Merhaba arkadaşlar türklerede sık rastlayabileceğimiz bu konsollara exclusive ( şuanlık 29 ağustosda steame çıkıyor ) oyunda 30 dan fazla karakter olan (31 LOL) oyunu tanıtıcam pek foruma haberi açılmamışhttp://www.youtube.com/watch?v=nma3SjF0-HY oyunda aynı çoğu dota oyununda olduğu gibi striker defender enchanter warrior tactian vardır bildiğimiz lotr karakterleri vardır tabi extra olarak karakter yapılmış filmde görmediğimiz örnek berg gibi dev bir troll elinde olan barilleri rakibine fırlatıyor üstelik ultimate skillsi insanı çıldırtabiliyor 4 skills vardır 3 normal 1 ultimate aynı loldeki gibi skills geliştirme mantığı vardır tuş kombinasyonu kesinlikle pc'den rahattır inanın ilk oynayışınızda bunu farkedersiniz oyunda aynı loldeki gibi kuleler vardır scoreboards sistemide onun gibidir ormanda duran yaratıklardan xp kasabilirsiniz ormancılık denilen zart zurtla işte bende yeni başladım bugün aldım :( oyunun fiyatı ps storeda 34.49 dur bence her kuruşuna değer serverlarda fena değil maximum 2 dk da 5v5 buluyorsunuz botlarda oynayabiliyorsunuz tek koridor aram sistemi vardır biraz karakterlerden bahsedelim
GOLLUM : Stikerdır bizim filmde bildiğimiz aniden saldıran ama kısa ve öz saldıran karakterdir ( sen ne diyon ) savunması inanılmaz düşük hatta sauron 2 skills + ultimate atınca ölür ama saldırı gücü etkileyici bir hasarı var az önce örnek verdiğim sauronu savunmasızken yakalarsa 2 skills + ultimatede düşürebilir
GANDALF : Peder encthander olur kendisi askerleri skilleriyle delirtebilir ultimate skillsi cok kuvveti bir hasar verir savunmasıda fena değil
BİLBO BAGGİNS : Strikerdır hobbit filminden hatırlarız büyüleri oldukca iyidir ama cok savunmasızdır
NORİ : Tacticondır tam bir kule düşmanıdır cok iyi skills taktikleri ile rakipleri delirtir üstelik gimlinin oğludur
LEGOLAS: Strikerdır tabi biraz şaşırdım cok güçsüz tasarlamışlar legolası ama cok güclü bir hasar verir yetenekleri cok kuvvetlidir
birkaç karakterden bahsettim bilindik karakterlerden bunun dışından cok sağlam karakterler var neyse arkadaşlar oyun cok sağlam maçlar genelde 50-60 dk sürüyo oyunu tavsiye ederim bu arada ilk yazım kusura bakmayın
Menzil çok dar oyunda. Legolas ile adamın dibine gireceksin vurmak için. Bide çok bekletiyor ama baya zevkli.
aynen zorlanıyosun striker olunca özellikle legolas wulfrun gibi uzak dövüşcüler için zor oluyo sauronun dibine girince canın yarılanıyo zaten
up up up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme