Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izledim sardı film ya öyle kötü deiğildi ama marvelada pek yakısmadı
  • R6 720p var ama kalitesinden çok şüpheliyim.
  • Bir çok olumlu yorumdan sonra büyük beklentiyle seyrettim ama beğenmedim. Akılda kalıcı bir sahne yoktu. Rakun ve ağaç adam hariç karakterleri beğenmedim. Fakat bu ikisini diğer marvel filmlerine koysalar çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bir çok olumlu yorumdan sonra büyük beklentiyle seyrettim ama beğenmedim. Akılda kalıcı bir sahne yoktu. Rakun ve ağaç adam hariç karakterleri beğenmedim. Fakat bu ikisini diğer marvel filmlerine koysalar çok güzel olur.

Celestial i de gormedim demeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden çok iyi 9/10 alır mihaz desen 10/10 rockete gülmekden izleyemedim geri aldım izledim ama avangersların flimde gözükmemesi biraz abest kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

cidden çok iyi 9/10 alır mihaz desen 10/10 rockete gülmekden izleyemedim geri aldım izledim ama avangersların flimde gözükmemesi biraz abest kaçmış

Guardians of the galaxy ile avengers in tam olarak bir baglanrisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 31 Ekim 2014; 7:34:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dün izledim ve gerçekten muhteşem olmuş.

- Star Lord
    - Finally

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

cidden çok iyi 9/10 alır mihaz desen 10/10 rockete gülmekden izleyemedim geri aldım izledim ama avangersların flimde gözükmemesi biraz abest kaçmış

Guardians of the galaxy ile avengers in tam olarak bir baglanrisi yok

bağlantıları yok ama elbet biyerde birleşecekler
  • bluray bekliyorum sinemada izleyemedik umarım yakında çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bluray bekliyorum sinemada izleyemedik umarım yakında çıkar

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bluray bekliyorum sinemada izleyemedik umarım yakında çıkar

Ben de blu bekliyorum. Ama kisa zamanda cikmaz buyuk ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir çekimde izleyemedim ama genede eğlenceli bir filmdi. Avengers filmindeki süper kahramanları çocukluğumdan beridir bilirim Guardians of th galaxy ekibini yeni duydum ama genede çabucak kendilerini ısındırdılar.
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    arada farklı karakterler iyidir. biraz bekletilmesi iyi oldu. lotr veya hobbit serisi değil ki dizi gibi hemen gelsin. bence uygun bir aralık.
  • Dvd ripler düşmüş şimdi seyrettim film 2 saat boyunca durduraksız bir aksiyon filmi olmuş bu yüzden bazılarını yorar bu film,ama ben gayet başarılı buldum aksiyon sahneleri gerçekten iyi olmuş superman man of steeldan daha iyi bir film diyebilirim rahatlıkla o da full aksiyondu ama bu daha iyisi olmuş.
  • Blursy bekleniyor bu yıl izlediğim en keyifli filmdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 12 Kasım 2014; 19:06:52 >
  • DVDRip izlenmez bu film, en azından hd Webrip bekliyorum ben.
  • Sinemaya gidemedim bu filme, bluray ne zaman gelecek acaba ? Filmi çok merak ediyorum.
  • 2 hafta içinde geliyor digital HD ama 9 aralıkta Bluray çıkıyor çok az kaldı lütfen sinema çekim izlemeyin hiç bir zevk alamazsınız benden
    söylemesi sinemada izleyen biri olarak HD olarak izlemezseniz kalite farkını anlayamazsınız zevkini falan bilen çok iyi bilir:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzulWall

2 hafta içinde geliyor digital HD ama 9 aralıkta Bluray çıkıyor çok az kaldı lütfen sinema çekim izlemeyin hiç bir zevk alamazsınız benden
    söylemesi sinemada izleyen biri olarak HD olarak izlemezseniz kalite farkını anlayamazsınız zevkini falan bilen çok iyi bilir:D

ben bluray bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

DVDRip izlenmez bu film, en azından hd Webrip bekliyorum ben.

Aynen ben DVDrip izlemek gibi bir hata yaptım. Epey görsel efekt mevcut kesinlikle 1080p izlemek şart.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.