Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

Dugun Dernek tartismasina donustu bu. Bir taraf komik. Bir taraf degil diyor. Zevk isi iste.

kardeş düğün dernekteki saçma esprilere gülen kitleyle buna gülen kitle aynı zaten. adamlar bi şey yapmış. sinemaya konduğuna göre komik olmalı mantığı bitmez bu diyarda. komik değildi bana göre. ÇR si ile alakası yoktu esprilerin. buna gülen kitle de ÇR sini bilmeyen kitle zaten. rezil etmişler güzelim gardiyanları. piyasa malı yapmışlar iyice.

Bence guzel filmdi. 2.sini 4 gozle bekliyorum :)

kötü filmdi demiyorum kardeşim. güzel film. o kadar bütçeyi de çöpe atmamak lazım. filmin gidişatı da iyi ama espriler çok abartılmış. gitmeden önce hayatım boyunca bu kadar komik bi filme denk gelmedim demeleri abartı olmuş. bunda marvel fanlarının payı da var tabi. herşeyi abartma hastalıkları olduğu için öyle lanse edildi. film daha vizyona girmeden onca millet sadece adından 10 puan verdi imdb de. sanırsın ki marvel bunlara para dağıtıyor. boş fanboyluğa gerek yok sadece.

O fanboylarla ilk olarak Godzilla'da tanistim hocam. Normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de pek hoşlanmadım 6 puan hadi bilemeden 6.5 puan veririm...

çok klişeydi niye bu kadar abartıldı film anlamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Çizgi roman dünyanın en sıkıcı roman türüdür. Geçmişte teknoloji yokken ilgi görmesi gayet normal.

en sıkıcı ? kardeş çizgi roman madem o kadar sıkıcı, o zaman neden tüm hollywood, çizgi romanların hikayelerine sığınıyor ? hollywood un senaryo üzerine ne zaman başı sıkışşa, çözümü hep çizgi romanlar olmuştur. asıl tam tersi, çizgi romanlar en keyif veren roman türlerinden biridir.

ben GG nin ÇR sinde gülmekten koptuğum zamanları bilirim ama sinemadaki GG de gram gülmedim. çok vasat esprileri vardı.

Okumayan bilmez tabi. Böyle demesi normal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dugun Dernek tartismasina donustu bu. Bir taraf komik. Bir taraf degil diyor. Zevk isi iste.

kardeş düğün dernekteki saçma esprilere gülen kitleyle buna gülen kitle aynı zaten. adamlar bi şey yapmış. sinemaya konduğuna göre komik olmalı mantığı bitmez bu diyarda. komik değildi bana göre. ÇR si ile alakası yoktu esprilerin. buna gülen kitle de ÇR sini bilmeyen kitle zaten. rezil etmişler güzelim gardiyanları. piyasa malı yapmışlar iyice.

kötü filmdi demiyorum kardeşim. güzel film. o kadar bütçeyi de çöpe atmamak lazım. filmin gidişatı da iyi ama espriler çok abartılmış. gitmeden önce hayatım boyunca bu kadar komik bi filme denk gelmedim demeleri abartı olmuş. bunda marvel fanlarının payı da var tabi. herşeyi abartma hastalıkları olduğu için öyle lanse edildi. film daha vizyona girmeden onca millet sadece adından 10 puan verdi imdb de. sanırsın ki marvel bunlara para dağıtıyor. boş fanboyluğa gerek yok sadece.

Düğün Dernek bana kalırsa da rezaletti.

Ama bu filme gelirsek bence çok iyi filmdi. Muhteşemdi diyemem ama çok iyiydi. Bir kere tr dublaj seçerek hayatının hatasını yapmışsın. Hiçbir film dublaj izlenmemeli. Oyuncuların gerçek sesleri varken, ayrıca türkçe dublaja çevirdiklerinde bazı çevirilere tam sadık kalmıyorlar espirileri de amerikan kültürüne göre değiş türk kültürüne göre çeviriyorlar mesela buna çok rastladım. Sevdiğim bir filmin dublajı bile filmden tiksindirir beni. Başkalarının lafını dinleyeceğine kendi tercihine göre gitseydin keşke.

Marvel fanıyımdır ama fanıyız diye her filmine iyi diyecek halim yok, vasat filmlerde mevcut. Genelde marvel filmlerde bu şekilde yedirilmiş güzel espiriler yoktur. Film bence çok hoş bir karma olmuş. Bir de marvel evrenine hakim olup tüm karakterleri yalayıp yutmuşsanız bu film zevk verir. Üç arkadaş gittik mesela benim izlemediğim marvel filmi yokken onlar çoğunu izlememişti filmden çıkınca ben çok iyiydi dememe rağmen onlar o kadar da iyi değildi ama güzeldi dediler.

Bence filme ingilizce olarak bidaha git. :)

• Bence bu yorumda doğru şeyler var.bir yetişkin, özelliklede türkçe dublajli izlediginde ve avengers,captain america w.s. dan sonra bu beklentiyle izlemisse böyle düşünebilir,normal.
    Bende ilk izlediğimde ki orjinal dilinde izledim,yakın şeyler hissettim. Tavsiyem 2.kez orjinal dilinde, eski marvel filmlerini ve karakterlerini düşünmeden filmin izlenmesi,ben öyle yaptım ve çok begendim. Orjinal dil çok önemli,özellikle Rocket karakteri dublajli izlenemezzzz.

• Yuh

• quote:

Orijinalden alıntı: bkb

Bence bu yorumda doğru şeyler var.bir yetişkin, özelliklede türkçe dublajli izlediginde ve avengers,captain america w.s. dan sonra bu beklentiyle izlemisse böyle düşünebilir,normal.
    Bende ilk izlediğimde ki orjinal dilinde izledim,yakın şeyler hissettim. Tavsiyem 2.kez orjinal dilinde, eski marvel filmlerini ve karakterlerini düşünmeden filmin izlenmesi,ben öyle yaptım ve çok begendim. Orjinal dil çok önemli,özellikle Rocket karakteri dublajli izlenemezzzz.

mantıklı yorumun için teşekkür ederim. anlatmaya çalıştıklarım tam bu tarzda şeylerdi işte. senin bu mantıklı yorumundan sonra orjinal dilinde izlemeyi düşünüyorum açıkçası. ayrıca insanlara bazı şeyleri net şekilde belirtmeme rağmen sadece cümlenin içinden cımbızla tek lafı çekip anladıkları yere çektiler. orada iyice karmaşa yaşandı diye düşünüyorum. tartışmayı kavga uslubunda değilde bakış açısı olarak değerlendirip saygı çevçevesindeki net ve açık uslubun içinde ayrıca teşekkür ederim.

• U.S. 222.400.000$
    WORLDWIDE. 418.700.000$

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama bu filme gelirsek bence çok iyi filmdi. Muhteşemdi diyemem ama çok iyiydi. Bir kere tr dublaj seçerek hayatının hatasını yapmışsın. Hiçbir film dublaj izlenmemeli. Oyuncuların gerçek sesleri varken, ayrıca türkçe dublaja çevirdiklerinde bazı çevirilere tam sadık kalmıyorlar espirileri de amerikan kültürüne göre değiş türk kültürüne göre çeviriyorlar mesela buna çok rastladım. Sevdiğim bir filmin dublajı bile filmden tiksindirir beni. Başkalarının lafını dinleyeceğine kendi tercihine göre gitseydin keşke.

Marvel fanıyımdır ama fanıyız diye her filmine iyi diyecek halim yok, vasat filmlerde mevcut. Genelde marvel filmlerde bu şekilde yedirilmiş güzel espiriler yoktur. Film bence çok hoş bir karma olmuş. Bir de marvel evrenine hakim olup tüm karakterleri yalayıp yutmuşsanız bu film zevk verir. Üç arkadaş gittik mesela benim izlemediğim marvel filmi yokken onlar çoğunu izlememişti filmden çıkınca ben çok iyiydi dememe rağmen onlar o kadar da iyi değildi ama güzeldi dediler.

obejektif bakışaçın ile yargısız infaz yapmadan verdiğin mantıklı cevaplar için teşekkür ederim. önceki arkadaşa dediğim gibi filmi tekrardan orjinal dilinde izliyicem. açıkçası dublajdaki esprileri ÇR sindeki espriler ile uzaktan yakından alakalı göremedim. dediğin gibi esprileri Türk kültürüne çevirmişlerdi. belki de hollywood filmine Türk kültürü esprisi aşıladıkları için orjinal senaryo da kopukluk yaratma ihtimali olmuş olması muhtemel. normalde başkalarının lafını dinlemem ama sinema sektörü birazda tavsiye sektörüdür. önceden gidip görmüş olanların tavsiyesini aldıktan sonra izlenir. açıkçası şu ana kadar forum genelinde. git izle pişman olmazsın dedikleri hangi film olursa gidip izlediğimde gerçekten pişman olmamıştım. çünkü bende izlediğim bi filmi beğenirsem burada millete izlemesini öneriyorum. ilk sitemkar mesajlarımda o yüzdendi biraz. çünkü DH sinema bölümünde git izle pişman olmazsın tarzı olumlu sinema filmlerinin hangisine gittiysem genelde bende memnun ayrılıyodum. bunda da git izle hele Türkçe dublaj mükemmel yedirilmiş mesajlarından sonra o beklentiyle izlediğim için beklentimi karşılayamamış olması da muhtemel olabilir. zaten en başta da belirttim. kötü film demiyorum ama çok abarttılar filmi. ÇR sindeki esprileri göremememde beni üzdü açıkçası. ama sen ve senin gibi bi kaç mantıklı arkadaşın verdiği cevaplar ile filmi orjinal dilinde izleyebilirim tekrardan. o da orjinal esprilerini duymak istediğimden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

quote:

quote:

obejektif bakışaçın ile yargısız infaz yapmadan verdiğin mantıklı cevaplar için teşekkür ederim. önceki arkadaşa dediğim gibi filmi tekrardan orjinal dilinde izliyicem. açıkçası dublajdaki esprileri ÇR sindeki espriler ile uzaktan yakından alakalı göremedim. dediğin gibi esprileri Türk kültürüne çevirmişlerdi. belki de hollywood filmine Türk kültürü esprisi aşıladıkları için orjinal senaryo da kopukluk yaratma ihtimali olmuş olması muhtemel. normalde başkalarının lafını dinlemem ama sinema sektörü birazda tavsiye sektörüdür. önceden gidip görmüş olanların tavsiyesini aldıktan sonra izlenir. açıkçası şu ana kadar forum genelinde. git izle pişman olmazsın dedikleri hangi film olursa gidip izlediğimde gerçekten pişman olmamıştım. çünkü bende izlediğim bi filmi beğenirsem burada millete izlemesini öneriyorum. ilk sitemkar mesajlarımda o yüzdendi biraz. çünkü DH sinema bölümünde git izle pişman olmazsın tarzı olumlu sinema filmlerinin hangisine gittiysem genelde bende memnun ayrılıyodum. bunda da git izle hele Türkçe dublaj mükemmel yedirilmiş mesajlarından sonra o beklentiyle izlediğim için beklentimi karşılayamamış olması da muhtemel olabilir. zaten en başta da belirttim. kötü film demiyorum ama çok abarttılar filmi. ÇR sindeki esprileri göremememde beni üzdü açıkçası. ama sen ve senin gibi bi kaç mantıklı arkadaşın verdiği cevaplar ile filmi orjinal dilinde izleyebilirim tekrardan. o da orjinal esprilerini duymak istediğimden.

İzle izle çok güzel seslendirmeler. Ben filmdeki ekibi çok beğendim bu sefer şahsen, aile gibiydi. Hele groot ve rocket çok tatlılardı. İstanbuldaysan git trump towers a izle 11 lira hemde kimse olmuyor. Ben hep trump da izlerim hem ucuz hem boş hemde konforlu. Abur cubur doldurup çift koltuk takılıyorum süper oluyor.

• Bugün gittim de o altyazılar ne öyle bazılarını yalan yanlış çevirmişler.Neyse fena film değildi.
  • Beğendim..3D yine boş idi ama IMAX izlediğim için pek sıkıntı çekmedim.Ve artık eminim ki 3D izlememek lazım...

Star Lord babasını olayını tabi ki bilmiyorum.Ronan biraz basit bir kötü karakter gibi geldi bana.Böyle mi gerçekten ? Basit yapmışlar sanki.Thanos ise Avengers da gördüğümde daha heybetli idi.Burada biraz küçük göründü bana Koleksiyoncunun yerine geldiğimizde 2-3 süpriz için etrafa odaklandım ama göremedik
  • Ankamall Cinemaximum kapalı mı ya? Tadilat falan vardı bir ara. Sitesinde "Şu an salonumuzda vizyonda oynayan bir film bulunmamaktadır." diyor.

Başka da imax yok galiba. Nerede izlenir? Bir de ne zamana kadar vizyonda?
  • Digitürk üyelerine bu film için 25 Ağustos a kadar bilet veriliyor.Bilmeyenler için yazayım dedim

• filmin sonunda minik groot'un dansı harikaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

filmin sonunda minik groot'un dansı harikaydı

Oturup 5 dakika onu izledim

• Bu filmin Çinde vizyona girmemesinin mantıklı açıklaması varmı ? Hayır 1 ay içinde girse bu aralıkta millet bluray felan beklerim derken Çindeki gelirleri baya düşebilir.Çin en büyük gelir kaynağı olmuşken Çin gibi ülkede bütün dünya ile aynı anda vizyona girmemesi kadar gerizekalı bir şey olamaz.Transformers son filmi örneğin A.B.D içinde 245 milyon dolar gelir elde ederken Çinde 300 milyon dolar gelir elde etti.Bence yapımcı firma malın teki.

Ayrıca Güney Kore-Fransa-Almanya gibi iyi gelir getiren bu 3 ülkede film cidden hiç ilgi görmemiş.Böyle güzel filmin daha güzel geri dönüş alması gerekti.

Ayrıca şimdi kontrol ettim Çin vizyon girişi 10 ekim oha Tam facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 8 Eylül 2014; 1:38:49 >
  • bu gün kız arkadasimla gittim 60. dakikada çıktım galiba saçma bir filmdi
  • Blu-Ray tarihi 9 Aralık 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Blu-Ray tarihi 9 Aralık 2014

Yuh! Noel gecesi izlerim artık.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.