Şimdi Ara

GTX1660Ti + R5 2600 kaç PSU gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben 16 GB 3000mhz 2x8 ram + Gtx 1660ti r5 2600 lü sistem diziyorum 650w + 80 yaptım sizce düşürmeli miyim?

• 550 +80 yeterli olur.
  • onun yerine direk 600w olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrdasaglamm

onun yerine direk 600w olur mu ?
    600W yeterli gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gpu 8 pin bağlantı bol kepçe koyarsak gpu overclokla çekmezde işte 150+75=225 watt çektirebilsen işlemciye 150 watt çektirebilsen Geri klan sistem ssd,hardikine fanına vs 75 watt yse desek değerleri çok abartıyor 450 watt eder. 80 plus 450 watt bile yeter.
  • Yıpranma payı ve verimlilik gibi faktörleri unutmayın. Şuraya yeter diyenlerin çoğu teoride. 600w tavsiyem.
  • Yetmeyle ilgili tavsiyelerin yanına 80+ ifadesini ekliyor arkadaşlar. Öncelikle şunu ifade etmek gerekiyor ki; 80+ sertifikasının PSU'nun yetmesiyle/yetmemesiyle hiç bir ilgisi yok.

OC yapılmayacaksa bu sisteme 400 watt bir PSU bile yeter. Bunu tavsiye olarak söylemiyorum, yeterlilik anlamında söylüyorum. Yüksek wattlı bir PSU almanızın zararı yok(PSU, sistemin ihtiyacı kadar güç sağlar). Ancak bu noktada asıl dikkat edilmesi gereken nokta watt seviyesi değil, kalite seviyesidir. Dandik PSU'lar kısa sürede yıpranıp stabilitesini kaybedebilir, oyunlara girdiğinizde resetleme sorunu yaşayabilirsiniz. PSU'nun güvenlik sorunu varsa donanımlarınız zarar görebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 450 watt bile yeterli. Cok guclu olan en iyi psu dur diyemeyiz zaten. Onemli olan stabil voltaj ve akim verebilmesi.
  • Kaliteli bir psu olduktan sonra 500 bile yetecektir diye düşünüyorum

Tabi almışken 600 almaniz ve iyi bir psu almaniz(kalite bakimindan) daha ileriye yonelik olacaktir.

Zalman le-2 500 watt ile 1070 ftw 2x8 pin sorunsuz calisiyordu bende..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.