Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Filmi kesinlikle TR Dublaj izleyin.Espriler on numara olmuş.

Film ise 10/8.

bente dublajlı izlemek istiyorum ama bizim burda yok hepsi altyazılı 3D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Filmi kesinlikle TR Dublaj izleyin.Espriler on numara olmuş.

Film ise 10/8.

bente dublajlı izlemek istiyorum ama bizim burda yok hepsi altyazılı 3D

Bence bul biryerlerden dublajlı.Çünkü Türkçe'ye uyarlanmış çok iyi espriler var kaçırılmaması gerek bence.
  • Film çok çok güzeldi.Espriler tam dozunda olmuş.Espri yapıp insanları güldürelim amacında değildi,gerçek hayatta nasıl olursa tam öyle olmuş.Güldürdü de ağlattı da film.İmdb ve rotten tomatoes puanları tamamiyle hakediyor.Her kuruşuna değdi paramın.Film bittikten sonra içimde bir burukluk oldu be.WE ARE GROOT!
  • filim çok güzeldi iyiki gitmişim ben bu kadarını beklemiyordum süperdi

thanos ve ronan hakında biraz bilgilendirimisizn ve neden xonara yok atmek istiyordular
  • Film güzeldi. Ama mükemmel değil. Dave Bautista çok sırıtmış bana kalırsa. Thanos ve Ronan çok iyiydi ayrıca.
  • Film Çinde vizyona girmedimi ? USA dışı gelirleri çok berbat.Transformers bile Çinde 300 milyon dolar gelir elde etti.Şuan geliri kötü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Film Çinde vizyona girmedimi ? USA dışı gelirleri çok berbat.Transformers bile Çinde 300 milyon dolar gelir elde etti.Şuan geliri kötü yani

Kimse bilmiyor bu takimi ondandir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stan Lee, görünüyormu filmde? Marvel filmlerinde saniyelik görüntü verir kendisi. Bu benim eserim değil, o yüzden olmayabilirim demişti.

Tanımayanlar için, arkadaki amca

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Stan Lee, görünüyormu filmde? Marvel filmlerinde saniyelik görüntü verir kendisi. Bu benim eserim değil, o yüzden olmayabilirim demişti.

Tanımayanlar için, arkadaki amca

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel

Görünüyor. Racoon görüyordu.
  • Film nasıl beyler ?

İzlenmeye değer mi ?
  • Nihayet izledim.
    Ne denebilir ki bu filme sadece KUSURSUZ denebilir.
    Görselliği, müzikleriyle, karakterleriyle unutulmayacak bir filme imza atmış marvel.
    Sadece gidin ve izleyin diyorum.
    Not: Baby Groot'a aşık oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 13 Ağustos 2014; 10:13:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Film nasıl beyler ?

İzlenmeye değer mi ?

Her şeyden var. Dozunu iyi ayarlamışlar. İzlenmeye değer mi sorusu bu film için sorulmaz. İlk fırsatta izle.

Thanos ve Ronan sonsuzluk taşının içinde olduğu kürenin peşindeydi. Star-Lord küreyi çalınca onun peşinden Xandar'a gittiler.
    Thanos'un amacı zaten evreni ele geçirmek. Bunun için Avengers'ta Chitauri ordusunu, bu filmde Nebula ve Ronan'ı kullandı. Avengers'ın üçüncü filmde bizzat kendisi gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 13 Ağustos 2014; 10:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukai.

Film nasıl beyler ?

İzlenmeye değer mi ?

Her şeyden var. Dozunu iyi ayarlamışlar. İzlenmeye değer mi sorusu bu film için sorulmaz. İlk fırsatta izle.

Teşekkür ederim yorumlarada bir göz attım baya iyi kusursuz film diyorlar listeye aldım eve gidince indirrim.
  • Natsukai. kullanıcısına yanıt
    Sinema çekimini dahi bulabilir misin bilemem. Bulursan sakın indirme zevk alamazsın.
  • Film mukemmeldi beyler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Film mukemmeldi beyler!

Hocam güzelmi gerçekten gidicem bugün bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Film mukemmeldi beyler!

Hocam güzelmi gerçekten gidicem bugün bende

Superdi. Mutlaka 3D IMAX gidin.

• Çok övülmüş eğer ayarlarsam sinemada izlemek isterim.
  • Bunu istiyorum...

• film vasat. genelde marvel filmlerini severim ama bu film hiç tatmin etmedi. arkadaşlar herkül e gidelim dedi. buradaki yorumlara uyup arkadaşları zorla bu filme soktum. arkadaşlara da mahcup oldum. tamam belki küçük kardeşlerimiz için keyifli film ama olgun insanlar için hiç de tatmin edici değil. Türkçe dublaj izledik. esprilere salonda küçücük 2-3 çocuktan başka gülen olmadı. arkadaşlarım sırıtmadı bile. sadece bizim rakun un '' neyin kafasını yaşıyon sen yahu '' deme yerinde koptuk. onun dışında zorla güldüm bazı yerlerde. genelde sinema bölümündeki beğeni yorumları isabetli olurdu ama bu seferki cidden yersiz olmuş. diğer marvel kahramanları daha izlenebilir hiç değilse. boşu boşuna imax de izledik bi de. bilseydim ufak yiğenimi götürürdüm. çocuklara yönelik film olmuş. 10/5 veriyorum. o da thanos un hatrına.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.