Şimdi Ara

GTX660ti mı GTX670 mi GTX760 mı HD7950 mi HD7970 mi? Sizce hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLackWhine

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: Lachesis<3

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: enigmac

Merhaba. 600 - 650 TL bütçeyle alabileceğim bir kart arıyorum. sizce hangi kart f/p oranı olarak iyidir?
    Düşünce ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
    Saygılar iyi forumlar.

Çok uygun fiyatlar:

http://www.untarbilisim.com/GTX-760-iGame-2GB-GDDR5-256-Bit-Extreme,PR-116.html

yada

http://www.untarbilisim.com/GTX-760-iGame-2GB-GDDR5-256-Bit,PR-117.html

COLORFUL?
    Asus'tan başka bir markaya para vermeyiniz.
    Edit: anlamadığım şey, bu sitenin reklamını inatla sürdürmen?

bu kartlar asus dan daha iyi

Emre hocam bu kartlar madem asus'tan daha iyi , siz neden asus'un gtx 780'i yerine , colorful un gtx 780'nini modlayıp kullanmıyorusunuz ?

çünkü colorful un sıvı bloklu kartı yok

Ayrıca ben asussu ilk çıktığında almıştım şuanda satıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 10 Kasım 2013; 12:15:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

@enigmac

senin için en iyi tercih ikinci elden 670 almandır , MSI Lightning veya ASUS DCU 2 Top bulabilirsen iyi olur

@evohan
    Kardeşim teşekkür ediyorum yorumun için.
    760 ya da 670 almayı düşünüyorum.
  • Burası arenaya dönmüş. Ama ben asustan şaşmam genelde alırsam da asus 760 ya da 670 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmac

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

@enigmac

senin için en iyi tercih ikinci elden 670 almandır , MSI Lightning veya ASUS DCU 2 Top bulabilirsen iyi olur

@evohan
    Kardeşim teşekkür ediyorum yorumun için.
    760 ya da 670 almayı düşünüyorum.

bu arada Lightning 670 lerde yoktu sanırım unutmuşum , 680 düşünürsen o modelden al kesinlikle
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_680_Lightning/32.html

hem en serin hem en hızlı model

670 için ise Asus DCU2 en sessiz , Gigabayt OC 3x de en serin karttır

• BMW ile pek anlaşamayız ama Colorful çok sağlam markadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman güncel her zaman güncel en iyisidir ekran kartında o yuzden her zaman soz konusu ekran kartı olunca en guncel ekran kartını almaya calısırım ben sızın yerınızde olsam gıderım gt x 760 alırdım :)
  • Colorful için yapılan yorumlar gerçekten üzücü, fotoğraflar bile kalitesini gösteriyor.
  • GTX670 ASUS Direct DCUII alınmıştır.
    Herkese yorumlarından ötürü teşekkür ediyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 11 Kasım 2013; 20:26:38 >
  • quote:

Çin malı kıytırık colorful'a para verenin aklından şüphe ederim.

çinmalı kıytırık derken powercolorla karıştırdınız galiba yada ekran kartından çakmıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 11 Kasım 2013; 21:05:23 >
  • Zotac 670 Amp oneririm siddetle ama 950 tl civari.
    7970 de o civar..
    Senin butceye uygun
    GTX 760
    HD 7950
    yada 660ti var .
    ben olsam 760 alır geçerim.
    Tam bir f/p ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikopelo -- 11 Kasım 2013; 21:11:48 >
  • 7970 yerine dişimi sıkar 760 SLI veya 660ti SLI yaparım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Çin malı kıytırık colorful'a para verenin aklından şüphe ederim.

çinmalı kıytırık derken powercolorla karıştırdınız galiba yada ekran kartından çakmıyorsunuz

babamin firmasi degil banane gerci ama yanlis bilgi gorunce dayanamiyorum.bahsettigin firma taiwan cin degil.cin mali diye asagilayabileceginiz bir ekran karti firmasi yok cin pazarinda satilan kartlar dunyada bile yok ozel yapiliyor.amd 4800 serisinde atti o kazigi haberimiz oldu sadece cin icin ozel model.amd athlon 640'i cinde x6 phenomII 1045 olarak acilabilen olarak satiyor yine dunyada yok.

http://www.tul.com.tw/global/about_tul_glance.aspx

• Ben daha çok colorfulun iyi bir marka, isim benzeri povercolorinda çok dandik bir marka olduğuna vurgu yapmak istemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 11 Kasım 2013; 22:45:46 >
  • 7970
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

Ben daha çok colorfulun iyi bir marka, isim benzeri povercolorinda çok dandik bir marka olduğuna vurgu yapmak istemiştim

powercolorun cok dandik modelleri var var bolgeye gore farklilik gosterebiliyor ve bu son seride nerede dandik modeli varsa secip getirdiler.dandik derken oc'ye yatkin degil yoksa tak kullan sorun yok.asus oc icindir o yuzden bu kadar seviliyor garantisi iyi diye degil.powercolor ve asusun garantisi ayni ikisine de cizgi bakiyor 2 sene 3 sene farkini saymazsak.gpulari amd yapiyor amd gpu yanmaz duzgun sistemde oc imis voltajmis yakabilenin alnindan operim ben yakamadim 3 sene kullandigim 6850'yi.anlatsam psikopat dersin.peki oc'ye yatkin nasil oluyor?duzgun bellek koydun mu isin cogunu halledersin.abarti elektrik aksami yaparsan da isin lukse kacmis olanini yapiyorsun lightning gibi.powercolor dandik ram kullaniyor ram patliyor gpu degil ama akillanmislar yeni modellerinde duzgun ram var.ismi ciktiktan sonra gecmis ola ama sapphire de cok dandik isler yapti 4800 zamaninda hatali bios geri toplamadi vs.xfx amd'ye geldi evga yerine idare edilir dedik ama o da beceremiyor pek.his filan lazim tr'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo

Zotac 670 Amp oneririm siddetle ama 950 tl civari.
    7970 de o civar..
    Senin butceye uygun
    GTX 760
    HD 7950
    yada 660ti var .
    ben olsam 760 alır geçerim.
    Tam bir f/p ürünü.

ASUS GTX670 DCUII aldım hocam.
    Teşekkür ediyorum öneri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

7970 yerine dişimi sıkar 760 SLI veya 660ti SLI yaparım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.