Şimdi Ara

GTX470'e GTX480 Bios'u Flash'ladım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

470 ve 480 biosu nerden bulurum benimki gigabyte marka fark edermi

http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=NVIDIA&manufacturer=Gigabyte&model=GTX+480&interface=&memSize=0

• 670'e 680 bios'u atabilirim herhalde, ama hala 470 idare ediyor. Böyle bir çalişmam olursa konu açarim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoOLMuSTi

670'e 680 bios'u atabilirim herhalde, ama hala 470 idare ediyor. Böyle bir çalişmam olursa konu açarim...

iyi günler gtx 460 a 470 yada 480 biosu atsak nasıl olur ? bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

quote:

670'e 680 bios'u atabilirim herhalde, ama hala 470 idare ediyor. Böyle bir çalişmam olursa konu açarim...

iyi günler gtx 460 a 470 yada 480 biosu atsak nasıl olur ? bu konuda yardımcı olurmusunuz ?

kartı uçurusun anında bulaşma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

quote:

quote:

kartı uçurusun anında bulaşma bence

pcı ekran kartımda var bu arada 460 biraz oc ile 470 yada 480 seviyelerine yaklaştırsam fena olmaz yani

• gtx 465 gtx470 e,470 480e flahlanabiliyor...ama çok dikkat etmek lazım bunu yaparken
  • quote:

gtx 465 gtx470 e,470 480e flahlanabiliyor...ama çok dikkat etmek lazım bunu yaparken

bu sözünüzden 460 olmaz olarak anlıyorum
  • quote:

quote:

gtx 465 gtx470 e,470 480e flahlanabiliyor...ama çok dikkat etmek lazım bunu yaparken

neye dikkat edelim nasıl yapmak lazım açıklarmısın

konuyla ilgili eski nvidia fanı şimdi sadece hwa forumlarında takılan emre önal isimli bir arkadaş vardı onun vasıtasıyla windows üzerinden flashlamayı öğrenmiştim.evde değilim ama akşama hatırlatrsanız bende bakim unuttum cünkü biraz :D
    donanımhaber forum
    ###Nvidia Windows Altında Bios Flashlama### » Sayfa 1 - 7
    http://forum.donanimhaber.com/m_32263517/tm.htm

bu linkten inceleyin isterseniz biraz

• quote:

quote:

bu sözünüzden 460 olmaz olarak anlıyorum

460ı 465e flashlanıyormuydu hatırlamıyorum ama 460 - 470e flashlanmıyordu diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 24 Ocak 2013; 15:27:52 >
  • tek cebap: 460'a 470 bios'u olmaz, 465 olsaydi olurdu...

• aynen öyle oluyordu diye hatırlıyorum 465 e 470 biosu atılıyordu...470 e 480 biosu...eski konularda vardı diye hatırlıyorum
  • Bu işlem sorun çıkarmakdan başka birşey getirmez, zaten kapalı cc birimleri hiçbir şekilde açılamaz. GTX 465'e 470 bios'u atılabilir çünkü pcb'leri aynı.
  • kapalı olan shaderlar devreye giriyordu diye hatırlıyorum deneyin bakalım mesuliyet kabul etmem ama
  • Asus gtx 570 ilk çıkan tek fanlı modelini kullanıyorum. Fakat bilgisayar uyku moduna girdiğinde mausu tıklatıyorum ama görüntü gelmio ve ekran kartı çok ısınıyor olmalı ki fan şiddetli çalışmaya başlıyor. Reset atıyorum düzgün açılıyor ve ekran kartın ısı seviyesine bakıyorum 90c gösteriyor. Uyku modundan sonra oluyo bunlar. Neyden kaynaklanıyodur?

• dün 3d işleriyle upraşan bir arkadşımda quatro fw yuklemiş oyle çalışıyormus daha verimli olduğunu iddia ediyor.
  • Nibitör 5.6 link uçmuş rica etsem bir yere upload edebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.