Şimdi Ara

gtx 980TI kac yil goturur (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: animemanyagi

zaten anakart yuzunden ben kendim toplamak istiyorum :D ve biliyormusun dedigin anakartlar aklimdakilerdi :D

Aynı fikirde olduğumuza sevindim kardeşim.. Ancak işlemciyi 4690K ya da 6600K tercih edersen, ileride sağlam O.C. yapmayı düşünüyorsan daha iyi anakartlara da ihtiyacın olacak.. Bu önerdiklerim sadece örnek, Z serisi giriş seviyesi, uygun fiyatlı ürünler.. Bir tık daha iyilerini almalısın.. :)
  • Tristan23 kullanıcısına yanıt
    2k pc ekranini bu yil alcam zaten ya 3 4 ay icinde falan 2k pc ekranida alirim gerci yazin turkiyede olcam yaz tatillerinden sonra alirim buyuk ihtimalle :D
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    aslinda alirim almasinada annem 1500 euro pc dedigimde zaten kafami kircakti sonra kendisi ikna oldu gerci bir sey demedi alcam dedi tamam dedi o yuzden dahada artirirsam 1500 den fazla olursa anlarsiniz gerisini
  • quote:

aslinda alirim almasinada annem 1500 euro pc dedigimde zaten kafami kircakti sonra kendisi ikna oldu gerci bir sey demedi alcam dedi tamam dedi o yuzden dahada artirirsam 1500 den fazla olursa anlarsiniz gerisini

O zaman işlemciyi i5 6500 ya da i5 6600 olarak bırak.. böylece O.C. yapmana, daha iyi anakart ve ekstra işlemci soğutucu almana gerek kalmaz.. Bu kesintiler de sana en 300 - 400 lira olarak geri döner.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    fransada arasinda 30 euro falan fark var o.c lu olanla i7 4790 ile i5 6600k arasinda 60 80 euro falan var fiyatlar degisebiliyor ama bencede hic gerek yok i7 ye en iyisi i5 4690k alcam oc yapinca i7 4790 la ayni performansi vs veriyor hic gerek yok fazladan 80 euro ya :D
  • 970 üstünde bir karta sıfır fiyatlarını verip almayın PASCAL'ı bekleyin, üzülürsünüz.

Yanlış okumadıysam 1070 bile 980Ti performansı verecekmiş + güncelliği cabası.
  • quote:

valla kardes sirf o yuzden CF den vazgectim :D

Geçmelisinde hatta tasarruf etmeyi seversen AMD hiç bakma bile
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    1070 degil 1080 vercekmis diyorlarda 1 ay a kim ole kim kala dimi? Ayrica 4k ekran da kullanmycam 2k ekran alcam 2k olarakda oynarsam 3 4 yil bana yeter sonra fullhd oynarim sonra ya sli yapar ya kart degisirim ki 4 yil sonra en mantiklisi kart degismek olur :D ama su teknoloji az yavaslasin ya ayak uyduramiyoruz dusun tahminlere gore 2030 larda cogu insanlarda kuantum pc ler olcakmis ayrica 2025 de sanal gerceklik bambaska boyutta olup ornek verirsek Sword art Online diye anime var ondaki gibi olabilir diyorlar yani kafana makineyi tak calistir dunyayla baglantin kopsun oyunu beyninde oyna gercek insanlarla konus dovus herseyi yap 2040 a dogruda insanlarn hayati sanal gerceklikte Gecmeye baslayacakmis konu disi oldu ama teknoloji aldi basini gidiyor yetisemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx980 almak istiyen biri bu satın alımı yapmalı mı?

980ti demiyorum dikkat. ort veya üstü bi sistem yapacağım 3-3,5 arası zorlarım belki diyorum da, nvidia yeni kartlarını yazın mı çıkaracak buna göre beklemeye alabilirim.

Cevaplarınızı bekliyorum.
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    980 iki senelik kart neredeyse. Yeni seriyi bekle. Birkaç hafta içinde netleşir ne zaman geleceği. Muhtemelen yaz sonu
  • gta 6 çıkana kadar götürür.
  • 3 yıl götürür. Tabii yeni oyunlar için ona göre driver yaparlarsa.

Ama pascal çıkınca herkes pascal alır fhd için bile olsa nedense.

Garip bir memleketiz vesselam.

• Slm, Zotac 980Ti kullanıyorum. imzamdaki sistemde. 4Kda tamamen hüsran. Oynatmasına oynatıyor ama rahat ve akıcı değil. Dolayısı ile hd ye geri döndüm. SLI olsa da çok fazla bir şey değişecegini düşünmüyorum. İşlemciden kısma. OC ile falan da ugraşma. 3-5 fps hiç bir şeyi değiştirmez o bilgisayarda.
  • ahrimar kullanıcısına yanıt
    Gtx 980 TI sli olarak gta 5 i 4k da 60 fps ustu oynattigi oluyor yani sli cok seyi degistirirki zaten 4k oyunlar icin ekran karti olabilir ama en iyi 2k da oynatir pascal mimarili olanlar 4k da iyi oynatir

• quote:

merhaba arkadaslar ben yeni bir pc alcam fransada yasadigimdan fiyatlar uygun ve Gtx 980 Ti, i5 6600k 16gb ram vs var alcagim pc de simdi basliktada belirttigim gibi GTX 980Ti ortalama olarak en fazla kac yil goturur very high, high ve normal ayarlarda youtube a videolar vs de aticagimdan bilmek istiyorum bide ogrenci oldugumdan ileriki zamanlarda yani 3 4 yil sonra SLI yapabilirim bu anakartlardan hangisinde SLI yapilabilir ASUS B150M-PLUS D3, MSI B85-G43 gaming ve MSI Z97-G45 GAMING. simdiden cok tesekkur ederim
    edit : normal Gtx 980 icinde ayni sorular

bu gidişle kaç yıl değil kaç ay götürür dememiz gerekicek herhalde, kart satmak için hazır teknolojileri raflarda bekletip 3 gün sonra yenisi diye satarak sıfır kokusu üstünde sistemleri çöpe çeviriyolar, yok pascal yok polaris yok muya

• csgogogo C kullanıcısına yanıt
    Aslinda cok haklisin bilerek yapiyorlar varya boylece insanlar oyunlar icin daha cok guclendircek pc lerini her yil nvidia ile amd nin kazandigi parayi toplasak herifler bizim hayatimiz boyunca elde edemeyecegimiz parayi kazanmis oluyor gerci sacma ya her yil ekran karti cikarmak daha oyunlar son sistem ekran kartlarini kullanmiyor bekleyin bi 2 3 yil daha guclu cikarin daha iyi yapin

• animemanyagi A kullanıcısına yanıt
    ap açık kandırmaca, aslında uluslararası yasa ile şu telefon ve bilgisayar için hatta özellikle telefonlar için bi üretim sınırlandırması getirilmesi gerekir. samsung 3 sene önce bi seri başlatıyo, 6 ayda bir yenisini çıkararak s7 edge'leri eskittiler. satın alanlar her 6 ayda bir önceki modeli çöpe çevirecek teknoloji bulup üretiyolar mı sanıyolar anlamadım, satışıda düşmüyor ne para varmış insanlarımızda. daha ilk serisinden bütün modeller hazır olarak üretim bekliyodu bence. şimdide s8 yolda, rambonun film serisi gibi yakında s9dan sonra S kanlı intikam gibi isimler eklemek zorunda kalcaklar.
  • ben youtube a video atcagim icin uzun sureli pc ye ihtiyac duyuyorum eskiden bilgi vs yapayim dedim aslinda ise yaradi ama gunde 8 10 saat vakit harcayarak 100 goruntuleme almak biraz kotu oldu gerci facebook a attim 30 ustu begeni gelmisti devam etsem iyi olurdu ama gunde 8 10 saati her zaman nerden bulcam o yuzden oyun videosuna gectim gunde 30dk bile yeter 1 video icin
  • bandicam en iyisi diye biliyorum en az fps dusuren bandicam fps dusurmeyen video kayit programi yokki aralarinda en iyiside bandicam neyse sisteme karar kildim sitedeki yoneticilere ana kart olarak z170 koymalarini rica ettim secenekler icine kabul etmisler :D i5 6600k li sistemi alcam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.