Şimdi Ara

GTX780 Evga FTW ya da Asus DCU2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki karttan hangisini almalı . evga 1600 tl asus 1450 tl. istediğim şey high - ultra arası ayarlarda , uzun süreli kullanımda (4-5 saat gibi ) performans düşüşü olmaması.

anakart gigabyte z97x
    ram 8gb 1600 cl9 kingston
    120gb ssd 840 evo
    thermaltake 750w smart 80 plus
    i7 4790 işlemci

• çoğunlukla bf4 - guild wars 2 - skyrim oynuyorum ve şu an performansdan memnun değilim
  • Evga gereksiz pahalı asus almanızı tavsiye ederim
  • EVGA fiyat, ASUS kötü servis nedeniyle alınmaz.

PNY'nin özel modelini tavsiye ederim:http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9942

Soğutması sağlamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ağustos 2014; 22:06:01 >
  • Aynen katılıyorum. Gigabyte'ın modelini önersem şimdi şöyle böyle laf edecekler hiç gerek yok polemiğe
    Nova bilgisayar hakkında da şüpheniz olmasın sistemimi orada topladım.
  • pny i bi kaç defa duymuştum. genelde asus-evga-msi dan bahsediliyo (nvidia da) pny ide bi araştırıyım
  • Çizgi Elektronik kalitesini giderek düşürmüş/düşürüyor. Evga'yı kendi sitesinden alın, gümrüğü filan dahil Asus fiyatına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Aynen katılıyorum. Gigabyte'ın modelini önersem şimdi şöyle böyle laf edecekler hiç gerek yok polemiğe

Gigabyte Windforce'u, fiyatı PNY'den yüksek olduğu için önermedim. Uygun fiyata bulunursa o da alınabilir, servisi gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Aynen katılıyorum. Gigabyte'ın modelini önersem şimdi şöyle böyle laf edecekler hiç gerek yok polemiğe

Gigabyte Windforce'u, fiyatı PNY'den yüksek olduğu için önermedim. Uygun fiyata bulunursa o da alınabilir, servisi gayet iyidir.

Endeks bilişim hakkını veriyor ciddi anlamda. Sırf servis için bile seçilebilir bence

• Servis hizmetini, Gigabyte Türkiye'nin Mecidiyeköy'deki merkezi veriyor (Endeks'e verdiğinizde, kartı oraya gönderiyorlar). Gördüğüm kadarıyla, müşteri lehine karar vermeye çalışıyorlar.
    Zaten Gigabyte kartlarda, vida üstünde garanti etiketi de olmuyor. Bu durum, garanti politikasının esnek olduğunu gösterir.

Tabii burası Türkiye. Müşteriler suistimal etmeye başlarsa veya cins bir teknik eleman denk gelirse, her şey değişebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Ağustos 2014; 23:54:26 >
  • Evganın çekirdek ve bellek hızları fazla ama pny ve gigabyte da iyi gibi görünüyor ama evganın servisi nasıl bilmem
    ama gigabyte servisi çok mızmız asusta feryat edersen anca ama

Asusu alan zaten satmak için alıyor dün çıkan kart bakıyorum
    2.elde sanki kar edecek marka diye anakartı bile olsa sıfırından çok 2. eli satılık neden diğer markalar msi gigabyte
    satılık pek yok çünkü sorunsuz herkes memnun.
  • Asus alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Evganın çekirdek ve bellek hızları fazla ama pny ve gigabyte da iyi gibi görünüyor ama evganın servisi nasıl bilmem
    ama gigabyte servisi çok mızmız asusta feryat edersen anca ama

Asusu alan zaten satmak için alıyor dün çıkan kart bakıyorum
    2.elde sanki kar edecek marka diye anakartı bile olsa sıfırından çok 2. eli satılık neden diğer markalar msi gigabyte
    satılık pek yok çünkü sorunsuz herkes memnun.

Gigabyte servisiyle bu yıl 2 deneyimim oldu, ikisinde de sorunsuz ve oldukça hızlı sonuçlandırdılar. 1 hafta - 10 gün içinde, sıfır kartlar elime ulaştı. (Endeks'e pazartesi sabahı teslim ederseniz, yeni kartın cuma günü kapınıza gelmesi bile mümkün olabilir.)
    Ki 2000 liralık kartlardı, sıradan bir parçaya göre daha çok kıllık çıkarmaları beklenebilirdi.

Çizgi veya Servicepoint falan olsa, başıma gelen durumlarda kesinlikle kıllık çıkarırlardı. Düşünmek bile istemiyorum, muhtemelen mahkemede sürünüyor olacaktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 9 Ağustos 2014; 5:26:48 >

• Datagatede iyide gigabyte servisiekran kartımı Vatan aracılığı 5-6 defa servise gidip gelmesiyle 9 ay falan olmuştu ve 4 kez seri numarası değişmişti kart hala aynıydı dedim artık bu kartı kullanamadan 2 yıl garantiden 1 yıl kaldı gittim artık psikolojim bozuldu sonunda Tüketici Hakem Heyetine tutanak yazdımda ondada parayı değil hediye çeki verdi Vatan denen 2 .eli sıfır diye satan kaç kişi var forumda yani giganın servisi iyi olabilirde önemli olan beni madur bırakmaları.Bu birkere olmadı kaç defa açılmış ürünlerle karşılaştım sıfır zotac ekran kartı çalışmadı yine beni suçlayarak servis git gel vs vs bıktım şimdi Vatan bana bedava ekran kartı verse almam milleti madur ediyorlar ve hala alışveriş yapanlar var söylüyoruz ama gidip alsınlar nasılsa mahkemeyede versen paranı vermiyor adamlar böyle bir tuaflıkları var

• Datagatede iyide gigabyte servisiekran kartımı Vatan aracılığı 5-6 defa servise gidip gelmesiyle 9 ay falan olmuştu ve 4 kez seri numarası değişmişti kart hala aynıydı dedim artık bu kartı kullanamadan 2 yıl garantiden 1 yıl kaldı gittim artık psikolojim bozuldu sonunda Tüketici Hakem Heyetine tutanak yazdımda ondada parayı değil hediye çeki verdi Vatan denen 2 .eli sıfır diye satan kaç kişi var forumda yani giganın servisi iyi olabilirde önemli olan beni madur bırakmaları.Bu birkere olmadı kaç defa açılmış ürünlerle karşılaştım sıfır zotac ekran kartı çalışmadı yine beni suçlayarak servis git gel vs vs bıktım şimdi Vatan bana bedava ekran kartı verse almam milleti madur ediyorlar ve hala alışveriş yapanlar var söylüyoruz ama gidip alsınlar nasılsa mahkemeyede versen paranı vermiyor adamlar böyle bir tuaflıkları var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.