Şimdi Ara

güç kaynağı hangisini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim için uygun bir oyuncu sistemi topladım fakat güç kaynakları ile aram pek iyi değil
    aşağıdaki sistem için kaç vatlık bir güç kaynağı seçmem gerek yorum bırakırsanız sevinirim...
    intel core i5 4690k işlemci
    asus h81 gamer anakart
    msı nvidia gtx 970 4gb ekran kartı
    gskill 8gb 1600MHz bellek (ram)
    wd 3.5 inç 2tb harddisk
    kingston 120gb hyperx ssd
    cooler master seidon 120v sıvı soğutma
    gigabyte sumo y midt atx siyah kasa
    arkadaşlar bu sistem için gerekli olan güç kaynağını ve güç kaynakları hakkında çok az bir bilg verirseniz çok yardımcı olursunuz şimdiden teşekkürler

• Anakar fiyat/çöpformans .

Anakartı değiştirin Z97 mate yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    eğer anakartı overclock için uygun olmadığından diyorsan yanılıyosun çünkü son bios güncellemesi ile asus h serisi anakartların k serisi işlemcilerin overclocku için tam destek sunuyo neden çöp dediğini öğrenebilirmiyim?
  • O sisteme 500w yeterli gelir, tavsiyem 600w bi güç kaynağı ile sorunsuz sıkıntısız kullanmanız, ayrıca arkadaşın dediği gibi h81 gamer fiyatını haketmeyen bi kart
  • peki sizin önerdiğiniz bir kart varmı? ben tekrar bi gözden geçirdim siteden asus h81 yerine asus z97 pro gamer ile değiştirebilirm sizin öneriniz nedir?
  • sizin öneriniz nedir anakart için ? ben tekrar gözden geçirdim ve asus z97 pro gamer ile değiştirebilirm h81'i siz ne önerirsiniz anakart için?
  • ben tekrar gözden geçirdim asus z97 pro gamer ile değiştirebilirm h81 siz ne önerirsiniz anakart için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Güç kaynağı tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoli1453

eğer anakartı overclock için uygun olmadığından diyorsan yanılıyosun çünkü son bios güncellemesi ile asus h serisi anakartların k serisi işlemcilerin overclocku için tam destek sunuyo neden çöp dediğini öğrenebilirmiyim?

O anakartın 4 ram slotunu doldur bakalım ne oluyor

Ayrıca hiçbir H serisi anakart Z serisi kadar OC imkanı sunmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus z97 pro gamer çok güzel bi anakart, bütçenizi zorluyorsa msi z97 gaming 5 veya 3 te alabilirsiniz, k serisi için minimum z97 pc mate olur, h81 k serisi için almak çok makul olmaz, heleki yazdığınız anakart 400-450tl civarında o fiyatlarda zaten halihazırda z97 mevcut
  • Msı z97 gaming 5 ile 3 arasında büyük bir fark varmıdır acaba?
  • Msı z97 gaming 5 ile 3 arasında büyük bir fark varmı? Performans açısından
  • Kullanmadığım için net bi cevap veremem ama dışardan gördüğüm kadarıyla ufak farklar var, birinde 2 diğerinde 3 pci ex slotu olması gibi genişletilebilirlik farkları var, ikisi de memnun edicektir. aradaki fiyat farkına göre tercihini yapabilirsin, overclock potansiyelleri aralarındaki farkı kullanıcılardan soruşturman lazım
  • Son bir sorum olacak core i5 4690k oc edildiğinde ulaştığı hız kaç GHz biliyormusunuz acaba?
  • Son bir sorum olacak core i5 4690k oc edildiğinde ulaştığı hız kaç GHz biliyormusunuz acaba?
  • Bunun kesin bi üst sınırı yok, işlemcinin oc potansiyeline kullandığın anakarta ve soğutucuna bağlı değişir, ortalama olarak söylersek 100-150tl lik bi soğutucu ve gaming 3 ayarında anakart ile bi miktar voltaj ile 4.4 kullanan çok var forumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.