Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy (2014) | Marvel (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
693
Cevap
4
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin arkadaşlarınızla beraber ruh haliniz iyi değildi sanırım.
    Yani, şahsen uzun zamandır bir filmde bu kadar gülmemiştim ve eğlenmemiştim.
    Bu kadar kötü bir yorumu da yüzlerce kişi arasından bir tek sizde gördüm, tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

film vasat. genelde marvel filmlerini severim ama bu film hiç tatmin etmedi. arkadaşlar herkül e gidelim dedi. buradaki yorumlara uyup arkadaşları zorla bu filme soktum. arkadaşlara da mahcup oldum. tamam belki küçük kardeşlerimiz için keyifli film ama olgun insanlar için hiç de tatmin edici değil. Türkçe dublaj izledik. esprilere salonda küçücük 2-3 çocuktan başka gülen olmadı. arkadaşlarım sırıtmadı bile. sadece bizim rakun un '' neyin kafasını yaşıyon sen yahu '' deme yerinde koptuk. onun dışında zorla güldüm bazı yerlerde. genelde sinema bölümündeki beğeni yorumları isabetli olurdu ama bu seferki cidden yersiz olmuş. diğer marvel kahramanları daha izlenebilir hiç değilse. boşu boşuna imax de izledik bi de. bilseydim ufak yiğenimi götürürdüm. çocuklara yönelik film olmuş. 10/5 veriyorum. o da thanos un hatrına.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Sizin arkadaşlarınızla beraber ruh haliniz iyi değildi sanırım.
    Bu kadar kötü bir yorumu da yüzlerce kişi arasından bir tek sizde gördüm, tebrikler..

+1

Bizim salonda da ayniydi gerci. Kimsenin film zevki falan kalmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan TR Dublajı seçerek hata yapmışsınız.

Filmde herşey tadında, ben beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 15 Ağustos 2014; 11:39:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün Ankamall'da altyazılı IMAX izledim. Ama IMAX olması önemli değil. Adamlar görsel efekti filmin ana unsuru yapmamışlar. (Yani insanları efektlerle etkilemeye çalışmamışlar.) Marvel stüdyonun filmleri arasında kesinlikle en komik film buydu. (Marvel filmleri arasında da The Amazing Spiderman 2 ile yarışır.) Çizgiromanları okumadığım için karakterler çizgiromanla ne derece uyuşuyor bilmiyorum ama kesinlikle Marvel sinematik evrenine bir orijinallik katmış. Kahramanların karakteristik özellikleri ayrı ayrı çok net bir şekilde seyirciye yansıtılmış. Konusu biraz klasik ama bu filmi karakterleri tanıtma amaçlı yaptıklarını düşünüyorum ve o konuda gayet başarılı. Müzik seçimleri filmden bir dakika bile kopmanı engelliyor. Genel macera filmlerindeki kahramanları havalı gösteren klişe sahnelerin hepsini kullanıp sululuğa kaçmadan komedi unsuru haline getirmişler ve bence filmin asıl başarısı budur. Dört gözle ikinci filmi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

+1

Aynen.
    Sadece küfüre gülen bir milletiz, hiç şaşıtıcı değil gerçi.
    Çizgi-roman kültürüyle de uzaktan yakından alakamız olmadığı için çok az bir kesim yakalayabiliyor esprileri...

• Çizgi roman dünyanın en sıkıcı roman türüdür. Geçmişte teknoloji yokken ilgi görmesi gayet normal.

• quote:

quote:

quote:

+1

Aynen.
    Çizgi-roman kültürüyle de uzaktan yakından alakamız olmadığı için çok az bir kesim yakalayabiliyor esprileri...

+sonsuz

• Çin'de 10 ekimde vizyona girecek çoğu film Çin'de daha geç giriyor. Ayrıca Transformers bile derken filmin birçok kısmı Çin'de çekildi ve kendisi şu anda en çok hasılat yapmış 14. film onu geçen 2 Marvel filmi var onlarda Avengers ve Iron Man 3. Guardions of Galaxy'nin geliri kötü değil şuan 8-9 hafta sonra 800-900 milyon hasılat yapar. Belki daha da fazla.
  • adam bi gulmedim demis mubarek millet demedigini birakmamis arkadas...Bende oyle fazla gulmedim yani.Sinemada 13-14 yasinda olan bi grup haricinde oyle en fazla 3-4 yerde guldu sinema.Kimsenin bi insana bu kadar elestiri yapmasina gerek yok...

• quote:

kardeş sorununuz bu işte. bi şey kötü olsa bile millet beğendiyse herkes beğenmeli gibi saçma bi algı oluşturmuşsunuz. forumda da bu mevcut şu anda. +25 yaş için espriler vasat bana göre. beğenmedik. kaldı ki küçücük çocuklardan başka gülen olmadı. beğenmeyen olsa bile burada sesini çıkartmamış. ben kötüye kötü derim. beğenmedim kardeşim. zorla mı ? 13-14 yaşındakilere komik gelebilir. 18 yaş altı çocuklara ya da ruhen çocuk kalmışlara komik gelebilir. bana gelmedi. daha ötesi sinemadaki kitleye komik gelmedi. (küçük kardeşlerimiz dışında) zorla mı gülecez ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Baştan TR Dublajı seçerek hata yapmışsınız.

kardeş sizin gibilere akıl sır erdirmek mümkün değil. buradakilerin tavsiyesine uyarak gittim diyorum. bi dünya vatandaş o gün. TR dublaj git. espriler on numara yedirilmiş. mükemmel olmuş. gibisinden laflarda bulundular. gittim geldim şimdi o vatandaşlar kayıp. şimdi de gittikten sonra TR dublaja gitme diyenler var. baştan nerdeydin ? yüz sefer sordum. iş işten geçince mi ortaya çıkıyonuz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Baştan TR Dublajı seçerek hata yapmışsınız.

kardeş sizin gibilere akıl sır erdirmek mümkün değil. buradakilerin tavsiyesine uyarak gittim diyorum. bi dünya vatandaş o gün. TR dublaj git. espriler on numara yedirilmiş. mükemmel olmuş. gibisinden laflarda bulundular. gittim geldim şimdi o vatandaşlar kayıp. şimdi de gittikten sonra TR dublaja gitme diyenler var. baştan nerdeydin ? yüz sefer sordum. iş işten geçince mi ortaya çıkıyonuz ?

Ya dert ettigin seye bak

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Zevkiniz uymamistir. Gelip bizden bulmayin.

• Dugun Dernek tartismasina donustu bu. Bir taraf komik. Bir taraf degil diyor. Zevk isi iste.

• quote:

Dugun Dernek tartismasina donustu bu. Bir taraf komik. Bir taraf degil diyor. Zevk isi iste.

kardeş düğün dernekteki saçma esprilere gülen kitleyle buna gülen kitle aynı zaten. adamlar bi şey yapmış. sinemaya konduğuna göre komik olmalı mantığı bitmez bu diyarda. komik değildi bana göre. ÇR si ile alakası yoktu esprilerin. buna gülen kitle de ÇR sini bilmeyen kitle zaten. rezil etmişler güzelim gardiyanları. piyasa malı yapmışlar iyice.
  • quote:

quote:

Dugun Dernek tartismasina donustu bu. Bir taraf komik. Bir taraf degil diyor. Zevk isi iste.

kardeş düğün dernekteki saçma esprilere gülen kitleyle buna gülen kitle aynı zaten. adamlar bi şey yapmış. sinemaya konduğuna göre komik olmalı mantığı bitmez bu diyarda. komik değildi bana göre. ÇR si ile alakası yoktu esprilerin. buna gülen kitle de ÇR sini bilmeyen kitle zaten. rezil etmişler güzelim gardiyanları. piyasa malı yapmışlar iyice.

Bence guzel filmdi. 2.sini 4 gozle bekliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Bence guzel filmdi. 2.sini 4 gozle bekliyorum :)

kötü filmdi demiyorum kardeşim. güzel film. o kadar bütçeyi de çöpe atmamak lazım. filmin gidişatı da iyi ama espriler çok abartılmış. gitmeden önce hayatım boyunca bu kadar komik bi filme denk gelmedim demeleri abartı olmuş. bunda marvel fanlarının payı da var tabi. herşeyi abartma hastalıkları olduğu için öyle lanse edildi. film daha vizyona girmeden onca millet sadece adından 10 puan verdi imdb de. sanırsın ki marvel bunlara para dağıtıyor. boş fanboyluğa gerek yok sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Çizgi roman dünyanın en sıkıcı roman türüdür. Geçmişte teknoloji yokken ilgi görmesi gayet normal.

Kac tane okudunuz da buna karar verdiniz diye sormadan gecmek istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

+1

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

Çizgi roman dünyanın en sıkıcı roman türüdür. Geçmişte teknoloji yokken ilgi görmesi gayet normal.

en sıkıcı ? kardeş çizgi roman madem o kadar sıkıcı, o zaman neden tüm hollywood, çizgi romanların hikayelerine sığınıyor ? hollywood un senaryo üzerine ne zaman başı sıkışşa, çözümü hep çizgi romanlar olmuştur. asıl tam tersi, çizgi romanlar en keyif veren roman türlerinden biridir.

ben GG nin ÇR sinde gülmekten koptuğum zamanları bilirim ama sinemadaki GG de gram gülmedim. çok vasat esprileri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 16 Ağustos 2014; 1:34:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.