Bildirim
Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Thor 2'nin sonunda filmden bir kare var 6 tane güç elması gibi bir şeyt var.Tessaratct biri bunlardan -
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
Thor 2'nin sonunda filmden bir kare var 6 tane güç elması gibi bir şeyt var.Tessaratct biri bunlardan
İnfinity gauntlets o. Bu filmde olmasin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz. -
Bu filme Thanos'un geleceğine hala inananlar var mı merak ediyorum. Belki şöyle olabilir; Starlord Thanos'un gemisini basar. Thanos'u 31672893 kızla basar ve Starlord aslında Thanos'un bir aktör olduğu asıl düşmanın sol ayagindaki çizme olduğunu anlar falan senaryo bu şekilde olur Bence bu hikayede savaş sadece tek bir Gem için verilecek. Ama doğru belki Tesseract bir Gem olabilir. Bu ihtimali bende düşünmüştüm. Bu film bence kimsenin beklemediği anda çıkan ve herkesin beğenisini alan filmlerden biri olacak. Tıpkı ilk İron Man gibi
quote:
Orijinalden alıntı: turin---thesamet
Bu filme Thanos'un geleceğine hala inananlar var mı merak ediyorum. Belki şöyle olabilir; Starlord Thanos'un gemisini basar. Thanos'u 31672893 kızla basar ve Starlord aslında Thanos'un bir aktör olduğu asıl düşmanın sol ayagindaki çizme olduğunu anlar falan senaryo bu şekilde olur Bence bu hikayede savaş sadece tek bir Gem için verilecek. Ama doğru belki Tesseract bir Gem olabilir. Bu ihtimali bende düşünmüştüm. Bu film bence kimsenin beklemediği anda çıkan ve herkesin beğenisini alan filmlerden biri olacak. Tıpkı ilk İron Man gibi
Tesseract a gem diyolarmis zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik
quote:
Orijinalden alıntı: turin---thesamet
Tesseract a gem diyolarmis zaten
This is Marvel...
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün akşam ( 14/11/2013 - saat 22:45 ) http://www.nbc.com/the-tonight-show/ jay leno show' da bu adamın "http://www.imdb.com/title/tt2387559/ " Delivery man 2013 tanıtımı vardı. Başlıkta adı geçen film de rol aldığını anlattı. " Chris Pratt " miş ismi ve ilk halleri ile ( Baba olmuş yakın zamanda sanırım 6 - 8 aylık bebeği var ) son halleri FİLM için çok farklı olmuş :)) vücut yapmış !!!
Konuyu şimdi görüp , aynı akşam ( çok değişik ve eğlenceli bir tip ) izlemek garip geldi .. paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 14 Kasım 2013; 22:50:31 >
-
Bu filmin sonunda Avengers 3 ile alakalı credits olmazsa kendimi bir hafta banlatırım.
quote:
Orijinalden alıntı:
Concept-Art
Hocam şu öndekiler isimleri sayılan Adam Warlock,Drax The Destroyer falan mı oluyor? Arkadakilerde kötüler? Küçük bilgi alırsak? Nasılsın bu arada?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Batman Beyond
quote:
Orijinalden alıntı:
Concept-Art
Hocam şu öndekiler isimleri sayılan Adam Warlock,Drax The Destroyer falan mı oluyor? Arkadakilerde kötüler? Küçük bilgi alırsak? Nasılsın bu arada?
Adam warlock yok burada hocam. Guardians of the Galaxy nin uyeleri bu arkadaslar.
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72830403&p=1
surdan isimlerine bakabilirsiniz. Drax the destroyer evet burada. Arkadaki odun da Groot
Allah a sukur iyiyim hocam siz nasilsiniz? Uzun suredir konusmamistik. Neler oldu o arada niye konusamadik oyle
-
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı:
Concept-Art
Adam warlock yok burada hocam. Guardians of the Galaxy nin uyeleri bu arkadaslar.
surdan isimlerine bakabilirsiniz. Drax the destroyer evet burada. Arkadaki odun da Groot
Allah a sukur iyiyim hocam siz nasilsiniz? Uzun suredir konusmamistik. Neler oldu o arada niye konusamadik oyle
Baktım hepsine tek tek.Tipler birşeye benzemiyor.Birde rakunumuz varmış Ama gidilir yani.Kurguya,aksiyona vs. bağlı Bende iyiyim.Herşey 2 yıl önce antremanda boynumu zedelememle başladı Boyun ağrıları hocam.Pcyide garantiye verdik.17. gün oldu.Onu bekliyoruz.Dandik pcden ara sıra giriyorum.Günde yarım saat en fazla.Asıl amaç boynumu dinlendirmek ama geçmiyor maalesef 2. kez gidicem doktora.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı:
Concept-Art
Baktım hepsine tek tek.Tipler birşeye benzemiyor.Birde rakunumuz varmış Ama gidilir yani.Kurguya,aksiyona vs. bağlı Bende iyiyim.Herşey 2 yıl önce antremanda boynumu zedelememle başladı Boyun ağrıları hocam.Pcyide garantiye verdik.17. gün oldu.Onu bekliyoruz.Dandik pcden ara sıra giriyorum.Günde yarım saat en fazla.Asıl amaç boynumu dinlendirmek ama geçmiyor maalesef 2. kez gidicem doktora.
Galaxy nin gardiyanları bunlar
Geçmiş olsun hocam. Kendinize dikkat edin. Doktordan geldikten sonra da bizi bilgilendirmeyi unutmayın
-
-
-
Guardians Of The Galaxy (trailer #1) 02/10/2014 2:23 Walt Disney Studios
Fragman yakında yayınlanacak. -
Fragman salı günü yayınlanacakmış. -
-
Kaçta yayınlanacak Fragman acaba, çok merak ediyorum -
Fragmanı heycanla bekliyoruz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X