Bildirim
GTX760 AMP! ? R9 280 DUAL-X
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
r9 280 biraz daha iyidir performans olarak. -
HOCAM RANDER FALAN ALMAYACAKSAN BUTCENE UYGUN HANGISI ISE O AMA RANDER FALAN ALACAKSAN TMM BIRDE ANAKARTIN NE CROSSFIRE SLI NE YAPACAKSAN OYLE TAVSIYEDE BULUNUYUM SANA -
Aynı sayılırlar
Ama r9 280 oneririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
280 diyorum bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BF4 Oynayacaksan özellikle 280 al -
anakart msi z77a g43 render için ama çokta fazla bütçem yok -
280 -
r9 280 dual-x -
Daha iyi performans 3 gb vram daha uygun fiyat her kapı r9 280
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu R9 280, bildigimiz 7950 degil mi? Vatanda bi referans tasarim var 630-640 civarina satiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: HaypurTiryading
Bu R9 280, bildigimiz 7950 degil mi? Vatanda bi referans tasarim var 630-640 civarina satiliyor.
evet bildigin 7950 uzerine birsey konmamis , oyunlarda 660ti den biraz geri kalan 7950 nasil modifiye edilmis 660ti olan 760 dan iyi ben merak ediyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gb ram avantajından 280 alın yeni oyunlarda ekran kartı ram uçuyo 3 gb den bahsediolar ultra ayarlarda
O fiyata 280 kesinlikle. -
kesinlikle ve kesinlikle r9 280 çok daha iyi bir kart, ayrıca sapphire servis olarak düzgün servis veriyor, herhangi bir sıkıntıda direk sıfır kartla değişim veya ücret iadesi yaparlar. -
Vram sıkıntısı çıkmasın diye 280.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X