Şimdi Ara

Gtx1080ti-Acer GD245QR 60hz problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 3 gündür ugrastığım bir sorunum var.
    Ekran kartım Asus gtx 1080ti fe
    Monitörüm acer GD245QR 3D 120hz
    Fakat ben bir türlü bu monitör ve ekran kartı birleşiminden 120hz çıkış alamıyorum. 1920*1080p Sabit olarak 60hz görünüyor başkada hiçbir seçenek yok.
    Kablo olarak DVI-D kablo ve ekran kartı çıkışında ise ekran kartıyla birlikte gelen DisplayPort to DVI-D çevirici adaptör kullanıyorum. Malumunuz gtx 1080ti fe modellerde 3 DisplayPort ve 1 adet HDMI çıkışı mevcut. DVI çıkış bulunmuyor.
    Aygıt yöneticisinde pnp monitör olarak görünüyordu. Sorun ekranı tanımaması diye düşündüm. Manuel olarak monitör software sini yükledim. Sonuç yine aynı 60hz tarama hızı aynı.
    Sizce sorun ne olabilir fikriniz varmı bu konuda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi konuma mesaj yazayım. Aynı sorunu yaşayanlar olursa yardımcı olsun. Yabancı kaynaklı sitelerden araştırdım biraz. gtx1080ti ile gelen DisplayPort adapter 120 yada 144mhz desteği yokmuş arkadaşlar, bunu yapabilmek için 100 euro civarında satılan aktif DisplayPort to dvi d adaptörüne ihtiyaç var.Kısacası DisplayPortu bulunan yeni bir 4k monitör alacağım. Zaten bu karta bu monitör biraz anlamsız kalmıştı.
    Kısacası 1080ti FE modelini alacak olanlar bu ayrıntıyı göz önünde bulundursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell g3223q 4K 144Hz monitör
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.