Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çizgi roman okuru olarak Marvel bence yanlış yapıyor iyice mizaha kaymaya başladı Avengers'ı da bu yüzden sevememiştim.
  • GUARDIANS OF THE GALAXY Filminin
    Başrolü Belli Oldu: Chris Pratt

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

Marvel’ın Guardians of the Galaxy filminde Star-Lord karakterini kimin canlandıracağına dair yapılan sayısız tahmin ve çıkan söylentilerden sonra, sonunda başrol arayışı sona erdi. Seçilen oyuncu ismi tahmin listelerinde geçmeyen biri: Chris Pratt. Pratt filmde yetenek arttırıcı bir zırh giyen ve fiziksel olarak bağlantılı olduğu bir gemiyi kumanda eden, insan bir anne ile uzaylı bir babaya sahip olan uzman stratejist ve dövüş ustası Peter Quill’i yani Star-Lord’u canlandıracak.Filmde tuhaf ve ilginç karakterler olacağı için, Quill’in rolü oldukça önemli. Çünkü izleyiciyi tanımadıkları Guardians dünyasıyla tanıştıracak olan karakter de o olacak.

Bu rol için konuşulan ve uygun bulunan birçok isim vardı. John Krasinski, Zachary Levi bu isimlerden birkaçı. Açıklamalara göre, Marvel Joel Edgerton, Jack Huston, Lee Pace ve Eddie Redmayne ile de deneme çekimleri yapmış ancak role en uygun bulunan isim Chris Pratt olmuş. Mizahi tarafını NBC’de yayınlanan Parks and Recreation’da, drama konusundaki yeteneğini ise Moneyball ve Zero Dark Thirty’de gördük.

Role uygun olduğu düşünülen oyuncuların listesine bakarsak ve Pratt’i göz önüne getirirsek, senarist/yönetmen James Gunn’ın Guardians of the Galaxy filmine büyük ölçüde mizah ekleyeceğini düşünüyoruz. Daha önce de, Marvel’ın filmdeki karakterlerden bazılarının seslendirmesi için Jim Carrey ve Adam Sandler’ı düşündüğü açıklanmıştı. Gunn’ın ortaya nasıl bir film çıkaracağını çok merak ediyorum.

Star-Lord rolünü kimin canlandıracağı belli olduğuna göre, Gunn ve Marvel artık diğer oyuncuları seçmeye başlayabilirler. Daha Yok Edici Drax, dev ağaç Groot, Roket Rakun ve Gamora karakterlerini kimin canlandıracağına karar vermeleri gerekiyor. Hikayede kötü kahraman Thanos’un olacağı da söyleniyor. Çekimler bu senenin sonlarına doğru başlayacak ve eminim o tarihe kadar filme dair daha birçok haber çıkacaktır.

Guardians of the Galaxy 3D formatında 1 Ağustos 2014’te vizyona girecek.

•  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

Marvel sonunda Guardians of the Galaxy filmi için kadın başrol oyuncusunu buldu. Uzayda geçen çizgi roman uyarlamasının oyuncu seçimleri süreci Şubat’ta Chris Pratt’in Star-Lord rolünde yani başrolde olacağını öğrendiğimizden beri sessizliğe gömülmüştü. James Gunn’ın yönettiği filmde Yok edici Drax rolü için Jason Momoa ve David Bautista arasında görüşme savaşları yaşandığı söylentileri çıksa da, sonunda rolü alan Bautista oldu. Guardians ekibinin geriye kalan üç üyesi Gamora, konuşan rakun Rocket Raccoon ve dev ağaç Groot idi.
    Bu bekleyiş bugün sona erdi. Çünkü Gamora rolünü Star Trek Into Darkness oyuncularından Zoe Saldana’nın üstleneceği açıklandı.

Zoe Saldana’nın canlandıracağı karakter Gamora usta bir suikastçi. Cilt rengi yeşil olan bu karakter Badoon olarak bilinen bir ırk tarafından sonu getirilmiş bir türün son temsilcisi. Daha da ilginç olan ise, bu karakterin daha sonra karşısına geçeceği süper kötü Thanos tarafından eğitilmesi ve yetiştirilmesi. Thanos The Avengers’ın sonunda görünmüştü ve The Avengers 2 filminin esas kötü karakteri olacağı söyleniyor. Gunn’ın yöneteceği Guardians of the Galaxy’nin Avengers 2’nin girişi niteliğinde olacağını düşünürsel, Thanos bu filmin de önemli bir kısmını kaplayacak gibi görünüyor.

Filmle ilgili çıkan söylentilerden bir diğeri ise, Guardians’ta çizgi roman karakterlerinden Basil Sandhurst’ün de yer alacağı. Karakter Thanos’un en güvenilir yardımcısı ve bu nedenle Guardians’ta da yer alacağına inanılıyor. Oldukça kabiliyetli bir kimyager ve makine mühendisi olan bu karakter zihin kontrolünde ustalaşmıştır, ayrıca bir dış iskelete sahiptir. Guardians’ta nasıl bir rol alacağı belirtilmese de, Thanos’tan daha ön planda olursa şaşırmam.

Saldana Star Trek Into Darkness’ta Uhura rolünde olacak. Aynı zamanda James Cameron’ın yönettiği Avatar devam filmlerinde de rol alacak. Ünlü oyuncu bu büyük yapımlara rağmen, küçük ölçekli filmlere de zaman bulabiliyor: Crazy Heart yönetmeni Scott Cooper’ın Out of Furnace isimli filminde Christian Bale ile rol alıyor.

Guardians of the Galaxy çekimleri Haziran ayında İngiltere’de başlayacak. Filmin 1 Ağustos 2014’te vizyona girmesi bekleniyor.

• Bu filme isinamadim gidin Avengers 2 ile ugrasin birakin bu projeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walking Dead'den Merle, süper güce sahip olmayan bir nevi mistik avcı GotG üyesi, Yondu rolüyle Guardians of the Galaxy kadrosunda.

• Bu hafta Comic-Con'da filmden resimler yayınlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bu hafta Comic-Con'da filmden resimler yayınlanmış.

ikinci resim fan art gibi.

• Guzel olur umarim, imx 3d olursa da tadindan yinmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim thanosun burada ne işi var :) Farklı bir serimi bu avengersle bir bağlantısı yok sanırım yoksa 2 farklı film neden yapsınlar iyice çorba oldu ortalık.. Zaten avengers 2 de thanos olmayacakmış bu filmden kaynaklımı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Thanos'un avengers 2de geleceğini düşünüyordum ki çok güçlü olduğundan hala öyle düşünüyorum. Haber güzel ama captain america thanosa karşı ne yapabilirki. Hulk hariç avengers üyelerinin hepsini teketekte alabilecek bi karakterki hulktanda emin değilim.

Hulk u mu Thanos a rakip goruyosunz

Thanos dunyaya gelirse onu durduracak tek kisi Galactus tur

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Avengers konusunda yazmıştım evrenle ilgili olan bir filmin geleceği beliydi Thor filminde bir sahnede Adam Warlock'un gözü diye anılan göz gözüküyor bu göz Thanos'u durduran tek şey.Biz hep Avengers filmi için ipucu ararken adamların bunları bile zamanında düşünüp filmlerine koyması gerçekten Marvel filmlerine bu yüzden bile saygı duyuyorum.

Ne ise yariyo bu goz?

• Sırf Thanos için internetten izlerim o kadar bu film fikri tamamen çöp 3 tane amele 1 rakun 1 tanede ağaç ama Drax the Destroyer a kesinlikle lafım yok zaten onu Batista oynayacak. Marvel ın böle hamle yapmasına sevindim anca Thor un saçma sapan gözü ve o hıyar Hulk Thanos u yenecekmiş breeeh
  • nie ön yargılı yorum yapıyonuzki flim çıksın ondan sonra asıl yorumlar havada uçaşmalı bence
  • Benim fazla bir beklentim yok bu film için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

nie ön yargılı yorum yapıyonuzki flim çıksın ondan sonra asıl yorumlar havada uçaşmalı bence

Marvel bu ondandir

• Şahsen bu galaksinin koruyucuları serisini felan beğenmiyorum çok çocuksu kaçıyor bana onun yerine Fantastic Four serisini tekrardan uyarlıyıp çekseler daha iyi olur düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Şahsen bu galaksinin koruyucuları serisini felan beğenmiyorum çok çocuksu kaçıyor bana onun yerine Fantastic Four serisini tekrardan uyarlıyıp çekseler daha iyi olur düşüncesindeyim

2015 yılında, Fantastic Four yeniden uyarlanmış şekilde vizyona girecek.
  • İnş hacı merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon Targaryen -- 13 Ağustos 2013; 21:26:14 >
  • Silinmeden izleyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.