Şimdi Ara

Gtx970 Satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba,

Elimde bulunan ve şuan hala kullanmakta olduğum GTX 970'imi satıyorum. GTX 1060 6GB Versiyonu ile takas+para ile takaslayabilirim. çünkü 1060'a geçmek istiyorum yada iyi bir teklif gelirse 1070'e diyebilirim. İstediğim fiyat SATILDI dir. Pazarlık sünnettir. Resimleri yarın gün içerisinde koyacağım. İstanbul içi elden tavsiyemdir. Diğer türlü önce ücret sonra kargo şeklindedir. Eğer gelip kartı elden alırsanız şişli civarına beklerim bi çayımı içersiniz :) Hatta ufak'tan gpu-z gibi testleri koyayım. sıcaklığını vs. ayrıca şuan asus tweak 2 programı ile o.c modunda kullanıkmaktadır. KUTUSU DURMAKTADIR. GARANTİSİ YOKTUR. aşağıda resimde görülen vidanın kafası kırılmıştır. gerisi içerdedir. macun sürdükten sonra sıkarken kırılmıştır. herhangi bir sıkıntı yaratmamaktadır. isteyene her türlü bencmark testi yapılır.

Resimler :

Kart:
    Gtx970 Satılmıştır.

Gtx970 Satılmıştır.

Gpu-Z

Gtx970 Satılmıştır.

Gtx970 Satılmıştır.

Gtx970 Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKoGF -- 13 Ekim 2020; 17:54:9 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı görünce okumadım bile konuyu. Kaç yaşında kart yarın öbür gün belki de arıza verecek belki de o kartın gpu'sunun altında ki lehim topları bile yavaş yavaş arıza vermeye yatkın olmaya başlamıştır. Alacak kişi tamamen şansını kullanarak alacak ama bu fiyata bu kart kesinlikle alınmaz.
  • 2.El 1060 6GB olanı zaten 900TL 1000TL bulunabiliyor.

Fiyatın çok olmuş eski bir kart için 500-600TL civari olmalı bence iyi satışlar.
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    Hocam bi yardımcı olsana bana 900 TL ye 1060 arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Hocam bi yardımcı olsana bana 900 TL ye 1060 arıyorum.
    araştırsan bulursun pazarlıkla alman münkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

2.El 1060 6GB olanı zaten 900TL 1000TL bulunabiliyor.

Fiyatın çok olmuş eski bir kart için 500-600TL civari olmalı bence iyi satışlar.
    Yıl bazında eski bir kart olmasına rağmen yeni nesile geçemeseniz bile yarı yolda bırakmayacak bir kart. HD7850'lerin bile piyasada hala 250 300 olup GTX 970'in 500 600 olması birazda ironidir hocam.

• letgo daki ilan sizin mi ?
  • Fiyatı görünce okumadım bile konuyu. Kaç yaşında kart yarın öbür gün belki de arıza verecek belki de o kartın gpu'sunun altında ki lehim topları bile yavaş yavaş arıza vermeye yatkın olmaya başlamıştır. Alacak kişi tamamen şansını kullanarak alacak ama bu fiyata bu kart kesinlikle alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fantastik fiyat 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKoGF

Yıl bazında eski bir kart olmasına rağmen yeni nesile geçemeseniz bile yarı yolda bırakmayacak bir kart. HD7850'lerin bile piyasada hala 250 300 olup GTX 970'in 500 600 olması birazda ironidir hocam.

Alıntıları Göster
    Ben son 2-3 ay boyunca ikinci el ekran kartı aradım , güncel fiyat bilgisi konusunda iddalıyım..
    Öncelikle HD7850 benim aradığım bir karttı. 350tl ye buldum , yetişemeden satıldı..HD7850 - 7870 leri 250-300 arasına bulan öpüp başına koysun. 7850'ler 350-550 arasında satılıyor.
    Sizin kartınıza gelince 700tl altına şuana kadar hiç görmedim. Temizlik durumuna göre satılan rakamalar 700-900tl arasıydı. Üst rakamlara satıldığını şahit olmadım.
    Yeni nesil oyunları low'da açabilecek her kart ederinin fazlasını yapıyor. Tabi bir kaç ay önce 500tl olan kart şuan 1000 tl leri görünce kullanılar da bu durumu garipsiyor.Ayrıca HD7850-70 , GTX750TI - GTX770 - GTX960 - GTX970 gibi kartlar ikinci el araba piyasası gibi değerlendi.
    Siz belki piyasa fiyatının bir- iki tık üzerinde fiyat belirlemişsiniz ama pazarlık payınızı da belirtmişsiniz..
    Umarım her iki tarafında mutlu olabileceği bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz :)

• Şu kartın edecegi maksimum taş çatlasın 700 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuranyi_199

Ben son 2-3 ay boyunca ikinci el ekran kartı aradım , güncel fiyat bilgisi konusunda iddalıyım..
    Öncelikle HD7850 benim aradığım bir karttı. 350tl ye buldum , yetişemeden satıldı..HD7850 - 7870 leri 250-300 arasına bulan öpüp başına koysun. 7850'ler 350-550 arasında satılıyor.
    Sizin kartınıza gelince 700tl altına şuana kadar hiç görmedim. Temizlik durumuna göre satılan rakamalar 700-900tl arasıydı. Üst rakamlara satıldığını şahit olmadım.
    Yeni nesil oyunları low'da açabilecek her kart ederinin fazlasını yapıyor. Tabi bir kaç ay önce 500tl olan kart şuan 1000 tl leri görünce kullanılar da bu durumu garipsiyor.Ayrıca HD7850-70 , GTX750TI - GTX770 - GTX960 - GTX970 gibi kartlar ikinci el araba piyasası gibi değerlendi.
    Siz belki piyasa fiyatının bir- iki tık üzerinde fiyat belirlemişsiniz ama pazarlık payınızı da belirtmişsiniz..
    Umarım her iki tarafında mutlu olabileceği bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam güzel yorumun için teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

2.El 1060 6GB olanı zaten 900TL 1000TL bulunabiliyor.

500-600'e bulursanız toplu alım yapabilirim bir pm uzağınızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKoGF

Eyvallah hocam güzel yorumun için teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Ürün satılmış , kafamızda deli sorular Kaça verdin hocam merakımızı giderelim
  • kuranyi_199 K kullanıcısına yanıt
    Geçen Cuma ben de Asus gtx970 sattım, 900'a.
  • 900 e verdim 500 600 e bulursanız bana pm atın bir daha alayım 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.