Şimdi Ara

gtx770(82 derece) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/68499/en-us driver guncelleyin deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LioNiNaCaGe

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/68499/en-us driver guncelleyin deneyin.

Daha güncel sürümü mevcut.

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/68838

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

quote:

4GB Gigabyte GTX 770 OC WindForce 3X kullanmaktayım ve Battlefiled 4'te 1920x1080 çözünürlükte, en yüksek görüntü ayarlarında ekran kartımın sıcaklığı maksimum 72 derece oldu.

Hocam mümkünse BIOS'unuza bakabilir miyim?

Ekran kartımda 80.04.BC.00.0F BIOS mevcut.

gtx770(82 derece)

Tam tahmin ettiğim gibi benimde 80.04.B4.00.19 BIOS mevcut.Gereksiz fazla voltajda çalışıyor kartım 1.2volt.Zaten oyunda veya testteyken GPU-Z voltaj yüzünden kartın tam güç çalışmadığını belirtiyor.BIOS flashlamak şart oldu.

• quote:

Tam tahmin ettiğim gibi benimde 80.04.B4.00.19 BIOS mevcut.Gereksiz fazla voltajda çalışıyor kartım 1.2volt.Zaten oyunda veya testteyken GPU-Z voltaj yüzünden kartın tam güç çalışmadığını belirtiyor.BIOS flashlamak şart oldu.

Test esnasında tam olarak nasıl bir bildirim gelmekte?
  • quote:

quote:

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/68499/en-us driver guncelleyin deneyin.

Gtx 770 için 331.58 bi fark yok memnunum pcde gore degişir.
    not:331.65 denemedim.

• quote:

quote:

quote:

Gtx 770 için 331.58 bi fark yok memnunum pcde gore degişir.
    not:331.65 denemedim.

331.65 nolu sürücü özellikle Battlefield 4 ve Call of Duty: Ghost için yayınlanmıştır. Bununla beraber GeForce ShadowPlay de gelmiştir.

"This 331.65 Game Ready WHQL driver ensures you’ll have the best possible gaming experience in Battlefield 4 and Call of Duty: Ghosts."

GeForce GTX 770/780/TITAN:
    Up to 12% in Battlefield 4
    Up to 8% in Max Payne 3
    Up to 6% in F1 2012

• quote:

quote:

gtx770(82 derece)
    Tam olarak böyle bir bildirim var perf.cap reason yazısının üstüne gelince.Ben bu GTX 770 konusunda baya araştırma yaptım.BIOS'lar yüzünden bir kısmı çok ısınıyor,bir kısmı neredeyse 10 derece daha soğuk çalışıyor(aynı sizin ve benim durum).Yaklaşık 2-3 hafta önce BIOS'tan kaynaklandığını fark ettim ama flashlamaya korktum doğrusu elimde kalır falan..

• quote:

quote:

quote:

gtx770(82 derece)

Tam olarak böyle bir bildirim var perf.cap reason yazısının üstüne gelince.Ben bu GTX 770 konusunda baya araştırma yaptım.BIOS'lar yüzünden bir kısmı çok ısınıyor,bir kısmı neredeyse 10 derece daha soğuk çalışıyor(aynı sizin ve benim durum).Yaklaşık 2-3 hafta önce BIOS'tan kaynaklandığını fark ettim ama flashlamaya korktum doğrusu elimde kalır falan..

GPU-Z'de bende o kısım hiç gözükmemekte.

gtx770(82 derece)

• quote:

quote:

quote:

quote:

gtx770(82 derece)

GPU-Z'de bende o kısım hiç gözükmemekte.

gtx770(82 derece)

Versionlarımız farklı olsa anlarım da,bu nedir arkadaş.

• Olay zaten kasanin ic sicakliginda. Benim bilgisayarda assagi yukari ayni sistem ama i5 4570 islemcim bostayken bile 40 derece haliyle sicaklikta bilgisayarin anakart ve hdd de 35 40 derece arasi gitmekte. Benim kasada da ekstra bir sogutucu yok. Yani kasanin icinde bir hava akisi saglayacak sistem yok. Tahminimce bizim gpular voltaj arttiriyor. Guru 2 ile baktigimda oyle goruyorum. Gpu performansini %100 olarak ayarlamis, yani ne kadar 60 fps ustu verse bile 100 fps hatta 150 fps verdirmeye calisiyor kart ve bunuda voltajla yapiyor. Bndan dolayida kart 80 82 dereceyi rahat buluyor.
  • S.a arkadaşlar bende Asus gtx 770 DCII kullanıyorum.bendeki kartında bıosu bi öncekilerinden farklı versiyon kartın boştaki sıcaklığı 35-36 derece bana bu normal gelmiyor üstelik özel soğutması olması dahılınde.oyunlarda vsync açık olunca sıcaklıklar normal en fazla 66- 70 C arası Vsync kapalı olursa 76-78 kadar çıkıyor tam yuk testinde ise 81 dereceyi gördüm.Bi önceki bıos sürümlerinde ise durum daha farklı ortalama 7-8 derce daha serin çalışıyorlar.Aslında bir ekran kartı sıcaklar normal değerlerde ama önceki bıos ile yeni bıos arasındaki ne fark varki sıcaklıyor değişiyor.Çözemedim doğrusu
  • Arkadaşlar 83 dereceyi bende gördüm imzadaki sistemimle, o ısınma sorununu sonra kendim çözdüm. Psudan gelen güç kablolarını yanlış bağlamışım 6+2 ve 6 pin güç girişlerini yanlış takmışım kart çalıştı ama 83 dereceye çıktı ısı. Psu nuzu ve bağlantıları kontrol edin evvela. O kartın ısı değeri % 100 yükte 76-77 dereceleri geçmemesi lazım. Oyunlarda falan 70 lerde en fazla olmalı. 83 derece çok fazla
  • Asus 770 4gb, kasa biraz havasız yerde 85 dereceyi gördüm kartın arka plakası bile ateş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONMECH911

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

110 dereceye kadar sorun olmaz.

aynen 120 dereceye kadar dayanabilir

T7500'len 119 derece görebilen bir insan topluluğuyuz biz Türk'ler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 22 Mayıs 2014; 14:43:30 >
  • 120 derecelere kadar dayanabilir diye, o dereceyi gormesi sart değil. Kaldi ki windforce 3x den bahsediyoruz. Bence bir sorun var. Max 70 dereceleri gormesi lazim kartin. Ben 280x biosu ile kullaniyorum, standart voltaj 1.170 ama maxtrix bios ile 1.256v olmasina ragmen, ve de 1100_1600 hizlarinda calismasina rağmen henüz 72 dereceyi goremedim. Sirf kartlar 90-100 derecede birsey olmaz deyip gecistirmeyelim. Neden 60-70 derecede kullanmak varken 80 lerde kullansın ki arkadaşımız.
  • 2gb asus gtx770 dcuıı mevcut.bf4 1080p ultra herşey 64 kişilik mapde maxımum 72 dereceyi geçmiyor.hatta kendi kendime acaba kart için 70 dereceler fazlamı diye tırsmadım da değil.ama görüyorum ki yukte 70 dereceler normalmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120° kadar sorun olmaz sanıyorum

• Kart çok güzel Giga Windforce 770 4 GB

Fakat Türkiyede millet Asus öneriyor komple tabi MSI,Giga markamı onların gözünde...
  • 110 dereceye kadar sorun olmaz. Benim kart boşta 98 derece. 2 senedir bu sıcaklıkta çalışıyor sorun çıkarmadı.

gtx770(82 derece)
  • Bir şaka yapalım dedik, dozunu kaçıırıyorsunuz arkadaşlar..
    82 derece full yük altında bu yeni tip kartlarda hele ki özel soğutmalı tip kartlarda kesinlikle ve kesinlikle yüksek bir değer..
    Kasanızın soğutmasına bir el atın derim..Bunca zaman bir sürü kart değiştirdim.. Ev yakan Fermi kartlarda bile benim gördüğüm değerler 73, 77 derece arası idi..
    Kartınıza zarar gelmez, ama bir sıkıntı olduğu aşikar.. Saygılar, iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.