Şimdi Ara

GTX260 vs HS4870iceq4+turbo ACiL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/searchresults.aspx?l2=&br=&text=gtx260&price1=0&price2=0
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=37152
    şu ikisinden hangisini tercih etmeliyim oyun için alıyorum ve en iyisi olsun istiyorum.
    ilk link te 4 tane karttan sonuncusu biraz daha pahalı diğerlerine göre onu pek katmayalım karşılaştırmaya
    yarın alacam acil fikirlerinizi bekliyorum

• her iki kart'da kayda değer kartlardır. sınıflandırma olarak tavsiyede bulunmak zor bence hangisi sizi daha çok cezbediyorsa onu seçmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 8 Nisan 2009; 22:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

her iki kart'da kayda değer kartlardır. sınıflandırma olarak tavsiyede bulunmak zor bence hangisi sizi daha çok cezbediyorsa onu seçmelisiniz.
    gtx260 core 216 ise biraz daha önde 4870den düz modeli biraz daha geride kalıyo 4870e göre ama oyunlardan oyunlara göre 3-5 fps farkı var aralarında hangisi alırsan diğerinimi alsaydım acaba diye şüphen olmasın ikiside güzel kartlardır gönlünden geçeni al
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Stolas**

gtx260 core 216 ise biraz daha önde 4870den düz modeli biraz daha geride kalıyo 4870e göre ama oyunlardan oyunlara göre 3-5 fps farkı var aralarında hangisi alırsan diğerinimi alsaydım acaba diye şüphen olmasın ikiside güzel kartlardır gönlünden geçeni al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orjinalden alıntı: Big.Daddy

Alıntıları Göster
    GTX 260'ın 448 bit olması onu biraz daha öne çıkarıyor. Ben olsam GTX 260 alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

GTX 260'ın 448 bit olması onu biraz daha öne çıkarıyor. Ben olsam GTX 260 alırdım

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd4890-1gb-256bit-gddr5-directx-10.1-dual-dvi-tv-out-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52954

GTX280 ile aynı perf. veriyor çoğu oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

http://www.hepsiburada.com/powercolor-ati-hd4890-1gb-256bit-gddr5-directx-10.1-dual-dvi-tv-out-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52954

GTX280 ile aynı perf. veriyor çoğu oyunda

Alıntıları Göster
    hd4870 in bellek hızı 4000mhz diğer kartların 2000mhz bellek hızının 2 kat olmasının avantajı ne olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beRiii

hd4870 in bellek hızı 4000mhz diğer kartların 2000mhz bellek hızının 2 kat olmasının avantajı ne olabilir.

Alıntıları Göster
    o fiyata 4870 alacağına
    ShaRLooT'un dediği gibi 20-30 lira daha koyup 4890 almak mantıklı olur
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: beRiii

farklı mimari yapılarına sahipler bit sayısı ve kullandıkları bellekler biri gddr3 diğeri gddr5 biri 256bit diğeri 448 yani bellek hızı seni yanıltmasın nvidia zaten kıt kanaat saat hızlarını arttırır bu hep böyle olmuştur ama iş performansa gelince değişiyo yani saat hızlarını kıyaslarsan yanılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: **Stolas**

quote:

farklı mimari yapılarına sahipler bit sayısı ve kullandıkları bellekler biri gddr3 diğeri gddr5 biri 256bit diğeri 448 yani bellek hızı seni yanıltmasın nvidia zaten kıt kanaat saat hızlarını arttırır bu hep böyle olmuştur ama iş performansa gelince değişiyo yani saat hızlarını kıyaslarsan yanılırsın

Alıntıları Göster
    450lira para verdikten sonra artık 4890 alınır

• quote:

Alıntıları Göster
    GTX 260 ideal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

GTX 260 ideal bence

Alıntıları Göster
    herikiside denk kartlardır. hangisi ucuzsa onu al bence
    eğer çıkabiliryorsan 4890 u tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbederli

herikiside denk kartlardır. hangisi ucuzsa onu al bence
    eğer çıkabiliryorsan 4890 u tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    beyler 30-40 ytl için 4890 a çıkarım fakat o 4890 dediğinizin tam hangi modeli.
    benimki his hd4870 iceQ4+turbo DDR5 1gb 256 bit bu kartın fiyatının 30-40 fazlasına 4890 aldığımızda ne iceQ4+ turbo özeliikleri gidiyor bunlarıda düşünürsek değecekmi 4890'a??? 4890 soğutma sistemi yeterlimi?
  • quote:

beyler 30-40 ytl için 4890 a çıkarım fakat o 4890 dediğinizin tam hangi modeli.
    benimki his hd4870 iceQ4+turbo DDR5 1gb 256 bit bu kartın fiyatının 30-40 fazlasına 4890 aldığımızda ne iceQ4+ turbo özeliikleri gidiyor bunlarıda düşünürsek değecekmi 4890'a??? 4890 soğutma sistemi yeterlimi?

Alıntıları Göster
    herşeyii aldım bi ekran kartı aldım hadi hangisi? :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4498

GTX 275

gtx 280le eşit nerdeyse..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hocam hd4890 yada gtx275 hangisi ucuzsa veya bütçene uygunsa onu seç.bu 2kart arasından seçimini yapmalısın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

hocam hd4890 yada gtx275 hangisi ucuzsa veya bütçene uygunsa onu seç.bu 2kart arasından seçimini yapmalısın bence.

Alıntıları Göster
    hadi son olarak şunada bakında
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=C3DHD4870EX
    artık alacam birisini his hd4870 iceq4+turbo 1gb 256 bit ddr5 ya da zotac gtx260 amp^2! ya da linkteki
    hadi 3 ünden birisi son

• quote:

hadi son olarak şunada bakında
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=C3DHD4870EX
    artık alacam birisini his hd4870 iceq4+turbo 1gb 256 bit ddr5 ya da zotac gtx260 amp^2! ya da linkteki
    hadi 3 ünden birisi son

Alıntıları Göster
    Burdaki kartların hepsi çok iyi kartlar.Hiç biri seni pişman etmez.Ama ben uzun yıllar kullanıcam diyosan GTX275 veya 4890 al.Ama ben bir iki yıla kadar değiştiririm dersen Conenct3D HD4870 OC Edition al derim.Hem paran cebinde kalır hemde performansta ödün vermessin o kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

Burdaki kartların hepsi çok iyi kartlar.Hiç biri seni pişman etmez.Ama ben uzun yıllar kullanıcam diyosan GTX275 veya 4890 al.Ama ben bir iki yıla kadar değiştiririm dersen Conenct3D HD4870 OC Edition al derim.Hem paran cebinde kalır hemde performansta ödün vermessin o kadar..

Alıntıları Göster
    4890 uzun yıllar

özel soğutuculu 1 gb 4870 1-2 yıl :)

o da güzel..
  • quote:

Alıntıları Göster
    4890 al kardeşim o fiyata kadar çıkabildikten sonra en ideali o bence de.

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

pff yeter artık şu bit mevzusunu öne sürüp durmayın bişey bilmeden...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.