiyorum ama bir 980 ti yerine iki 980 al diyolar o yüzden kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım ?
    resimlerde sistemler var hangisi daha fazla perf. verir amerikaya gidince el yapımı xspc nin su soğutmasını alacağım ve 2.980 ti yada 3. 980 ni alacağım sımdılık bu sıstemler 2 hafta sonra sipariş veriyoruz
     gtx 980 ti i7 6700k gtx 980 ti i7 6700k

ayrıca sistemlere ssd eklıyecegım turkıyeden hangsını alırsam artı ( 2 980 nde ram takviyesi yapacağım bir tane daha alacağım 8 gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan_190700 -- 2 Kasım 2015; 13:39:35 >

• 2 tane 980 yerine 980 Ti tercih edin derim ben.
  • windows 10 a gerçekten para vericekmisin ?? 50 liraya ben sana lisans kodu vereyim. Sıfır km hemde
  • teşekkürler fakat oyun için bunu önermediler yeni hazırladım bu daha iyi olurmuş:
     gtx 980 ti i7 6700k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az olmus almisken 4 tane 980ti ile quad sli yapin su sogutmada kesmez ln2 kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980 ti tercih edin kesinlikle. kingpin yerine zotac amp extreme 980 ti tercih ederseniz 230 USD, fan kontroler den vazgeçersen 45 usd kar edersin. Fanları anakart üzerinden kontrol etmek çok daha verimli ve sağlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

Az olmus almisken 4 tane 980ti ile quad sli yapin su sogutmada kesmez ln2 kullanin

komikti saol...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oraykt

windows 10 a gerçekten para vericekmisin ?? 50 liraya ben sana lisans kodu vereyim. Sıfır km hemde

1 yillik belese aldigin kodumu vereceksin.Bos mezar bulsaniz icine girmezsiniz onuda satarsiniz.

• O kadar para veriyorken DDR4 kurardım ben. Ha alacağın fps birden 30 fps artmayacak belki ama güncel teknoloji.(DDR4'ten kasıt skylake bu arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 3 Kasım 2015; 21:18:40 >
  • skylake bence gereksiz ya 4790k yada en asağı 5820k...

• mertcan_190700 M kullanıcısına yanıt
    Niye bu evga ısrarı ? asus strix 980ti tercih edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Sword -- 5 Kasım 2015; 0:55:24 >
  • 1 yıllık beleş mi ? lütfen kullandıgınız kelimelere dikkat ediniz !! Ben size ömürboyluk lisans kodunu göndereceğim. Siz üslubunuzu düzeltin bu benim için daha önemli ve değerlidir.
    Teşekkürler
  • bu konu hala varmı vay be :D şuan türkiyeden i7 5820k ve tiran x aldım şidmi sıvı soğutma alıcam tüm sisteme

• Niye Titan X aldın ? 12GB belleğe ihtiyaç duyacak bir şey yapıyor musun ? 980 Ti alınabilirdi aslında.
  • Rahatsın kardes vergı falan odemedıysen kebab.

Ulan keske abd de yasasaydım hem
    kur farkı yok
    fazla vergı odeme yok
    ayrıca bedava kargo
    gumruk vergısı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaaf3718

Rahatsın kardes vergı falan odemedıysen kebab.

Ulan keske abd de yasasaydım hem
    kur farkı yok
    fazla vergı odeme yok
    ayrıca bedava kargo
    gumruk vergısı yok

turkıyeden aldım sogutma amerıkadan sadece gelıcek / diğer arkadaş render da yapıyorum daha başlangıç ama merak etme bu kartı belleği için almadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.