Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
18
Favori
24.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film o kadar kötü değil ama bir çok yönden ilk filmin gerisinde kalmış özeliikle senaryo,felaket tırttı bence. Karakterler falan iyiydi zaten o konu da bir sıkıntı yoktu kesinlikle.Beklenti ilk film ile yükseğe çıktığı için ufak bir hayal kırıklığı yarattı denilebilir.

Film vizyona girmeden Chris Pratt en iyi MCU filmi olacak falan diyordu röportajlarda ama yani açıkçası en iyi MCU filmi olmakla uzaktan yakından alakası yok bence
  • Filmi yeni izledim geldim ve şunu söyleyebilirim ki kesinlikle IMAX te izleyin ben öyle yaptım ve efekler harika hiçbiri sırıtmıyor. Karakterler güzel fakat konu olarak biraz boş kalmış senaryo insan sıkılıyor ortalarında çünkü espirilerlr ortamı konu pek olmadığından ısıtmak istemişler başarılı da oluyor yer yer.

Filmin extra creditlerini izleyin derim. Baby groot çok tatlı ve yondu reis güzel bir iş çıkarmış. Film ilkine göre puanı düşük olur bence. Ayrıyetten film 2014'te geçiyor sanırsam yanlışsam düzeltsin arkadaşlar beni, dünya evreni zamanına göre, çünkü flashback olup 1980'den 34yıl sonrası dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky1907 -- 29 Nisan 2017; 1:7:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

arkadaşlar biri after credits'dr ne olduğunu detaylı olarak anlatabilir mi?

Hocam 5 tane vardı şimdi tek tek anlatırsam uzar gider Thanos yok,1 tanesi hariç diğerleri çok önemli değildi, önemli olan da zaten
    Adam Warlock
    ile ilgili

Son 2 tanesi nerede ne zaman çıktı yaw.

Gerçekten de olmadı ama ben biraz zaman geçti düşüneyim dedim ama yok..Strange filmi gelmiş bitmiş iken Thor 3.filmi kapıdayken mutlaka ki İnfinity ile direk ilgili olmasa da Thor & Strange filmlerine bağlantı beklerdim.

Ama sanki hiç başka film olmayacakmış gibi Vol.3 geliyor dediler falan o kadar..Eee onu ilk filmde yapmıştın zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle IMAX izlenmeli hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yondu reyizin sahneleri güzeldi, filmde tek beğendiğim karakter o oldu. Onun dışında film olmamış, hayal kırıklığı. İlk film kesinlikle bundan çok daha güzeldi.

6,4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 29 Nisan 2017; 19:33:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Bende izledim ama pek beğendiğimi söyleyemem. Bebek grootun fazla gereksiz sahnelerde yer alması, espirilerin gereğinden fazla olup sürekli aynı şekilde tekrarlanması ve filmin sonunda star lordun
    babası ile araları bozulup düşman olup çatışması hele hiç olmamış. Adamlar daha tutarlı bir konu bulamayınca hikayeyi kurtatmak adına zorla kötü baba olayına bağlamışlar : (

İlk film buna göre çok daha düzgün ve epikti. İtiraf etmeliyim ki bunda baya zorlama var hemde öyle böyle değil

Notum 6/10

Haydaaa sende mi brütüs

• İlk filmden daha eğlenceli daha güzeldi. Ego karakterini güzel yansıtmışlar filme. Görsel efektler çok iyiydi. Kısacası eğlencesi, şamatası bol bir marvel filmi olmuş.

Forumda yeni sayılırım ama neredeyse çoğu sinema konusunu inceledim. Her marvel filmi konusunda olduğu gibi bunda da senaryo yok diyen çoğu arkadaş 2008den beri çıkan 15 marvel filmi boyunca anlamamış olacak ki hala senaryo bekliyor marvel filmlerinden( cap ws hariç). Marvelin 15filmdir amacını anlamadıysanız boşuna izliyorsunuz zamanınızı kendinizce daha yararlı şeylere harcayın.

• Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma Bunca zamandır heyecanla bekledik sonunda kursağımızda kaldı iyi mi

Bu çileye daha fazla dayanamayacağım. Birileri vursun beni ve gömmeden önce tabutuma şu elimdeki kıymetli blu ray diskimi de koyuversin

[simage]
     Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn
    [/simage]

Bittim ben

+1 + Snyderi bu kadar abartmasan + 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 29 Nisan 2017; 13:55:40 >

• Zack snyder'in askerleriyiz biz
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    Abartmayın kardeşim biraz efendi olun artık

• Film görsel olarak çok güzel ama konu bakımından çok kötü hele ki Filmde yer alan ve bir müddet sonra sıkılıp kalkmak isteyeceğiniz 'bayık espirilerden' (diyeyim) sonra kendinizi tutun görselliğe ve Yondu Reyiz'e odaklanıp tadını çıkarmaya bakın.

Benim Notum ise 10/6

• Sinemada izlerim diyodum ama yorumlardan sonra anca arkadaşlarla denk gelirse falan gideriz özel olarak gidip izlenecek bişey yok belli ki

• Yeni çıktım ilk film efsaneydi keşke bu filmi yapmasalarmış ÇÖP

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashoba

Film görsel olarak çok güzel ama konu bakımından çok kötü hele ki Filmde yer alan ve bir müddet sonra sıkılıp kalkmak isteyeceğiniz 'bayık espirilerden' (diyeyim) sonra kendinizi tutun görselliğe ve Yondu Reyiz'e odaklanıp tadını çıkarmaya bakın.

Benim Notum ise 10/6

Burayi terk et DC fani

• film güzeldi bence çerezlik tadında ve bence benim beklediğime değer bir film olmuş özellikle
    egonun gezegen formu çok güzel olmuş aşırı beğendim güzel efekt yapmışlar zaten 2 tane formu vardı 2sinide gösterdiler zaten kesinlikle çok güzel
    müzikler de çok güzel olmuş yanlız groott çok tatlı ya groott ile ilgili after creditsde
    groott yeniden büyümüş halini görmüş oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

film güzeldi bence çerezlik tadında ve bence benim beklediğime değer bir film olmuş özellikle
    egonun gezegen formu çok güzel olmuş aşırı beğendim güzel efekt yapmışlar zaten 2 tane formu vardı 2sinide gösterdiler zaten kesinlikle çok güzel
    müzikler de çok güzel olmuş yanlız groott çok tatlı ya groott ile ilgili after creditsde
    groott yeniden büyümüş halini görmüş oluyoruz

Ben Adam Warlock'un kozasını gördükten çıktım filmde. Baturalp, bana Adam Warlock dediği an 13.10 da sinemaya koşa koşa gittim 13.30'da sinemaya vardim. Baby Groot, Adam Warlock ve Watcher dışında filmde pek bir şey yoktu. Çerezlik olabilir ama ben sıkıldım filmde. Bi an evde film izliyorum sandım ve ileriye almak istedim.

• özellikle son şarkı beni benden aldı

• Filmi çok fazla gömüyorsunuz bence.. izlerken ben keyif aldım ilk filme göre sönük kalmış olabilir ama bu kötü olduğu anlamına gelmez.
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Sen kimi kovuyon layn babanın yeri mi burası hadi ordan

• Buradaki mesajları keşke görmeseydim kalbime bir ağrı girdi valla. İnşallah dediğiniz gibi değildir.

Ben bir soru soracaktim onun için konuya geldim.

Yarın 18.15seansına gitmek istiyordum ama baktımki altyazılı. Dublaj seansi ise 17.00 civarlarinda olmasi lazim.

Sizce altyaziliya gitsem 3d sıkıntı çıkartıyor mu ? Kaymalar vs oluyor mu? İlk filmi dublajli izlemiştim dublajlı izlesem de çok sorun değil fakat altyazının kayıp kaymama durumu önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 29 Nisan 2017; 22:36:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.