Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Silinmeden izleyin

Fena değil beğendim. Ama sanırım hala çekimler devam ediyordur diye düşünüyorum şu yarım hali bile güzel gözüktü gözüme.

• Thor 2'nin sonunda filmden bir kare var 6 tane güç elması gibi bir şeyt var.Tessaratct biri bunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Thor 2'nin sonunda filmden bir kare var 6 tane güç elması gibi bir şeyt var.Tessaratct biri bunlardan

İnfinity gauntlets o. Bu filmde olmasin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz.
  • Bu filme Thanos'un geleceğine hala inananlar var mı merak ediyorum. Belki şöyle olabilir; Starlord Thanos'un gemisini basar. Thanos'u 31672893 kızla basar ve Starlord aslında Thanos'un bir aktör olduğu asıl düşmanın sol ayagindaki çizme olduğunu anlar falan senaryo bu şekilde olur Bence bu hikayede savaş sadece tek bir Gem için verilecek. Ama doğru belki Tesseract bir Gem olabilir. Bu ihtimali bende düşünmüştüm. Bu film bence kimsenin beklemediği anda çıkan ve herkesin beğenisini alan filmlerden biri olacak. Tıpkı ilk İron Man gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

Bu filme Thanos'un geleceğine hala inananlar var mı merak ediyorum. Belki şöyle olabilir; Starlord Thanos'un gemisini basar. Thanos'u 31672893 kızla basar ve Starlord aslında Thanos'un bir aktör olduğu asıl düşmanın sol ayagindaki çizme olduğunu anlar falan senaryo bu şekilde olur Bence bu hikayede savaş sadece tek bir Gem için verilecek. Ama doğru belki Tesseract bir Gem olabilir. Bu ihtimali bende düşünmüştüm. Bu film bence kimsenin beklemediği anda çıkan ve herkesin beğenisini alan filmlerden biri olacak. Tıpkı ilk İron Man gibi

Tesseract a gem diyolarmis zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: turin---thesamet

Bu filme Thanos'un geleceğine hala inananlar var mı merak ediyorum. Belki şöyle olabilir; Starlord Thanos'un gemisini basar. Thanos'u 31672893 kızla basar ve Starlord aslında Thanos'un bir aktör olduğu asıl düşmanın sol ayagindaki çizme olduğunu anlar falan senaryo bu şekilde olur Bence bu hikayede savaş sadece tek bir Gem için verilecek. Ama doğru belki Tesseract bir Gem olabilir. Bu ihtimali bende düşünmüştüm. Bu film bence kimsenin beklemediği anda çıkan ve herkesin beğenisini alan filmlerden biri olacak. Tıpkı ilk İron Man gibi

Tesseract a gem diyolarmis zaten

This is Marvel...

• Merhaba Arkadaşlar,

Bugün akşam ( 14/11/2013 - saat 22:45 ) http://www.nbc.com/the-tonight-show/ jay leno show' da bu adamın "http://www.imdb.com/title/tt2387559/ " Delivery man 2013 tanıtımı vardı. Başlıkta adı geçen film de rol aldığını anlattı. " Chris Pratt " miş ismi ve ilk halleri ile ( Baba olmuş yakın zamanda sanırım 6 - 8 aylık bebeği var ) son halleri FİLM için çok farklı olmuş :)) vücut yapmış !!!

Konuyu şimdi görüp , aynı akşam ( çok değişik ve eğlenceli bir tip ) izlemek garip geldi .. paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 14 Kasım 2013; 22:50:31 >

• Bu filmin sonunda Avengers 3 ile alakalı credits olmazsa kendimi bir hafta banlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı:

Concept-Art
     Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

Hocam şu öndekiler isimleri sayılan Adam Warlock,Drax The Destroyer falan mı oluyor? Arkadakilerde kötüler? Küçük bilgi alırsak? Nasılsın bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı:

Concept-Art

Hocam şu öndekiler isimleri sayılan Adam Warlock,Drax The Destroyer falan mı oluyor? Arkadakilerde kötüler? Küçük bilgi alırsak? Nasılsın bu arada?

Adam warlock yok burada hocam. Guardians of the Galaxy nin uyeleri bu arkadaslar.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72830403&p=1

surdan isimlerine bakabilirsiniz. Drax the destroyer evet burada. Arkadaki odun da Groot

Allah a sukur iyiyim hocam siz nasilsiniz? Uzun suredir konusmamistik. Neler oldu o arada niye konusamadik oyle

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Concept-Art

Adam warlock yok burada hocam. Guardians of the Galaxy nin uyeleri bu arkadaslar.

surdan isimlerine bakabilirsiniz. Drax the destroyer evet burada. Arkadaki odun da Groot

Allah a sukur iyiyim hocam siz nasilsiniz? Uzun suredir konusmamistik. Neler oldu o arada niye konusamadik oyle

Baktım hepsine tek tek.Tipler birşeye benzemiyor.Birde rakunumuz varmış Ama gidilir yani.Kurguya,aksiyona vs. bağlı Bende iyiyim.Herşey 2 yıl önce antremanda boynumu zedelememle başladı Boyun ağrıları hocam.Pcyide garantiye verdik.17. gün oldu.Onu bekliyoruz.Dandik pcden ara sıra giriyorum.Günde yarım saat en fazla.Asıl amaç boynumu dinlendirmek ama geçmiyor maalesef 2. kez gidicem doktora.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Concept-Art

Baktım hepsine tek tek.Tipler birşeye benzemiyor.Birde rakunumuz varmış Ama gidilir yani.Kurguya,aksiyona vs. bağlı Bende iyiyim.Herşey 2 yıl önce antremanda boynumu zedelememle başladı Boyun ağrıları hocam.Pcyide garantiye verdik.17. gün oldu.Onu bekliyoruz.Dandik pcden ara sıra giriyorum.Günde yarım saat en fazla.Asıl amaç boynumu dinlendirmek ama geçmiyor maalesef 2. kez gidicem doktora.

Galaxy nin gardiyanları bunlar

Geçmiş olsun hocam. Kendinize dikkat edin. Doktordan geldikten sonra da bizi bilgilendirmeyi unutmayın

•  Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Rakun ve sağındaki 2 'li çok iyi.Rakunun solundaki 2'li kötü olmuş

• Guardians Of The Galaxy (trailer #1) 02/10/2014 2:23 Walt Disney Studios

Fragman yakında yayınlanacak.
  • Fragman salı günü yayınlanacakmış.
  • Fragmanın yayınlanma zamanı yaklaşmışken yeni fotoğraflar da geldi. Özellikle rakunu çok merak ediyorum. Baya popüler olma potansiyeli var gibi duruyor

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 18 Şubat 2014; 10:54:00 >

• Kaçta yayınlanacak Fragman acaba, çok merak ediyorum
  • Fragmanı heycanla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.