Şimdi Ara

Gtx 1070 r5 2600 ısınma sorunu (mu var?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

msi b450m g.p.
    r5 2600
    corsair 3000mhz 2x8gb
    gtx 1070 asus dual
    480gb sandisk ssd
    Dark n10 pro (dahili 5 fanı var)
    Sharkoon wpc 750w psu

Şimdi, ekran kartım mak. 78 derece görüyor ve işlemcim de (tam hatırlamıyorum ama) en çok 60 falandı sanki.

Kasa veya psu'dan kaynaklı bir sıcaklık olabilir mi? İzlediğim videolarda witcher 3'te gördüğüm en yüksek sıcaklık 73 dereceydi ama o videolarda da işlemci 67 dereceyi görüyorken benim işlemcim de o kadar ısınmadı hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ekran kartınızın sıcaklığı normal. işlemci sıcaklığı diyip geçemezsiniz. başkasının bilgisayarında başka işlemci olabilir, başka fan olabilir, başka kasa olabilir, başka termal macun olabilir vs vs durumlardan dolayı işlemci sıcaklığını başka testlerdeki sıcaklıklarla kıyaslamakta doğru olmaz. tamamen aynı işlemci, soğutucu, termal macun durumlarında karşılaştırılabilir sadece.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırdığım tüm videolar da r5 2600 vardı. r5 2600 ve gtx 1070 (marka ve model farklı olabilir) ortaktı gerisini bilmiyorum.

• İzlediğiniz videolarda fazladan egzoz fan vs olur kasanın hava konusunda durumu iyi olur bazıları da sıvı soğutma olabilir senin sıcaklıkların gayet normal zaten amd oldu olalı sıcaktır. Ekran kartı içinde 75 derece serin ancak 85-90 dan sonrası hacı noluyoz diyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 7 5700x Isınma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.