merhaba arkadaşlar elimde bir adet evga gtx 960 4gb ssc ekran kartı var. ben bu ekran kartından bir tane daha alıp sli yapmak istiyorum .Sormak istediğim güç tüketiminde bariz bi artış olurmu mevcut ekran kartım oyunlarda 120w ila 180w arası güç tüketiyor galiba.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
tabi bir kartta 120w tuketiyorsa iki kartta 240w tuketim olur iki kart da tam calisir.
peki gtx 980 ile mukayese edersek güç tüketimi açısndan fark edermi.
peki gtx 980 ile mukayese edersek güç tüketimi açıısndan fark edermi... bir tane gtx 980 alma ihtimalim de var .tşkler
eder tabi 980 165w cekiyor ben 240w diyorum 960 sli'ya.
modelleri ozellestirebiliyorlar daha alttaki gaming olanlarina bak 180w yaziyor bu da referansa gore saat hizi yuksektir mesela ondan 165 degildir.CLASSIFIED modelinde ise 8+8 pin yani 300w guc cekebilir 8pin 150w verebilir.14+3 faz yani bu kart oc yapacak olanlar icin normal kullanici almaz zaten boyle model.
az once boyle yazmistim gitmemis simdi diyorsun ki o model olacak o zaman adamlarin yazdigi watt dogru 960 sli ile arasinda pek watt farki olmaz.
aynen hocam bence de pek fark olmaz hem 980 e göre daha hesaplı bir sistem olur .tşk edrim verdiğiniz bilgiler için..iyi forumlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme