Şimdi Ara

[SATILDI] MSI Rx 470 4gb Gaming X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI Rx 470 4gb Gaming X

6-2017 de aldım 2.Sahibiyim Mining yüzü görmediğini rahatlıkla söyleyebilirim çünkü aldığım dönem Mining yeni başlıyordu ve ben fiyatların artacağını gördüğümden alel acele zor bulmuştum bu kartı sonraları kart fiyatları uçup gitmişti hatta kart yoktu.

6 yıl sonra yeni bir sisteme geçmek istediğimden satmak istiyorum güzel kullandım diyebilirim temizliğini düzenli yaptım ve termal macununu yeniledim zamanım olursa ramlerinin termal padlerini de yenilemek istiyorum gerek var mı orasını da tam bakmadım da belki vardır.

Antalya içinde elden testleri yapıldıktan sonra teslim edecek şekilde verebilirim.Kartıma kesinlikle güveniyorum fakat il dışında geri alım asla yapmam bunu açıkça belirteyim isteyene vidyo da çekebilirim.Kart gerçekten sessiz fanları belli bir sıcaklık sonrası çalışıyor.Kutu içeriği eksiksizdir.Hali hazırda forumda satış ilanlarım vardır referanslarıma ve dükkanıma profilim üzerinden bakabilirsiniz.Eklediğim fotolar kartın kendisine aittir.

Ekran Kartı 256 bitdir ve 8'li güç kablosu kullanır.Üzerinde Twin frozr 5 çift fan kullanıyor soğutma için.Rx 470'lerin en iyisidir araştırabilirsiniz.Fabrika bios'u var dokunulmadı biosuna ve overclock da yapılmadı hiç bir şekilde.Kesinlikle fiyatını hak eden bir ekran kartıdır Fiyat/Performans kralıdır diyebilirim.

Sarı site İlan No: 1103248462

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar.

• İlanı güncellenmiştir ve satıştadır.

• Fyatı Güncelledim.

• Pm gönderdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.