Şimdi Ara

GTX465 & HD5850..? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5850 hepsinden iyi ne saçmalıyorlar anlamıyorum 460 oc lanmışı ancak geçiyor 5850yi 5850 de en az 200 250 mhz oclanabiliyor rahatlıkla
  • Birisi 300 dolar diğeri 230 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Birisi 300 dolar diğeri 230 :)

Türkiye de 230usd olan bir, 1 gb 256 bit gtx460 bağlantısı verin hemen sipariş geçeceğim.
  • hd5850
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: yerroner

Birisi 300 dolar diğeri 230 :)

Türkiye de 230usd olan bir, 1 gb 256 bit gtx460 bağlantısı verin hemen sipariş geçeceğim.

230 dolar olsun bende hemen anakartı değiştirip slı yı çakarım ama nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

5850 hepsinden iyi ne saçmalıyorlar anlamıyorum 460 oc lanmışı ancak geçiyor 5850yi 5850 de en az 200 250 mhz oclanabiliyor rahatlıkla

Benim kart 20-25 mhz ancak oc landığı için bu söyledikleriniz bana hep yalan geliyor. İmzalara bakıyorum, 900/4200 v.s. v.s. gördükçe, kartı parçalayasım geliyor. Bende sessizlik ve serinliği ile mutlu oluyorum.

• 25 mhz felan olsa ben 5850 direkt çöpe atarım kendimki voltajsız 860 ı rahatlıkla görüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bu konu sizemi ait

http://forum.donanimhaber.com/m_40173369/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40173369

Elbette konu bana ait. Hiçbir zaman şunu söylemekten çekinmem; Aynı fiyat ve aynı performans segmentinde atı/nvidia kart varsa her zaman için nvidia tercih ederim. O nedenle bu konuda olsun diğer 1-2 başlıkta daha kart tavsiyesi isteyen arkadaşlara aceleleri yoksa 1 gb 256 bit gtx460 ları beklemelerini önerdim. Ben aldığım dönemde f/p kartı HD5850 idi ve o nedenle öyle bir tercih yaptım, rakip nvidianın o f/p oranını veren kartı yoktu maalesef. Kaldı ki ATİ kartlarla (donanımsal olsun, driver sorunu olsun -gerek ati den gerek benim beceriksizliklerimden kaynaklanan-) bir çok sorunlar yaşadım ve bağlantısını verdiğiniz kartta o kartlardan biriydi. Kart garanti kapsamında "0" ı ile 2 gün içerisinde değiştirildi ve gelen kartımı sorunsuz kullanıyorum ama bu kartta çok az OC oluyor, her yerde de söylüyorum.

Kart kullanmak ayrı bir şeydir (ati olsun nvidia olsun) Kullandığın kartı ne pahasına olursa olsun savunmak ayrı şeydir. Ben f/p kartları tercih ederim ve tavsiye isteyenlerede Marka ayrımı gözetmeksizin f/p kartları öneririm. Bir markayı öbürüne yeğ tutmam ve mesnetsiz kötülemem.

sizin aldığınız tarihlerde sanırım gigabyte gtx 470leri (sıfır)ben ve forumdan cefurkan arkadaşımız sıfırları 570tle aldık yani takipte etmek gerekiyor piyasayı

• quote:

Benim kart 20-25 mhz ancak oc landığı için bu söyledikleriniz bana hep yalan geliyor. İmzalara bakıyorum, 900/4200 v.s. v.s. gördükçe, kartı parçalayasım geliyor. Bende sessizlik ve serinliği ile mutlu oluyorum.

Hocam sizin kartın biosu yazılımsal hız aşırtma yapılmaması için modlanmış bir model galiba. Bendeki ATI tasarımı Gigabyte kışın 1 Ghz Gpu, 4.2 Ghz Memory hızında stabil olarak çalıştı. Şu anda Gpu 950 Mhz üzeri çatlıyor kart. Antalya gibi bir yerde klimasız odadandır herhalde.

Konuyu açan (ToR) arkadaş 600 liram var diyor ama bazı arkadaşlar şey yarıştırmak uğruna 700 liralık kartlar öneriyorlar. Bütçe olduktan sonra Gtx 480' de al diyebiliriz en nihayetinde, yeterki Nvidia olsun... Belirtilen kartlar ve fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi kart HD 5850' dir. Satın almaya niyet edin, standart modelini piyasada zaten bulamayacaksınız. Hep O.C ve özel soğutmalı modeller var, onlar da çok pahalı. "Ben O.C yaparım" derseniz Gtx 460 alır, O.C ile Gtx 470 hızında kullanırsınız (Öyle söyleniyor, iddia etmiyorum). Kartın ne kadar stabil çalışacağını, ömrünü, (arıza halinde) garanti durumunun ne olacağını, çekeceği gücü ve şansınızı da hesaba katarak alırsınız...

• Gtx 465 ve hd5850 kafa kafaya akrt bence... Çünkü bazı oyunlarda 465 geçiyo bazılarında 5850

Ancak gtx465 oc performansı 5850 den çok daha fazla. Eğer oc yapmayacaksan Nvindia veya Atı hangisini seviyosan al. Eğer oc yapıcaksan 465 al. Eğer bu ekran kartını en az 2-3 yıl kullanıcaksanız gtx465 alın. Çünkü dx11 de daha iyi sanırım. Yeni oyunlar dx11 olarak çıkmaya başlayacaktır...

Gtx460 5850'yle karşılaştırılıcak kart değil.

Zaten gördüğüm kadarıyla :
    Gtx 465 ve hd5850 Orta Üst
    gtx 460 orta

Gtx 460 ı yüksek fiyat yüzünden 5830 veya 5770 le kıyaslamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrusaderKnight -- 14 Temmuz 2010; 15:34:05 >
  • of bu oc mevzusu baydı koca donanimhaber bile oc üzerinden değerlendiriyor artık kartları lan peki oc yaparken bozulsa nolucak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.