Şimdi Ara

Guardiola'dan nefret etme sebebi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcadan gitti , barca çöktü diyenler var bir de xavi,iniesta'nin yaşlandığını ve bu sistemin artik çöktüğünü(!) kabullenmiyorlar. Hele bir de çakma Guardiola löw. Sözlesme uzattilar bir de şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben severim. Dünyanın en saygın yöneticileri Pep'i seçiyor Barça'lı futbolcular gittikten sonra arkasından ağlıyor , çoğu futbolsever saygı duyuyor hepimiz işi gücü bırakıp size beğendirmeye çalışalım öyle mi ?

Neymiş efendim Lahm'ı ortada oynatıyormuş. Dünkü Chelsea - Man U maçında Rooney Def.Ort.Saha oynadı. Aylardır Valencia sağ bek Fellaini Atak Orta Saha oynuyor. Kimse ağzını açıyor mu ? Hayır. Niye çünkü adam karşılaştırılmıyor. Mou - Pep karşılaşmasında Mou'yu daha iyi gördüğünüz için Pep'i saf dışı bırakıyorsunuz.

Bir diğer sebepte ( belkide en önemlisi ) oyun tarzı. Bayern'de hiçte tiki taka oynatmıyor-oynatamaz-oynatmaya gerek yok zaten. Götze , Robben , Alaba topu aldığı gibi uçuyor , Xabi kanatlara uzun toplar gönderiyor , Lewo - Müller topu ayağına alınca yarım saat saklıyorlar bunu tiki taka ! Hem o karşılaştırdığınız isim çok mu iyi top oynatıyor ? Chelsea'nin maçlarına bi bakın adam puan almak için ne çirkeflikler yapıyor. Seyir zevki Bayern'le karşılaştırlamaz bile ( EPL olmasına rağmen ) Bende Mou'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama Pep'te adamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ben severim. Dünyanın en saygın yöneticileri Pep'i seçiyor Barça'lı futbolcular gittikten sonra arkasından ağlıyor , çoğu futbolsever saygı duyuyor hepimiz işi gücü bırakıp size beğendirmeye çalışalım öyle mi ?

Neymiş efendim Lahm'ı ortada oynatıyormuş. Dünkü Chelsea - Man U maçında Rooney Def.Ort.Saha oynadı. Aylardır Valencia sağ bek Fellaini Atak Orta Saha oynuyor. Kimse ağzını açıyor mu ? Hayır. Niye çünkü adam karşılaştırılmıyor. Mou - Pep karşılaşmasında Mou'yu daha iyi gördüğünüz için Pep'i saf dışı bırakıyorsunuz.

Bir diğer sebepte ( belkide en önemlisi ) oyun tarzı. Bayern'de hiçte tiki taka oynatmıyor-oynatamaz-oynatmaya gerek yok zaten. Götze , Robben , Alaba topu aldığı gibi uçuyor , Xabi kanatlara uzun toplar gönderiyor , Lewo - Müller topu ayağına alınca yarım saat saklıyorlar bunu tiki taka ! Hem o karşılaştırdığınız isim çok mu iyi top oynatıyor ? Chelsea'nin maçlarına bi bakın adam puan almak için ne çirkeflikler yapıyor. Seyir zevki Bayern'le karşılaştırlamaz bile ( EPL olmasına rağmen ) Bende Mou'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama Pep'te adamdır.

dini inancın tam zıttını söylüyor ama

"Mourinho bir odayı aydınlatır, Guardiola ise perdeleri çeker. Mourinho, uğruna ölebileceğim bir adam."

• Guardiola ilk geldiğinde pas oyununda orta sahaya yapılacak presi kırması için oyunu çok iyi yönlendiren, anive şok baskı anında ayakları çabuk ve ekseni etrafında hızlı dönebildiği için Lahm'ı topu boş alana kolayca ulaştırabiliyor diyerekten o bölgeye çekti. Ne schweinsteiger ne Martinez fiziksel özelliklerinden dolayı bunu yapamaz.

Guardiola'dan nefret etme sebebi

Almanya Milli Takımı'nda durum farklı. Klübünde oynadığı alanda tek oynarken, Milli Takımda Khedira ile oynuyor. Yani Löw onu Guardiola'nın kullandığı şekilde kullanmıyor. Löw onu topu ileriye taşıma amaçlı kullandı hep.

Diğer anlayamadığım konu Guardiola'nın Barcelona haricinde takım çalıştırmadığını ve oynattığı oyun sistemini bilen ve antrenörlük hayatı boyunca aldığı sistem eğitimi belli bir kişi için Bayern Münih yönetiminin suçlu olmayıp neden Guardiola'nın suçlandığı. Hoeness, Rummenigge, Sammer gibi adamlar vardı bu takımın başında. Bu adamlar futbolun içinden gelmiş. Desenki Bayern Münih'i Araplar falan yönetiyor, ne anlar futboldan falan anlarım. Ama şu adamlar Guardiola'yı ne oynadığını ve oynattığımı bilerek getirdi bu takıma. Asıl bir suçlu yada sorumlu aranacaksa bu adamlardır.

O değilde Guardiola Barcelona'da hazıra kondu kadar saçma bir cümle olabilir mi ya. Rijkaard'da o zaman Van gaal'in, Rexach'in ekmeğini yedi. Keza altyapı haricinde tek Ronaldinho transferi yapıldı ilk geldiğinde. Diğer yapılan transferlerin hiç birisi tutmadı. Asıl sorulması gereken Rijkaard'ın ekmeğini yiyen Guardiola'nın neden o kadroyla 9 kupa fazla kazandığıdır. Rijkaard son sezonunda biraz daha afallasaydı o sezon Barcelona Şampiyonlar Ligine kalamayacaktı. Düşün yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 19 Nisan 2015; 20:11:40 >

• Sadece özet izleyen hatta onu bile izlemeyen, 4-5 maç çıkış yapan takımı allayan pullayan sözde futbol izleyicisi eleştiri yapıyor. Zaten Bayern gibi Alman futbolunun lokomotifi takımın başındakiler bu işten anlamıyor siz anlıyorsunuz. Ne tasadüfki eleştirdiğiniz Lahm değişikliği ve temelde Bayern sistemi Almanlara dünya kupasını kazandırmış.

10-11, 11-12 sezonlarında teknik direktörlü şampiyon olamadı takım nedense, teknik direktörsüz şampiyon olur diyen arkadaş hangi düşünce yapısıyla mesaj atıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanfilig

Sadece özet izleyen hatta onu bile izlemeyen, 4-5 maç çıkış yapan takımı allayan pullayan sözde futbol izleyicisi eleştiri yapıyor. Zaten Bayern gibi Alman futbolunun lokomotifi takımın başındakiler bu işten anlamıyor siz anlıyorsunuz. Ne tasadüfki eleştirdiğiniz Lahm değişikliği ve temelde Bayern sistemi Almanlara dünya kupasını kazandırmış.

10-11, 11-12 sezonlarında teknik direktörlü şampiyon olamadı takım nedense, teknik direktörsüz şampiyon olur diyen arkadaş hangi düşünce yapısıyla mesaj atıyorsun?

Aynen kardeşim , lahm'i orda oynattığı için dünya kupasını kazandı aynen aynen. Hahshhaahahaha.

Ula Cezayir maçında kupadan eleniyorlardi saçma sapan lahm fantezisi yüzünden. O mactan sonra bekli,kanatlı sisteme döndü. Almaya o kupayı löw'e rağmen aldı. 5 para etmez t.d'nin teki. Almanya jenerasyonun ekmeğini sonunda yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 19 Nisan 2015; 17:06:20 >

• Ne kadar kalitesiz yorumlar var yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın en iyi 3 oyuncusu sakat.
    Guardiola napsın.
    Adam barca ile münihi çalıştırmış buradaki futbol dahileri tarafından eleştiriliyor.
    United ın başında görmek isterim hocamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Guardiola ilk geldiğinde pas oyununda orta sahaya yapılacak presi kırması için oyunu çok iyi yönlendiren, anive şok baskı anında ayakları çabuk ve ekseni etrafında hızlı dönebildiği için Lahm'ı topu boş alana kolayca ulaştırabiliyor diyerekten o bölgeye çekti. Ne schweinsteiger ne Martinez fiziksel özelliklerinden dolayı bunu yapamaz.

Guardiola'dan nefret etme sebebi

Almanya Milli Takımı'nda durum farklı. Klübünde oynadığı alanda tek oynarken, Milli Takımda Khedira ile oynuyor. Yani Löw onu Guardiola'nın kullandığı şekilde kullanmıyor. Löw onu topu ileriye taşıma amaçlı kullandı hep.

Diğer anlayamadığım konu Guardiola'nın Barcelona haricinde takım çalıştırmadığını ve oynattığı oyun sistemini bilen ve antrenörlük hayatı boyunca aldığı sistem eğitimi belli bir Bayern Münih yönetiminin suçlu olmayıp neden Guardiola'nın suçlandığı. Hoeness, Rummenigge, Sammer gibi adamlar vardı bu takımın başında. Bu adamlar futbolun içinden gelmiş. Desenki Bayern Münih'i Araplar falan yönetiyor, ne anlar futboldan falan anlarım. Ama şu adamlar Guardiola'yı ne oynadığını bilerek getirdi bu takıma. Asıl bir suçlu yada sorumlu aranacaksa bu adamlardır.

O değilde Guardiola Barcelona'da hazıra kondu kadar saçma bir cümle olabilir mi ya. Rijkaard'da o zaman Van gaal'in, Rexach'in ekmeğini yedi. Keza altyapı haricinde tek Ronaldinho transferi yapıldı ilk geldiğinde. Diğer yapılan transferlerin hiç birisi tutmadı. Asıl sorulması gereken Rijkaard'ın ekmeğini yiyen Guardiola'nın neden o kadroyla 9 kupa fazla kazandığıdır. Rijkaard son sezonunda biraz daha afallasaydı o sezon Barcelona Şampiyonlar Ligine kalamayacaktı. Düşün yani.

Konudaki en içi dolu yorum olmuş.

• dunya tarihinin en iyi takiminin teknik direktoruydu kendisi. saka mi yapiyorsunuz ? Guardiola en iyi oyunculara sahipti, dogru ama bir cogu onun zamaninda en iyi oldu...

porto vb bir takimdan cikip kendini kanitlamadigi icin, insanlar direk o zamanin barcelonasindan bildigi icin iyi teknik direktor sifatini yakistiramiyorlar. ama herkes parmayi 2. ligden alip, uefa sampiyonu yaparak kendini ispatlamak zorunda degil ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 19 Nisan 2015; 19:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

lahmı ortaya aldığı gün kovulmalıydı,ondan özenen löw de aynı haltı yedi, 2 side hoca filan değil
    biri klinsmannın ekmeğini yedi diğeri rijkaard'ın
    dua etsin portoda da ciddi eksiklikler var,belki elerler ama sonraki tur üzerinden yine geçerler geçen yılki gibi
    artık bir zahmet kovsunlar, bundesligayı hocasız çıkarsa kazanırlar zaten

guardiola kafadan kırıktır. barça'ya geldiğinde de yaya toure'yi yedeğe çekmiş, ronaldinho'yu kovmuş ve yerlerine buskets ile pedro'yu monte etmişti

neler düşünüyor bilinmez ama bayern'in hafiften içine etmiş de olsa yine de bir teknik direktörün kendi düşüncesinde ısrarla hareket etmesi marjinal bir davranış.

bu arada porto maçının sorunlusu bence o rezil defans oyuncuları

• guardiola futbol camiasında nasıl bu denli tapılası bir yer edinmiş ben de anlayabilmiş değilim.

bayern ile anlaştığı haberi çıktığında spor radyosu dinliyodum, radyodaki programcılar diyo ki alman liginin değeri artmış. bayern'in guardiola'yı getirmesi sadece bayern'e değil almanya ligine yapılmış bir iyilikmiş çünkü guardiola sayesinde alman ligi artık daha çok ülke tarafından dikkat çekip izlenecekmiş. gören de guardiola anzi mahaçkala ile anlaştı zannedecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

guardiola futbol camiasında nasıl bu denli tapılası bir yer edinmiş ben de anlayabilmiş değilim.

bayern ile anlaştığı haberi çıktığında spor radyosu dinliyodum, radyodaki programcılar diyo ki alman liginin değeri artmış. bayern'in guardiola'yı getirmesi sadece bayern'e değil almanya ligine yapılmış bir iyilikmiş çünkü guardiola sayesinde alman ligi artık daha çok ülke tarafından dikkat çekip izlenecekmiş. gören de guardiola anzi mahaçkala ile anlaştı zannedecek

40'lı yaşlarının başında olup 4 yılda 14 kupa alıp, birçoklarına göre tarihin en iyi takımını yönetince bu kadar üstün görülmesi normal. Neyse ki Pep egoist biri değil, oldukça mütevazi. Eğer Mourinho 4 yılda 14 kupa almış olsaydı kendini tanrı ilan ederdi bu ego ve megalomanlıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

guardiola futbol camiasında nasıl bu denli tapılası bir yer edinmiş ben de anlayabilmiş değilim.

40'lı yaşlarının başında olup 4 yılda 14 kupa alıp, birçoklarına göre tarihin en iyi takımını yönetince bu kadar üstün görülmesi normal. Neyse ki Pep egoist biri değil, oldukça mütevazi. Eğer Mourinho 4 yılda 14 kupa almış olsaydı kendini tanrı ilan ederdi bu ego ve megalomanlıkla.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=81823534

guardiola'nın şu ana kadar yaptıklarına saygımız sonsuz, bu saygımız henüz yapmadıklarını unutmamıza neden olmaz ve kendisi tek başına alman ligine ilgi uyandıracak çapta biri asla değildir ve bunu iddia etmek de alman ligine haksızlıktır diye düşünüyorum ve bu görüşümü katı şekilde savunuyorum.

• Nefret edilecek biri varsa o mourinho dur. Ben demiyorum johan cruyff diyor.

• Menajer konusu hakkında yabancı bir forumda şu listeyi sıralamıştım, kendi izlediğim dönemdeki menajerlerin kalitesi hakkında;

İlk 4ün yeri oldukça garantide gözümde;

1. Ottmar Hitzfeld
    2. Jose Mourinho
    3. Alex Ferguson
    4. Marcello Lippi
    5. Jupp Heynckes
    6. Carlo Ancelotti
    7. Vicente del Bosque
    8. Josep Guardiola
    9. Arsene Wenger
    10. Louis van Gaal / Diego Simeone

---

Sıralamanın yanında, Luis Aragones'in öneminden de bahsetmiştim. Vicente del Bosque'ye oynaması için Ferrari bıraktı resmen. [Sırf bu yüzden bile VdB > Guardiola olabilir ha. Bir şey bozuk değilse düzeltme.] Ve Guardiola'ya İspanyol oyuncuların pas ritüellerini oluşturması için harika bir şablon bırakmıştı.

Guardiola'nın, özellikle Hitzfeld-Mourinho-Ferguson-Lippi sınıfına ulaşmasını mümkün görmüyorum. Çünkü bu adam henüz zorlu durumların altından kalkmadı.
    2008-09'da, ilk sezonunda, Rijkaard'ın gidişi ile sıkıntıların ciddi bir kısmı çözüldü zaten. Ve Barcelona'nın Cryuff döneminden beri olan mentalitesi ile Aragones'in yaklaşımını başarılı bir şekilde iç içe geçirdi. Yine de unutmamak lazım ki, Barcelona sırf kadro kalitesi ile 2007-08 sezonunda ŞL yarı finali oynayıp, şampiyon United'a kök söktürmüştü.
    2009-10'da, takımın Barcelona için çok daha uygun bir isim olan Etoo'dan vazgeçmesine göz yumup eşşek yükü parayla Zlatan'ı getirdi ki bu hamleyi Mourinho, Ferguson falan yapsa eleştirilen yönetim değil, menajerin kendisi olurdu. Mourinho ayarı verdi.
    2010-11'de, Villa'yı getirdi, takım iyiye gitti. Bu sezon Guardiola'yı eleştirmek haksızlık olur.
    2011-12'de, sistemi çökmeye başladı. Mourinho lig tarihinin en iyi performansı ile şampiyonluğu aldı. ŞL'de Chelsea'ye elendiler ki Real/Mourinho en azından kupayı hakeden Bayern'le dişe diş bir mücadele sonrasında elenmişti. Ki bu sezon muhtemelen Messi'nin kariyerindeki en iyi sezondu.

Bu noktada, kafasındaki planı değişen gidişata göre değiştirmektense gitmeyi seçti.

Zor durumdayken bile sırf kadro kalitesi sayesinde ŞL yari finali oynayan Barça'dan sonra üçleme yaparak tarihi bir sezon geçirmiş Bayern'in başına geldi.
    2013-14'te, Almanya'nın Bayern açısından hiçbir zorluğu yok zaten. Elindeki tek ciddi turnuvada da Tiki-Taka'ya 7 atan sistemi aldı, Tiki-Taka oynatarak 5 yedi ve rezil oldu.
    2014-15'te, Almanya'da bile o kadar dominant görünmüyorlar artık. Porto'yu elemeleri zor değil, iç sahada 2-0 zor skor değil. Ama ilerleme değil, gerileme yaşıyor takım. Takımın senelerdir lokomotifi olan Schweinsteiger'i gözden çıkarttı lan adam, 33lük Alonso için. Akıl alır gibi değil. Ki sakatlıklar konusunda da bahtsız değil, şuursuz olduğunu düşünüyorum. Bu adam gelmeden önce Bayern sakatlıklarla bu kadar uğraşmıyordu Heynckes döneminde. Dönüp de ben n'apıyorum bu adamlara da antrenmanda sakatlanıyorlar demiyor adam.

Ve esas konu Bayern dönemi hakkında, oyuncuların sahadaki pozisyonları hakkında istediği kadar fantezi denesin, kafasında 3-4 sene önce miyadı dolmuş bir oyun planından başka bir şey yok. Önce Mourinho, ardından Almanlar ile dağıldı o sistem. Az yenilikçi ol, ayak uydur. Yok.
    Hayır, şu anki Barcelona, Guardiola'nın 2011-12 sezonunda bıraktığı takımdan daha farklı halde. Seri şekilde Guardiola karşıtı mesajları eksileyen Barcelona-severler takımlarının şu anki görüntüsüne haksızlık ediyorlar bir yerde. Enrique, paslaşmaktansa topla daha fazla hareket ettiriyor ileri 3lüyü, daha fazla boşluk / daha net pozisyonlar yakalıyor Barcelona yeniden. 3 ana kulvarda da en önemli şampiyonluk adayısınız. Takımınıza başarılar kazandırmış bir adamı iyi anmak başka şey, o adam için takımın şu anki iyi görüntüsünün hakkını vermemek / nostalji mahkumu olmak başka şey.

Son olarak;
    #1 / 4 sezonda 14 kupa olayını geçmek lazım. Çok ciddi miktarda çerez kupa var ortalıkta. 1-2 maç yaparak kazanılan kupa ile 3 ana kulvarı bir tutacak halimiz yok. 4 sezondaki 12 büyük kupadan 7sini kaldırdı. Övecekseniz böyle övün.
    #2 / Simeone an itibariyle Guardiola ve Wenger'e üstündür nazarımda ama kupa başarıları Real&Barça düşüşte iken geldi genel olarak. Ayrıca kendisini enn üst seviye takımları yönetirken görmeden çok da üst sıralara taşımayı düşünmüyorum. O medya/taraftar baskısı altında nasıl performans göstereceği meçhul.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Menajer konusu hakkında yabancı bir forumda şu listeyi sıralamıştım, kendi izlediğim dönemdeki menajerlerin kalitesi hakkında;

İlk 4ün yeri oldukça garantide gözümde;

1. Ottmar Hitzfeld
    2. Jose Mourinho
    3. Alex Ferguson
    4. Marcello Lippi
    5. Jupp Heynckes
    6. Carlo Ancelotti
    7. Vicente del Bosque
    8. Josep Guardiola
    9. Arsene Wenger
    10. Louis van Gaal / Diego Simeone

---

Sıralamanın yanında, Luis Aragones'in öneminden de bahsetmiştim. Vicente del Bosque'ye oynaması için Ferrari bıraktı resmen. [Sırf bu yüzden bile VdB > Guardiola olabilir ha. Bir şey bozuk değilse düzeltme.] Ve Guardiola'ya İspanyol oyuncuların pas ritüellerini oluşturması için harika bir şablon bırakmıştı.

Guardiola'nın, özellikle Hitzfeld-Mourinho-Ferguson-Lippi sınıfına ulaşmasını mümkün görmüyorum. Çünkü bu adam henüz zorlu durumların altından kalkmadı.
    2008-09'da, ilk sezonunda, Rijkaard'ın gidişi ile sıkıntıların ciddi bir kısmı çözüldü zaten. Ve Barcelona'nın Cryuff döneminden beri olan mentalitesi ile Aragones'in yaklaşımını başarılı bir şekilde iç içe geçirdi. Yine de unutmamak lazım ki, Barcelona sırf kadro kalitesi ile 2007-08 sezonunda ŞL yarı finali oynayıp, şampiyon United'a kök söktürmüştü.
    2009-10'da, takımın Barcelona için çok daha uygun bir isim olan Etoo'dan vazgeçmesine göz yumup eşşek yükü parayla Zlatan'ı getirdi ki bu hamleyi Mourinho, Ferguson falan yapsa eleştirilen yönetim değil, menajerin kendisi olurdu. Mourinho ayarı verdi.
    2010-11'de, Villa'yı getirdi, takım iyiye gitti. Bu sezon Guardiola'yı eleştirmek haksızlık olur.
    2011-12'de, sistemi çökmeye başladı. Mourinho lig tarihinin en iyi performansı ile şampiyonluğu aldı. ŞL'de Chelsea'ye elendiler ki Real/Mourinho en azından kupayı hakeden Bayern'le dişe diş bir mücadele sonrasında elenmişti. Ki bu sezon muhtemelen Messi'nin kariyerindeki en iyi sezondu.

Bu noktada, kafasındaki planı değişen gidişata göre değiştirmektense gitmeyi seçti.

Zor durumdayken bile sırf kadro kalitesi sayesinde ŞL yari finali oynayan Barça'dan sonra üçleme yaparak tarihi bir sezon geçirmiş Bayern'in başına geldi.
    2013-14'te, Almanya'nın Bayern açısından hiçbir zorluğu yok zaten. Elindeki tek ciddi turnuvada da Tiki-Taka'ya 7 atan sistemi aldı, Tiki-Taka oynatarak 5 yedi ve rezil oldu.
    2014-15'te, Almanya'da bile o kadar dominant görünmüyorlar artık. Porto'yu elemeleri zor değil, iç sahada 2-0 zor skor değil. Ama ilerleme değil, gerileme yaşıyor takım. Takımın senelerdir lokomotifi olan Schweinsteiger'i gözden çıkarttı lan adam, 33lük Alonso için. Akıl alır gibi değil. Ki sakatlıklar konusunda da bahtsız değil, şuursuz olduğunu düşünüyorum. Bu adam gelmeden önce Bayern sakatlıklarla bu kadar uğraşmıyordu Heynckes döneminde. Dönüp de ben n'apıyorum bu adamlara da antrenmanda sakatlanıyorlar demiyor adam.

Ve esas konu Bayern dönemi hakkında, oyuncuların sahadaki pozisyonları hakkında istediği kadar fantezi denesin, kafasında 3-4 sene önce miyadı dolmuş bir oyun planından başka bir şey yok. Önce Mourinho, ardından Almanlar ile dağıldı o sistem. Az yenilikçi ol, ayak uydur. Yok.
    Hayır, şu anki Barcelona, Guardiola'nın 2011-12 sezonunda bıraktığı takımdan daha farklı halde. Seri şekilde Guardiola karşıtı mesajları eksileyen Barcelona-severler takımlarının şu anki görüntüsüne haksızlık ediyorlar bir yerde. Enrique, paslaşmaktansa topla daha fazla hareket ettiriyor ileri 3lüyü, daha fazla boşluk / daha net pozisyonlar yakalıyor Barcelona yeniden. 3 ana kulvarda da en önemli şampiyonluk adayısınız. Takımınıza başarılar kazandırmış bir adamı iyi anmak başka şey, o adam için takımın şu anki iyi görüntüsünün hakkını vermemek / nostalji mahkumu olmak başka şey.

Son olarak;
    #1 / 4 sezonda 14 kupa olayını geçmek lazım. Çok ciddi miktarda çerez kupa var ortalıkta. 1-2 maç yaparak kazanılan kupa ile 3 ana kulvarı bir tutacak halimiz yok. 4 sezondaki 12 büyük kupadan 7sini kaldırdı. Övecekseniz böyle övün.
    #2 / Simeone an itibariyle Guardiola ve Wenger'e üstündür nazarımda ama kupa başarıları Real&Barça düşüşte iken geldi genel olarak. Ayrıca kendisini enn üst seviye takımları yönetirken görmeden çok da üst sıralara taşımayı düşünmüyorum. O medya/taraftar baskısı altında nasıl performans göstereceği meçhul.

Mourinho fergusondan daha iyiymiş

• Google etmeden, ezberden Ferguson'ın Mourinho'yu ilk kez yendiği maçı söylesene bana. Bekliyorum. Doğru cevap verirsen, belki ciddi bir cevap görebilirsin ekranında benden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanatom

Nefret edilecek biri varsa o mourinho dur. Ben demiyorum johan cruyff diyor.

mourinho'dan zaten nefret ediliyor, ondan nefret edilmesi pep'den edilmeyeceği anlamına mı geliyor bozkurt kardeş
  • Alex ferguson gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör'dür,mourinho ondan daha iyi falan değil,liverpool hegomonyasını bitirmiş bir efsanedir sir,ayrıca benim için ferguson dan sonra da mourinho gelir,lippi de iyi t.direktör ama bi türlü del bosque'yi beğenemedim ben,o adamı en iyi 10 t.direktör arasında görmeye katlanamıyorum bile ancelotti bence kesinlikle daha iyi antrenör

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.