Şimdi Ara

Gtx ayakkabı 200 lira! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
13.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cordor

quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

Goretex nedir bilmeyenlerin yorumları takdire şayan.

Buyrun bir de sizden dinleyelim.

Benden dinleme canim kardesim, oku.

https://www.gore-tex.com

https://www.gore.com

Onların hepsini ben de okudum. Omni dry ve muadillerini de okudum. Ama Gore Tex vaad ettiğini yerine getirmiyor. En azından giydiğim North Face ayakkabıda yerine getirmiyor. Ayağım yine terliyor. Teri tahliye etmiyor. Üstüne de dünya para veriyorsun. Benim için gereksiz.

Testleri de var. Testlerde su geçirmiyor ama hava geçiriyor. Youtube'da çok test eden var. Ama sonuçta ayağımı terletti. 10 derece havada ayağım oldukça terliyordu. Yağlı deri botta terlemiyor ama o zaman da üşüyor. Terlemeye razı olunca da ucuz muadili aynı işi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 19 Nisan 2017; 23:54:52 >

• hashus000 H kullanıcısına yanıt
    goretex hava geçirmesi gereken bir madde değil mi ki ? hava geçirmiyorsa pek işlevini yapmamış gibi duruyor.

**düzeltme, hava geçirmesi derken içerden dışarıya hava akışı sağlayan bir maddeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 20 Nisan 2017; 0:3:38 >
  • Sadece goretex ayakkabi almak terlemeyi onlemez.

Corap ve secilen goretexin kullanima uygun olmasi gerekir.

Ne tur corap kullandiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onların hepsini ben de okudum. Omni dry ve muadillerini de okudum. Ama Gore Tex vaad ettiğini yerine getirmiyor. En azından giydiğim North Face ayakkabıda yerine getirmiyor. Ayağım yine terliyor. Teri tahliye etmiyor. Üstüne de dünya para veriyorsun. Benim için gereksiz.

Testleri de var. Testlerde su geçirmiyor ama hava geçiriyor. Youtube'da çok test eden var. Ama sonuçta ayağımı terletti. 10 derece havada ayağım oldukça terliyordu. Yağlı deri botta terlemiyor ama o zaman da üşüyor. Terlemeye razı olunca da ucuz muadili aynı işi görüyor.

Yovış yıvış terlemesi için kaç km yürüyorsunuz?

Ya benim aldığım en dandik ayakkabı bile kaliteli çıktı yada günde 5 km yürümek ayaklarımı terletmiyor.

• Kalın, pamuklu çoraptı. Teri tahliye edecek akrilik ya da sentetik çorap değildi. Ama esas demek istediğim aynı yolları deri ya da sentetik ayakkabıyla da yürüyünce ayağım o kadar terliyor. Ayaklarım gayet sıcaktı, terin buharlaşması lazımdı. Ama ayakkabı içinde kaldı ter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

quote:

quote:

quote:

Yovış yıvış terlemesi için kaç km yürüyorsunuz?

Ya benim aldığım en dandik ayakkabı bile kaliteli çıktı yada günde 5 km yürümek ayaklarımı terletmiyor.

8-10 derece havada 3 km yürüyünce terledi. 40 liralık sentetik ayakkabıda bu jadar terlememişti. Onda da hiç üşümemişti ama.

• numara yok
    -15 de her ayakkabı sıcak tutmaz usta, ama tabi su geçirmemezlik önemli olan sonrada nefes alması yerine getiriyorsa ki getirdi diyorsunuz fiyatı iyi galiba değil mi

• Orhun kullanıcısına yanıt
    Evet zaten benim konuyu açma amacım ilk olarak daha önce alan Var ise ürüne iyi yada kötü.manada yorum yapması :)

• Yanlış anlaşılmasın. Neden konu açtın diye değil de, uzun süredir bu fiyatta yani hatalı fiyat yok anlamında söyledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ti versiyonu olaydı asıl o zaman sıcaktı.

• Sıcakmis gerçekten çek felan olsaydi alev ates olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayda-i maksimize -- 20 Nisan 2017; 2:36:9 >
  • Takip

Forumdaki 99 liraya Goretex Newbalance konusundan 1 tane almıştım. İlk defa Goretex kullandım. İlk başta aynıydı pek bi fark göremedim ancak kullandıkça oldukça rahat olduğunu farkettım. Ayaklarım fazla terler ama bu ayakkabıların içinde aşırı terlemedi. Sıcaklık seviyesini gayet stabil tutmakta. Koku problemi yok denecek kadar az. Bunları sağlaması goretex almak için bir sebep. Ancak bende 300-500 lira sırf goretex diye ayaklabıya vermem. Max 200 liradır bütçem.

• İyi fiyata

• senged kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden aldınız 99 tl ye newbalance

Ben görmedim o konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankapyapar

Hocam nerden aldınız 99 tl ye newbalance

Ben görmedim o konuyu

5-6 ay kadar oldu. Vepa outlet starcity avm yenibosnada. Googledan aratın 99 liraya newbalance diye görürsünüz zaten.

• aldım bir tane konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • o nasıl site adı? çakma olmasın

• Korayspordan ben ve arkadaşlarıma bu ayakkabıdan 42, 42,5 ve kendime 43 aldık. Boyner'de 400 TL.'ye satılıyor. Denemesini orada yapıp Korayspordan aldık. 1-2 gün içinde Korayspor ürünü gönderdi. Air Zoom tabanlı, fiyat- performans olarak bence tercih edilir. RunRepeat sitesinde puanlaması çok iyi değil ama fiyatına göre alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.