Şimdi Ara

-Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Forumdan alınma kartı satmaktayım.Kutu içeriği tamdır.Sorunsuzdur.İstanbul içi elden teslim önceliklidir.

Forumdan JeaLeusy arkadaşdan alınmıştır.Pazarlık düşünülebilir.Takas seçeneği mevcut değildir.

Fiyat:Satıldı -Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)

-Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)  -Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)

-Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)  -Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)

-Satılık Asus GTX 570 DirectCU II-(Satılmıştır)

qwertydevil. tarafından alınmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 20 Eylül 2014; 21:16:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İnsan bu tabloyu görünce şaşırıyor. Bir zamanlar herkesin almak istediği ama alamadığı o dehasa kartlardan birtanesi. Hayırlı satışlar dilerim hocam.
  • teşekkürler hocam.

• arkadaş gözü kapalı güvenebileceğiniz bir kişidir..gtx680 satışında dolandırıcı diyenlere cevap bile vermemiş ama 4*4 lük bir şekilde de ürünü kargolamıştır.. iyi satışlar doştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asker1695

arkadaş gözü kapalı güvenebileceğiniz bir kişidir..gtx680 satışında dolandırıcı diyenlere cevap bile vermemiş ama 4*4 lük bir şekilde de ürünü kargolamıştır.. iyi satışlar doştum..

çok teşekkürler hocam.arkadaşlada aramızdaki sorunu hallettik

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

arkadaş gözü kapalı güvenebileceğiniz bir kişidir..gtx680 satışında dolandırıcı diyenlere cevap bile vermemiş ama 4*4 lük bir şekilde de ürünü kargolamıştır.. iyi satışlar doştum..

siz mütevazilik yaparsınız diye ben yazayım.. satıştaki ekran kartını daha önce gtx 680 satışı için anlaşıp engel çıkınca vazgeçtiği kişiden özür mahiyetinde 350 tl ye alıp üzerine 350 tl de ekran kartı alabilmesi için arkadaşa verebilen bir arkadaştır..bu olayın benimle alakası olmasa da duymak dahi mutlu etti..böyle insanlar da varmış beee!! demekten kendimi alamadım.. tekrar iyi satışlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

siz mütevazilik yaparsınız diye ben yazayım.. satıştaki ekran kartını daha önce gtx 680 satışı için anlaşıp engel çıkınca vazgeçtiği kişiden özür mahiyetinde 350 tl ye alıp üzerine 350 tl de ekran kartı alabilmesi için arkadaşa verebilen bir arkadaştır..bu olayın benimle alakası olmasa da duymak dahi mutlu etti..böyle insanlar da varmış beee!! demekten kendimi alamadım.. tekrar iyi satışlar

çok çok teşekkür ediyorum.birilerini mutlu ettiysem ne mutlu bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asker1695 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın iyi niyetli olduğu aşikar ama bunun telafisi üstüne bi 350 tl verilerek olmamalıydı. Diğer arkadaşın bu parayı kabul etmemesi gerekirdi... Ben bu şekilde düşünüyorum... Aralarında belki alışverişlerinde daha önceden sorun olmuş olabilir arasında zarar karşılanabilir ama, bence böylesine büyük bir iyi niyet kabul edilemezdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByZeK

Arkadaşın iyi niyetli olduğu aşikar ama bunun telafisi üstüne bi 350 tl verilerek olmamalıydı. Diğer arkadaşın bu parayı kabul etmemesi gerekirdi... Ben bu şekilde düşünüyorum... Aralarında belki alışverişlerinde daha önceden sorun olmuş olabilir arasında zarar karşılanabilir ama, bence böylesine büyük bir iyi niyet kabul edilemezdi...

yardımcı olmak her zaman iyidir olmamalıydı dememek lazım bence..dediğiniz gibi sorun olduysa telafi edilmeli kısmı doğru ama üzerine güzellikte daha ileri gidilmesine karşı çıkmamalıyız bence.. günümüzde verebilmek öyle zor ki.. gönlü zengin arkadaşların varlığı insanı mutlu ediyor.. üstelik kendisine iftira atılmışken.. bu olayda aklıma gelen hadise şöyle..

quote:

Birgün ashab Peygamberimiz (s.a.v)'den Hz. Ali'yi niçin çok sevdiğini sordu. Hz Peygamber o anda mecliste bulunmayan Hz. Ali'yi çağırmaya adam gönderdi ve orada bulananlara sordu:

- Birisine iyilik etseniz, o da size kötülük etse ne yapardınız? Cevap verdiler:

- Yine iyilik ederiz.

- Yine kötülük yapsa?

- Biz yine iyilik ederiz?

- Yine kötülük yapsa?

Ashab cevab vermedi, başlarını öne eğdiler. Bunun anlamı kötülüğe kötülükle mukabele etmesek bile iyilik yapmaya devam etmeyiz, demekti.

Bu sırada Hz. Ali o meclise geldi. Rasulullah Hz. Ali'ye sordu:

- Ya Ali, iyilik ettiğin biri sana kötülük etse ne yapardın?

- Yine iyilik ederdim.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine iyilik yapardım.

Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi. Ashab,

- Ya Rasulallah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dediler

Satıcı arkadaştan ilanın kirlettiysem özür diliyorum.. isterse mesajlarımı da silebilirim.. Arkadaştan Allah razı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker1695 -- 31 Temmuz 2013; 12:37:55 >

• quote:

quote:

yardımcı olmak her zaman iyidir olmamalıydı dememek lazım bence..dediğiniz gibi sorun olduysa telafi edilmeli kısmı doğru ama üzerine güzellikte daha ileri gidilmesine karşı çıkmamalıyız bence.. günümüzde verebilmek öyle zor ki.. gönlü zengin arkadaşların varlığı insanı mutlu ediyor.. üstelik kendisine iftira atılmışken.. bu olayda aklıma gelen hadise şöyle..

quote:

Birgün ashab Peygamberimiz (s.a.v)'den Hz. Ali'yi niçin çok sevdiğini sordu. Hz Peygamber o anda mecliste bulunmayan Hz. Ali'yi çağırmaya adam gönderdi ve orada bulananlara sordu:

- Birisine iyilik etseniz, o da size kötülük etse ne yapardınız? Cevap verdiler:

- Yine iyilik ederiz.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine kötülük yapsa?

Ashab cevab vermedi, başlarını öne eğdiler. Bunun anlamı kötülüğe kötülükle mukabele etmesek bile iyilik yapmaya devam etmeyiz, demekti.

- Yine iyilik ederdim.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine iyilik yapardım.

Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi. Ashab,

Satıcı arkadaştan ilanın kirlettiysem özür diliyorum.. isterse mesajlarımı da silebilirim.. Arkadaştan Allah razı olsun..

Yaklaşık altı yıldır forumdayım, sorunlu alışveriş kısmınıda iyi takip ederdim ama böylesine takdire şayan bir davranış hakikaten görmedim forumda. Helal olsun gerçekten. Karşı taraf ücreti alır almaz orası ayrı ama bunu teklif dahi edebilmek bile büyük mesele.

@asker1965 , hocam durumu çok güzel bir örnekle açıklamışsınız. Örneğin hakkını da vermek lazım.

• Bu fiyata satılmaması çok ilginç hocam.Hayırlı satışlar.
  • Hayirli satislar takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satışa devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Bu fiyata satılmaması çok ilginç hocam.Hayırlı satışlar.

neden o kadar ilginç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: piramit17

quote:

quote:

quote:

- Yine iyilik ederiz.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine kötülük yapsa?

- Yine iyilik ederdim.

- Yine kötülük yapsa?

- Yine iyilik yapardım.

Yaklaşık altı yıldır forumdayım, sorunlu alışveriş kısmınıda iyi takip ederdim ama böylesine takdire şayan bir davranış hakikaten görmedim forumda. Helal olsun gerçekten. Karşı taraf ücreti alır almaz orası ayrı ama bunu teklif dahi edebilmek bile büyük mesele.

@asker1965 , hocam durumu çok güzel bir örnekle açıklamışsınız. Örneğin hakkını da vermek lazım.

Hakikaketten takdire şayan bir davranış helal olsun. Aynı şekil @asker1965 , çok güzel örnekeleme olmuş. İlanı kirletmek istemem kusura bakmayın ama yazmadan edemedim.Helal olsun gerçekten.İnşallah gönlüne göre de müşteri bulursun hocam. Hayırlı işler.

• hocam vatanda taksitli olarak sıfır 3 yıl garantili asus 650ti boost satılıyor 400liraya..sizin fiyatınıza nakit olarak garantisiz eski seri güç tüketimi yüksek vs. kart alacak birisi çıkarmı merak ediyorum bu kartların edeceği fiyatlar artık 275 bilemedin 300 liradır mal sizin tabi

performans farkı 650ti boost gtx570
    http://www.anandtech.com/bench/product/782?vs=831

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A4F57CBB -- 10 Ağustos 2013; 19:34:16 >
  • arkadaş pazarlık yok dememiş zaten.
    iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

arkadaş pazarlık yok dememiş zaten.
    iyi satışlar

ne kadar pazarlık olacak 75liramı? 50liramı? arkadaşlar bu kartların fiyatlarını savunmak için yazmayın yanlış anlaşılıyosunuz.
  • kartın rakibi gtx660 zaten 650ti değil.bu kart sizde olsa 275 e verecek misiniz acaba?6850 lere 200tl 5870 lere 250 tl isteyenlere laf eden yok.en az 300tl ederi var bu kartın asus direct cu 2 den bahsediyoruz.
  • özel mesajlara neden cevap verilmiyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.