Şimdi Ara

Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) | James Gunn (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
18
Favori
24.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tru****

Trailer ve promolardaki bazı replikler filmde yoktu ya da değişikti sanki.

Draxla Peterin sarılma sahnesi yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neşeli bir film olmuş. sonlara doğru dolaylı yoldan anlam ve tanrı gibi kavramlar derinlemesine işleniyordu.
  • Begendim. Izliyoken baya cok güldüm. Ama su
    tanri olayina girmeseler daha iyiymis sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmden yeni geldim alt yazılı diye gittim türkçe dublaj çıktı izmir point bornova 21.50 seansı

arkadaşlar 2 tane after credits izleyebildim 3 tanesi bekleyemedim son otobüsü kaçırmamak için video varmı nete veya spoiler ile son 3 after creditsi söylebilirmi

film güzeldi 1. kadar etkilemedi ama baya eglendim güzeldi
  • Gidin Recep ivedik 4 izleyin walla bu filmden cok gulersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Gidin Recep ivedik 4 izleyin walla bu filmden cok gulersiniz

Filmdeki esprilere senin aklın ermez abim. Gidip recep ivedik izlemeye devam et. iq seviyene daha uygun.
  • James Gunn'ın Warlock hakkındaki açıklamasını okudum ve tamamen beyinsiz olduğunun farkına varmış.Warlock'u İnfinity War'a dahil etmeyecekmiş.O zaman adama sorarlar niye dahil ediyorsun bu karakteri diye ? Infinity War'a dahil olmazsa Ne anlamı kalırki zaten ?

• Ben filmi beğendim. Bence birincisinden daha iyiydi. En azından düşmanı dans ederek yenmediler.

Her karakter ayrı güzeldi. Nebula'yı çok güzel katmışlar senaryoya çok hoşuma gitti. Müzikleri yine çok güzeldi. Ama benim çok çok beğendiğim, ağzımın açık kaldığı 2 sahne vardı;

Uatu ve Adam Warlock

8.5/10
  • arkadaşlar infinity war filmi 2 film olmayacak mı? Eğer tek film olucaksa içinde adam warlock geçmemesi kötü olucaktır ya da ters algı yapıyor da olabilirler. Eğer 2 film olucaksa 2. filme saklanıyor da olabilir.
  • trufily T kullanıcısına yanıt
    Evet.İlerisi için düşünüyorum dedi.

• Arkadaşlar ilk başlarını kaçırmış olabilirim 15dk geç girdim sinemaya girdiğimde

1980 Ego ve peterin annesi dans ediyordu
    bundan önce sahne varmıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaşlar ilk başlarını kaçırmış olabilirim 15dk geç girdim sinemaya girdiğimde

1980 Ego ve peterin annesi dans ediyordu
    bundan önce sahne varmıydı

Yoktu tam zamanında girmişsin

• Güzel film olmuş. Hem güldüğüm hem de hüzünlendiğim sahneler oldu. Bi tek ben duygulanmadım herhalde?
  • Ben yine çok eğlendiğimi söylemek istiyorum. İlk film kadar iyi olmadığı aşikar; ama olması gerektiği kadar iyi.

Çok güzel detaylar vardı.

Stan Lee olayı muazzam olmuş. One Above All diyenler var, ben Watcher olduğunu düşünüyorum.

Ego karakterine gelirsek;

Tanrı olaylarına girmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama düşününce film felsefik olarak çok tanrıcılığı çökertmiş gibi. Bakın işte eğer 2 tanrı olursa böyle savaşlar çıkar falan filan diye. Güzel bir detay olmuş. Ego villain olarak çok bir şey koyamadı bence. Ha Ultron, ha Ego. Aynı geminin malları resmen. Ama gerçekten kendisinden nefret ettirmeyi başardı bu sefer.

O değilde;
    sıçrayış sahnesi efsane değil miydi, kahkalar attım

Post Credits'ler:

Adam Warlock hariç çok büyük birşey yoktu ben belki Thanos'u falan görürüz diyordum da, olmadı maalesef.
    Adam Warlock'un Thanos'u yenmede kullanılacağı belli oldu gibi.

Ve bu kadar.
    Elimizde 1 kadar iyi olmasa da gayet iyi bir Marvel filmi var.

8.5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: TTumen

Güzel film olmuş. Hem güldüğüm hem de hüzünlendiğim sahneler oldu. Bi tek ben duygulanmadım herhalde?

Bende duygulanmıştım. Konu ve duygu açısından ilk filmden daha iyiydi.
  • Tek kelimeyle harikaydı.
    Tam hatırlamıyorum ama Adam Warlock yaratılırken galiba kozanın üstündeki Soul Stone'dan güç alıyordu. Bu filmden 4 sene sonra Infinity War gerçekleşecekse, Thanos taşı almak için çoktan Ayesha ve Adam'ı ziyaret edecektir. Avengers ve Guardians of the Galaxy ekipleri ile daha erken yollarının kesişeceğini düşünüyorum Adam'ın. Büyük ihtimalle ruh taşı için Thanos'un peşine düşecek ve diğer ekiplerle iş birliği yapmak zorunda kalacak. Adam Warlock, GotG vol. 3'e kadar bekletilecek bir karakter değil. Çok fazla gönderme vardı ama bir yerden sonra bıraktım takip etmeyi eğlenmeye daldım. Mesela Sylvester Stallone'nun son sahnesinde yanındaki karakterlerden kırmızı olanı diğer evrenlerden birisine ait sorcerer supreme olabilir miydi? Yaptığı hareket ona işaret ediyor gibiydi.

• dün filme gittim çok begentim şu rakun beni çok güldürüyor
  • Ben beğendim baya ne yalan soyliyim

Batista'nin pek gibi görevi yoktu ama olsun.

• Adam Warlock hangi sahnedeydi ya? ben neremle izledim bilmiyorum.

Stallone muydu?

• CartmanBra kullanıcısına yanıt

4. ekstra sahnedeydi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.