Şimdi Ara

GTX1660 Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, eski sistemi bugün letgo'dan sattım elim açıldı biraz. Öneriler sonrasında 5 aya GTX1660S almaya karar vermiştim ancak şimdi daha kısa zamanda alabilirim, o yüzden şimdiden öneri almak istedim.

Bütçe: 1.600TL'den 1 lira yukarı çıkmaz, indirim bekleyeceğim

1660 Super kartını alacağım, soğutması ve teknolojisi bakımından en iyi modelini almak istiyorum yardımcı olmak isteyenleri bekliyorum hocam

ek: B450M S2H ile Overclock Yapılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorswh -- 29 Ocak 2020; 1:46:20 >

• msi gaming x öneririm hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

msi gaming x öneririm hocam.
    hocam affedersin bütçeyi yazmamışım, MSI çok pahalı.. 1600tlden bir gram artıramam, sınırım bu
  • Nvidia lar da soğutmanın çok iyi olmasına gerek yok zaten ısınmayan kartlar normal bir çift fanlı modeli almanız yeterli olur. İndirimlerde 1600 civarına galax, zotac, palit veya msi ventus modeli bulunabilir. Hafta sonu teknobiyotikte galax 1660 super 1600 liraydı 2-3 hafta önce de vatanda msi ventus 1660 super 1670 liraydı ve gayet iyi modeldir. Ben olsam indirimlerde msi ventus modelini alırdım gaming x için fazladan para vermeye hiç gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Ocak 2020; 16:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Nvidia lar da soğutmanın çok iyi olmasına gerek yok zaten ısınmayan kartlar normal bir çift fanlı modeli almanız yeterli olur. İndirimlerde 1600 civarına galax, zotac, palit veya msi ventus modeli bulunabilir. Hafta sonu teknobiyotikte galax 1660 super 1600 liraydı 2-3 hafta önce de vatanda msi ventus 1660 super 1670 liraydı ve gayet iyi modeldir. Ben olsam indirimlerde msi ventus modelini alırdım gaming x için fazladan para vermeye hiç gerek yok.
    bence de gerek yok MSI gaming'e, ancak rgb dışında artısı ney bilmiyorum. şimdilik ben de Galax düşünüyorum, diğer modeller indirime girerse çok iyi olur ancak 1601 TL bile veremem
  • 1600den yukarı çıkamazsan galax almak durumundasın. 1600 tlden daha aşağı bir fiyata 1660super bulman çok çok zor
  • doktorswh kullanıcısına yanıt
    RGB artısı şu.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorswh

bence de gerek yok MSI gaming'e, ancak rgb dışında artısı ney bilmiyorum. şimdilik ben de Galax düşünüyorum, diğer modeller indirime girerse çok iyi olur ancak 1601 TL bile veremem

Alıntıları Göster
    İndirimlerde 1600+ rakamına iniyor yanlız fiyatlar. Sadece Galax ı 1600'e indirdiler ama bir daha ne zaman o fiyata iner bilinmez.

İndirimlerde 1660 modelini 1600 altına bulursunuz ama. Zaten 1660 overclock ile super ve ti ye yaklaşıyor bu nedenle düz 1660 modelini de düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Ocak 2020; 17:15:17 >

• 1599 küsürdü şimdi 1674 küsür, 75TL artmış fiyat.
  • urun.n11.com
    Gıgabyte Geforce® Gtx 1660 Super™ Oc 6g - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-karti/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6g-P407777971

1499 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

1599 küsürdü şimdi 1674 küsür, 75TL artmış fiyat.
    Aynen şimdi gördüm ben de. Onu baz alarak söylemiştim ancak arttığına göre onu tavan fiyat saymak en mantıklısı. 3 aya kadar tekrar 1600e inme şansı olur mu? Çok zor çıktım bu bütçeye, yemeden içmeden para biriktiriyorum, hesapladım her şeyi (deliriyordu)
  • doktorswh kullanıcısına yanıt
    Bak 1 üst mesajda 1500 e gigabyte linki vermişler.
  • Zotac 1660super twin fan var bende.
    Çift fanli. Fan olmayan öbür tarafta plaka yok ve kart baya küçük. En büyüğunden tercih edin butceniz yettiği kadar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Bak 1 üst mesajda 1500 e gigabyte linki vermişler.
    gördüm hocam yalnız n11den almayı tercih etmiyorum, güvenmiyorum satıcılara
  • Alacağın kart bu
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC) 6GB 192Bit GDDR6 GTX 1660 Super Ekran Kartı (GLX-60SRL7DSY91S) - Super Hafta Sonu
    https://www.teknobiyotik.com/ana-sayfa-vitrini/super-hafta-sonu/galax-geforce-gtx1660-super-1-click-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 27 Ocak 2020; 19:5:23 >

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Ya bu kartda bile koruyucu arka plaka var benim zotac gtx1660super twinde neden yok çıplak şekilde duruyor kart.
    İncehesapdaki uber sistemle geldi bu arada.
    O arka plaka sıcaklığı da düşürüyor herhalde.
    Zotacin o modeli daha pahalı ama koymamış ilginç
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak göze hitap ediyor ama genel anlamda kartın sıcaklık değerlerine farkı olacağını düşünmüyorum twin modeli de güzel bir modeldir güle güle kullanın.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Gtx 1660 Super Zotac twin fan modelini önerebilirim gayet iyi 1500 tl ye 2 hafta önce almıştım.Kart yükte iken genellikle 57-59 arası gezmekte.
    Tek eksi tarafı denildiği gibi arka koruma plakası olmaması.
  • Az önce ilk defa biri micron bellk dışında 1660 denk gelmiş maalsef bellek oc potansiyeli zayıf. Aldıktan sonra buna dikkat edin. Aksi bir durumda iade yoluna gidin. Bu karı fiyatına gçre vantajlı duruma getirn bllek oc potansiyeldiir. Yeri geliyor cudo core +bellek oc %25 peromnas kzanıyorum. Düz 1660 için konuşuyorum 1660 super düz modelin gddr6t belelkliis ve o kartın bellek overclocuna ihtiyacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Ocak 2020; 0:31:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.