Şimdi Ara

GTX770 yeter mi? Yoksa 780 mi gideyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğini şu anki hiç bir ekran kartı sağlayamaz zaten. 4 yıl ultrada 40 FPS üstü performans verecek bir babayiğit yok. Bundan tam 4 yıl önce Radeon HD 4890 lar çıkmıştı. Aç bakalım Ultrada 40 FPS bu kartla yeni oyunlarda... Özellikle GPU teknolojisinde öyle bir dünya yok. Adamlar 1 sene içinde iki kat Bit değeri yakalıyorlar, ne 4 yılı. 2 yıl gitse dua etmek lazımdır... Kaldı ki bir de 2K monitörden bahsediyorsun... İmkanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 7 Şubat 2014; 9:13:32 >
  • 2k monitörünüz var ise 2gb gtx770 i eleyin.Tamam 1080p de rahat rahat götürür ama üstü çözünürlüklerde ileriki yıllarda sıkıntı yaşayabilirsiniz...
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Hocam ilerki yıllarda değil, bu sene dahi sıkıntı yapar 2K da. Kendi kullandığım kart çünkü, biliyorum. Denedim gördüm. 1080p de sorunsuzca 2015 sonuna kadar gider. Fakat ondan sonra yetersiz kalıcak Ultra için. 2K da şimdi bile ufak tefek kısmak gerekebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 7 Şubat 2014; 9:32:55 >
  • iki saattir konuşuyoruz bi kere bile dx12 demedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civic si

iki saattir konuşuyoruz bi kere bile dx12 demedik.

Ha dimi Hadi o uzak ihtimal olsun 5 yıl sonra çıksın, yine de diğer dediklerimiz yeter de artar bile. Dx olayı zaten direk hurdaya çıkartıyor kartı.
    Bkz. GTX275. Dalyan gibi kart bir gecede çöp oldu. (Aslında olmadı ama sonuçta hiç açamadığı, yüklemeye bile izin vermediği bir oyun çıktı, bu da bi yerde çöp olması demektir.)
  • Bende de gtx770 var :) 2015 ün sonuna kadar 2 k da idare edeer belki ufak tefek ayar kısarak ama yeterli gelmeyebilir.Benim monitör 1080p ve artık oyunlarda çuvallamaya başlayana kadar devam edeceğim @acaluka
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    Ben de 1080p kullanıyorum. 2015 sonuna kadar çuvallamaz hocam rahat ol (:
  • imkan varsa gtx780 alınır.
  • dx12 hersey demek degil o yuzdendir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

imkan varsa gtx780 alınır.

en doğru cevap yetmesine yeteer tabiki fakat imkanın el verirse tabiki 780 alınabilir
  • GTX 780Ti al kafan rahat olsun.
  • en az 780 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

Arkadaşlar sistemimi toplayalı bir ay kadar oluyo. Sistem ekran kartı hariç 2300tl civarı tuttu ve bütçem 3500tl idi. Alacağım ekran kartı kesinlikle NVIDIA olucak. Ve SLI düşünmüyorum. Ekran kartından beklentim 3-4 sene boyunca ultra/high grafikten aşşağı düşmeksizin çoğu oyunu >40fps oynatabilmesi. Monitorum 27inch ve 2K çözünürlükte yani BF4'ü (belki de 5'i) sorunsuzca 2K oynamak istiyorum. Düşündüğüm ekran kartı ise GTX770 idi. Ama 2Gb olması ve 680'in elden geçirilmiş versiyonu olduğu gerçeği beni 770'den soğutuyor. Sizce 780'e daha fazla para vermeye değer mi? (Sistemin diğer parçaları yeni ve iyi parçalar herhangi bir ekran kartının tam performans gösterebileceğine eminim.)

770:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n770-tf-2gd5oc-gtx770-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66444

780:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx780-dc2oc-3gd5-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68052

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/msi-n780-tf-3gd5oc-gtx780-twin-frozr-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69653

kesinlikle 770ten fazlası israftır. israf günahtır yazıktır. 2 sene sonra 770 ile 780 nin düşeceği noktalar arasında 10 üzerinden 1 1.5 puan fark olur max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Şubat 2014; 15:13:32 >

• 770 yeter bence
  • quote:

Ekran kartından beklentim 3-4 sene boyunca ultra/high grafikten aşşağı düşmeksizin çoğu oyunu >40fps oynatabilmesi. Monitorum 27inch ve 2K çözünürlükte yani BF4'ü (belki de 5'i) sorunsuzca 2K oynamak istiyorum.

böyle bir ekran kartı yok hocam, emin olabilirsin. ya çözünürlük ya da oyun ayarlarından ödün vermen gerekecek, GTX780 hatta GTX780Ti bile alsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 7 Şubat 2014; 22:13:39 >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    Hocam High/Ultra demiştim zaten. İleri dönemde çıkan oyunlarda tabiki de ultrada oynamayı hayal olur. Önümüzdeki 2 sene Ultra sonra High desek daha açık olur sanırsam.
  • 780Ti alıcağıma 770 sli yaparım hocam
  • userneym kullanıcısına yanıt
    21 veya 22 ekranda 1080p belki hocam ama 27'' ekranda 2K'dan aldığım zevki başka hiçbir şeyden almıyorum Denemediyseniz denemenizi öneririm.
  • AMD düşünmememin nedeni performansında değil. Yukarda bi arkadaşın da belirttiği gibi 780 ısı performansı daha iyi bir kart. Kasam 'sessiz kasa' olduğundan (Obsidian 550D) diğer kasalar gibi güçlü bir hava akımı yok. Bu yüzden sadece Nvidia ürünlerini tercih ediyorum. Görünüşe göre GTX780 alacağım. Paramın denkleşmesine az kaldı Asus 780 mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aventadorr

780Ti alıcağıma 770 sli yaparım hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.