Bildirim
GTX295 ve P5Q Deluxe yardım
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6QH1M6X
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: show.noMercy
1) GTX295
2) Avermedia Trinity
3) Creative X-Fi Titanium
Beyler ekran kartını gösterdiğim slota takmamın performansa herhangi bir etkisi olur mu. Takmak zorunda kaldığım için orda, çünkü ekran kartını mavi slota taktığım zaman tv kartını takamıyorum.
Yardım ederseniz sevinirim
ekran kartını o slota takma Avermedia Trinity o slota tak calıstırması lazım kolay gelsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: show.noMercy
1) GTX295
2) Avermedia Trinity
3) Creative X-Fi Titanium
Beyler ekran kartını gösterdiğim slota takmamın performansa herhangi bir etkisi olur mu. Takmak zorunda kaldığım için orda, çünkü ekran kartını mavi slota taktığım zaman tv kartını takamıyorum.
Yardım ederseniz sevinirim
ekran kartını resimde gösterdiğin 1e takarsan x8'da calisir ve performans düşer. -
eyvallah beyler sağolun -
şöyle bi durum var eğer slot orjinalden x8 ise performans düşer yanlız x 16 iste bi sorun çıkmaz
bazı anakartlarda slı yaptıgında 2 ve 3. slot x8 e duser asus p5q deluxe de böyle bişey olcagını sanmıyorum ama tabi denemekte yarar var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X